Electrolux EUP82MG Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux EUP82MG Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata inanılmaz ürün

    Bu fiayata kablosuz ve şarjı 75 dakika giden başka bir süpürge bulmak imkansız. Süpürme performansı da gayet iyi. Parasını fazlası ile hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyat ve performansa göre çok iyi. Piyasadaki muaddillerine göre kullanımı çok rahat, ergonomik. Evdeki diğer elektrikli süpürgeye gerek kalmandan her yeri süpürebilirsiniz. Toz toplama performansı hem halı hemde parked tamin edici. Kullanım süresi de gayet iyi. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2019
    Ürün güzel ama mağza sıkıntılı

    Daha önce aldığım bu ürünü arkadaşıma hediye amaçlı aldık. Üründen memnunduk fakat bu mağzadan aldığımız ürün eksik aparat ve bozuk şarj aleti/ünitesiyle geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019
    Kurtarıcım

    Ürünü düşünmeden alabilirsiniz çekimi gayet yeterli güzel hafif

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2019
    günlük temizlik için harika

    Çekişi güzel hareket kabiliyeti iyi günlük temizlik ya da mutfakta kullanmak için yeterli. Ben begendim çok güzel yalnız duvar aparatı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2019
    Beş Yıldız

    Çok iyi bir süpürge, biraz kullanırken başlığın hareketliliğinden zorlandım ama kullandıkça alıştım. Sesi yüksek değil fırça çok iyi temizliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ambalajın dışı hiç dar olmadan öylece karşıya verilmişti çok şükür sağlam çıktı ama daha düzgün paketlenmeliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2019
    Dört Yıldız

    ürün iyi şimdilik elimin altında yeterli ama bazı kıyı köşe çekerken tam almıyor çok memnun değilim o açıdan tavsiyem bir üst segment varsa üçe beşe bakmayın onu alın.ama pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2019
    Beş Yıldız

    Çok iyi memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    Muhteşem

    Öncelikle kargo 1 günde geldi.tesekkur edıyorum. Ürüne gelince çekim gücü muhteşem ew temız olmasına ragmen baya tuy toz topladı denemek için süpürdüğümde.tek eksısı şişman olması ve koltuk altına girmemesi.hayat kurtaran bi ürün.annemede sipariş verdim indirimdeyken????

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2019
    Cekim gucu gayet iyi

    Ürün siparis ettikten 3 gun sonra elimize gecti. Hepsiburada.com kargo paketleme konusunda dikkat etmeli. Cunku paket agzi acik sekilde kargolanmis. Kutunun agzini acilmasini engelleyecek bant vb. hicbir önlem almamis. Ürün cok iyi cekis gucune sahip. Beklentimizi gayet iyi karsiladi. Sesi bu cekis gücüne göre normal. 3 kademeli cekis ayari var. Supurgenin ucundaki dönen fircasi cok iyi is cikartiyor. Ama biraz agir bir süpürge. Kullanimda basligi kolay dönse de agir bir miktar agir olmasi urunun tek eksi yönü bence. Fotografta kaba bir goruntusu var ama normalde oyle degil. Kutu icinden supurgenin ayakta daha iyi ve saglam durmasi icn standi cikmadi. o da bir ust modellerinde oluyormuş. o da olsa iyi olurdu. Kisacasi iyi ki almisiz tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2019
    Harikulade

    Kablolu ve ağır süpürgelerden yorulmuştum. Tavsiye üzerine UltraPower serisine yöneldim. İndirim varken kaçırmak istemedim. Gerçekten çok pratik çok rahat bir süpürge. Bu kalitede bir ürün için bu fiyat gerçekten hiç bir şey. Ben de hekrese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2018
    Umduğumuzu bulamadık.

    Maalesef beklentilerimizi karşılamadı. Bu markanın başka bir alt modelini (18 V) annemlere almıştık o model çok daha verimli çıkmıştı.Bu model ince tozları toplamıyor. Kaba temizlikte iş görür.

  • NI1 aracılığıyla, 02.07.2018

    mükemmel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2018
    Hafif, uzun kullanım süresi.

    Ürün gayet başarılı, şarj süresi ve çekiş gücü yeterli, tek eksi yönü şarj standının olmaması, süpürgenin arkasına şarj kablosu takılarak şarj ediliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 06.02.2018
    super cekis gucu

    urunun çekişi çok iyi almayı dusunenlere tavsiye ederim. pişman olmazsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2017
    Ürün çok başarılı ;)

    Şimdiye kadar denediğim dik şarjlı süpürgeler içinde en iyisi, çekim gücü çok güzel, hafif, şık tasarım, çok beğendim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2017

    çok hoş kaliteli çok beğendim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2017
    Firma iyi

    Kargo çok hızlı

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2017

    Çekiş gücü bir şarjlı makineye gore cok cok iyi. memnun kaldim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EUP82MG Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EUP82MG Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat