Tefal FV3530 Supergliss 2100W Buharlı Ütü Yorumları

Tefal FV3530 Supergliss 2100W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2012
    BU FİYATA DAHA İYİSİ OLAMAZ

    ÜTÜYÜ ALALI BİR HAFTA OLDU, GAYET GÜZEL BİR GÖRÜNÜMÜ VAR, AYRICA TABANI VE BUHAR FONKSİYONU ÇOK GÜZEL, AYRICA ELBİSENİN ÜZERİNDE KOLAYCA HAREKET ETTİREBİLİYORSUNUZ VE ÇOK HAFİF BU DA KULLANIMINI KOLAYLAŞTIRIYOR. BU FİYATA BİR ÜRÜN ALMAK İSTERSENİZ ÇOK İDEAL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2011
    hem ucuz hem kaliteli

    ürün fiyatına göre çok iyi annem çok memnun kaldı. sonuçta tefal ne kadar kötü olabilir ki ucuz bile olsa :) ürün hem ucuz hem kaliteli ben çok fazla araştırdım bu fiyata kaçırmayın derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2011
    sonuçta tefal

    ilk aldığım ütü tefaldi . onun kalitesini hiç unutamıyorum.o bozulun ca uzuz olduğu için sıradan bir ütü aldık . para boşa gitmesin diye bozulana kadar kullandık şimdi tekrar tefale döndük umarım aynı kaliteyi koruyordur

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2011
    güzel bi ürün

    gerçekten marka olarak olsun fiyat olarak olsun güzel bir ürün uzun vadede kulanabileceğiniz diğerlerinden daha iyi ayrıca dışarıda daha pahalı tavsiye ederim hepsi burda com teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal FV3530 Supergliss 2100W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal FV3530 Supergliss 2100W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat