Electrolux EER75STM Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux EER75STM Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(158 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Bu supurge bol kedili ve cocuklu evde en guvenilir dostunuz oluyor. Emis gucu yerli markamizin 18Vlik sarjli supurgesine gore cok daha yuksek. Sarj suresi gunluk 150m2 yuzey supurme icin yeterli. Haznesi kucuk biraz, cabuk doluyor bizde ama evinizdeki dokulen sac/kil/lif miktariyla da ilintili bu, sikinti olmaz. Pil omrunu yasayip gorecegiz. Isikli olmasi gereksiz bir detay gibi gelmisti, bilakis los mekanda sert zeminde tum tozu tuyu gosteriyor size. Oglum isik sacan uzayli toz vakumu dedigim icin kullanmaya bayildi, odasini artik o supuruyor. Keske bir de rengarenk olanindan yapsalar :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Normal süpürgeyi bıraktık tüm evi bununla süpürüyoruz. Şarjı uzun gidiyor, emiş gücü gayet iyi, sesi olması gerektiği gibi

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet memnun kaldik

    urun gayet basarili. emis gucu iyi. sarjiyla ilgili bir sikinti yok. govdeden sokulup ayri kullanilabilmesi de cok pratik. kaliteli birsey ariyorsaniz tereddut etmeden alin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bir önceki yorumum her ne kadar yayınlanmasa da aynı ürünü 2. siparişimde sorunsuz teslim aldım. bu gruptaki süpürgeler içinde gayet kullanışlı. çekim gücü güzel. döner başlığı ve ışık işimizi kolaylaştırıyor. paketlemedeki özen ve kargoya vermedeki hız için gönderici firmaya teşekkür ederim. Aras kargo da umarım daha özenli çalışmaya gayret eder

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün çok güzel ve kullanışlı hızlı teslimat için tşk ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı ürün

    Çok güçlü, detay temizlik yapmayacaksanız günlük temizlik için ideal. Ucundaki dönen fırçası bile motorlu. Hareket kabiliyeti çok geniş. Yalnız sürekli şarjda bırakmayın, şarjı dolunca fişten çekin. Aksi taktirde her sene batarya değiştirmek zorunda kalırsınız. Pillerin fiyatları da malum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bir el süpürgesindan fazla, ev süpürgesinden az eksik. Çok kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Performasını beğendim ancak ya malzeme kalitesi düşük ya da kullanılmış ürün gönderildi bana, ilk haftada ağzı gövde kısmına birleştiren yerdeki vidanın aşınmış olduğunu fark ettim. Ki benim evimde halı yok yani zorlanmayla olma ihtimali de yok. Bir haftada teknik servislik olduk tam bir hayal kırıklığı.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok başarılı, tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3 yıl önce bu gün almışım şu an çalışmıyor :((

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Baya arastirmadan sonra bu urunde karar kildim. 2 aydir kullaniyorum. Urunun dizayni cok hos. Hem el supurgesini cikarip kullanabiliyosunuz hemde buyuk sekliyle kullaniyosunuz. 2 ayri modu var. Zayif modu cok kullanmadim ama cekimi idare eder. Guclu moduda her turlu isinizi goruyor. Sarj istasyonu cok guzel. Supurgenin uzerinde sarj gostergesi var. Bir adet fircali baslik var onuda supurgenin uzerindeki yuvaya takabiliyosunuz o guzel. Piyasadaki urunlere baktiginiz zaman fiyati uygun ve isinizi cok rahat goruyor. Agirliga gelince cok hafif diyemem ama zamanla ona da alisiyorsunuz. Basligi 180 derece donuyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 8. ayında iflas etti. Şarj ediyor ancak çalışmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel bir süpürge, hızlı modda biraz fazla ses çıkarıyor o kadar.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elimiz ayağımız oldu çok rahat çok pratik

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hafif ve kullanışlı şarjı fazla gitmiyor idare eder

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Musthis bir rahatlik. Koca makinadan kurtulduk. Hazmesi cabuk doluyor. 2+1 bir evi 3 kere mak. sürüyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İnanılmaz tavsiyedir

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu süpürge fiyatına göre çok başarılı. Evde çok daha pahalı başka marka şarjlı süpürgede var. Ona oranla çekim gücü neredeyse aynı ama rahatlığı çok önde bir süpürge. Diğer şarjlı süpürgelerin çoğu kolda yarım saat sonra ağrı yapar. Bu süpürge çok rahat öne doğru giderken hiç güç uygulamıyorsunuz bile güzel bir teknoloji olmuş. Negatif yanı diğer şarjlı süpürgelere göre daha sesli. Bu fiyata göre 5 yıldız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EER75STM Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EER75STM Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat