Black&Decker PV1200AV Şarjlı Araç Süpürge Yorumları

Black&Decker PV1200AV Şarjlı Araç Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 09.07.2023
    Araç süpürgesi

    Araba için çekişi ideal istediğin zaman istediğin yerde kullanabiliyorsunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.05.2023
    Gayet yeterli süpürüyor

    Merhaba. Bugün teslim aldım ürünü. Aracıma gidip hemen deneme yaptım. Zaten aracın içi kirli idi. Paspasların üzerindeki tozu toprağı güzelce çekti. Ayrıca aracın gögüs bölümünde biriken tozları çektirdim. Bence emiş gücü yeterli. Sonucta 12 volt ile çalışan ve gücü belli olan bir süpürge. Evdeki süpürgelerle kıyaslama yapmamak lazım. Bagajıma koydum. Bundan sonra aracımı yıkadığımda süpürme işlerini bu cihazla yapacağım. Ben tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.04.2023
    :/

    attığı taş ürküttüğü kuşa değmiyor malesef. çıkardığı gürültü kadar çekmiyor. ya ev tipi elektrikli süpürge almak lazım ya da oto yıkamacıları zengin etmeye devam.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2023
    Araba motoru çalışırken kullanılmalı çekim gücü artıyor.

    Emiş gücü gayet yeterli, batık halde toz toprak olmuş aracımda yarım saatte neredeyse birşey bırakmadı. Hortumu ve fırça başlığı kullanışlı, kablo uzunluğu yeterli seviyede saklama fileside malzemelerin bir arada durmasını sağlıyor. Kablolu olması biraz sıkıntı olabilir ama bence her zaman kullanabilmek adına kablolu araçta şart. Diğer türlü şarlı olanların şarjı biterse saatlerce şarjda durması gerekecektir lazım olunca o anda kullanılamıyacsktır. Pil ömrü azalınca çekiş gücü düşecektir vs. Ben uygun fiyata almıştım şimdi pahalaşmış buna rağmen tavsiye edeceğim kaliteli güzel bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2023
    Tavsiye Ediyorum..

    ürün kalitesi gerçekten mükemmel, çekiş gücü ise gayet yeterli, gözle görünmeyen tüm pislikleri, taşları,kumları herseye içine çekiyor. Uzatma hortumu takınca çekiş gücü doğal olarak bir kademe düşüyor ama temizlik sorunu çıkartmıyor. Enerji kablosu çok uzun bagaj kısmını bile rahat bir şekilde temizleyebiliyorsunuz. Bataryalı olmaması bence daha iyi bir artıben bu yüzden aldım hemde markasından dolayı tercih ettim uzun ömürlü olması bakımından. Ürünü aralık ayında 903 TL ye almışım anca deneyimleme ve yorum yazma fırsatım oldu tavsiye ediyorum sizi üzmeyecek oto yıkamacılardan ve benzinliklerden kurtaracak bir ürün teşekkürler..

  • Amazzon aracılığıyla, 14.02.2023
    Çekim gücü

    Ürün güzel çekiyor. Ürünün uc kısmı hareket etmesi kullanımı kolaylaştırıyor.aşağı yukarı hareket etmesi güzel. Ürün kablosu uzun yeterli diyebilirim

  • Amazzon aracılığıyla, 26.01.2023
    Ürünün malzeme kalitesi iyi fakat çekim gücü performansı parasına göre düşük kalıyor.

    Ürünün birçok çizikle gönderilmesi daha önce kullanılmış ürün olduğunu gösteriyor. Ürün sıfır ürüne benzemiyor. Muhtemelen daha önce kullanılmış ve iade edilmiş ürünleri tekrar farklı müşterilere tekrar gönderiyorlar. Ürünün malzeme kalitesi iyi fakat çekim gücü performansı parasına göre düşük kalıyor. Benim beklentimi karşılamadı.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.01.2023
    Çok iyi

    Uzun süredir beğenerek kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.01.2023
    İdare eder

    Ürün idare eder

  • Amazzon aracılığıyla, 02.01.2023
    Araba için ideal

    Yeterince güzel temizliyor... Araç çalışır halde aküye zarar verme ihtimali yok ...ses düzeyi gayet makul az düzeyde... Sadece koltuk arası uzun fırçası yetersiz kalıyor .... Araba için gayet yeterli....

  • Amazzon aracılığıyla, 21.12.2022
    İyi performans

    Katlanabilir olması ile bagajda yer kaplamıyor. Oynar gövdesi sayesinde her yeri rahat süpürebiliyorsunuz. Çekiş gücü gayet iyi. En azından benziklikteki süpürgelere ihtiyaç duymadan işinizi görebiliyorsunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.12.2022
    Bu aletin şarj cihazı var mı? Fiyatı nedir?

    Ürünü beğendim. Sağlam bir şekilde geldi. Şarj aletinin fiyatı uygunsa onuda almak istiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.12.2022
    İşini yapıyor

    Öncelikle şunu söyleyeyim. Evinizde 220 volt alternatif gerilimle çalışan yüksek wattlı elektrik süpürgenizden aldığınız çekim gücünün aynısını bu süpürgeden almayı beklemeyin. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Onun dışında ufak tefek toz taneleri, çocukların koltuk üzerindeki simit, susam kırıntıları vb. şeyleri hızlı bir şekilde temizlemek için ideal. Küçük olduğu için yer kaplamıyor ve bagajınızda taşıyabiliyorsunuz. Siyah renkli delikli filesinde muhafaza edebilirsiniz. Malzeme kalitesi oldukça iyi, beklentiyi fazlasıyla karşılıyor. Kablosu uzun ve kalın. Aşırı zorlamadığınız sürece kolay kopacağını sanmıyorum. Zamanla bataryasının ömrü bitti, yenisiyle değiştirmek vb. gibi bir derdi de yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2022
    Kaliteli malzeme

    Malzeme kalitesi cok iyi, cekiş gücü işinizi görür, kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.11.2022
    Araç için yeterli

    Gayet düzgün temizleme imkanı sunuyor. Evdeki süpürge aleti kadar çekim yok beklemeyin de ama toparlıyor kesinlikle.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.11.2022
    MÜKEMMEL BİR ALET

    ÇOK GÜÇLÜ VE SAĞLAM ÇOK GÜZEL BİR MAKİNE

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2022
    Arabanıza alacaksanız iyi bence

    Arabada kullanmak için aldım ve gayet memnunum. Koltuğa veya kokpite dökülen kırıntı vb sökmekte yeterli. Ancak döşemeye yapışmış lekeleri sökmekte yeterli olmayabilir sonuçta sanayi tipi değil. Kablosu uzun yetiyor her yere, çakmak girişi ile çalışır: Evde işe yaramaz. Bunları bilerek alınız.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.11.2022
    Ürün sıfır değil

    Üründe iç kısımlar dahil çizikti, muhtemelen teşhir yada yenilenmiş ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 28.02.2022
    Kullanışlı

    Memnun kaldım

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2022
    portatif şık ama?

    şık portatif katlanır yer kaplamıyor. Karavan için aldım emiş gücü çok zayıf halı üzerindeki kırıntıları bile zor alıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black&Decker PV1200AV Şarjlı Araç Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black&Decker PV1200AV Şarjlı Araç Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat