Electrolux EER73DB Ergorapıdo Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux EER73DB Ergorapıdo Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(232 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok pratik tavsiye ederim

    eşimin ısrarıyla aldım bu süpürgeyi. 2 haftadır kullanıyoruz, kullanımı o kadar pratik ki keşke daha önce almış olsaydık. ortasının çıkarılıp kullanılması gerçekten çok kolaylık sağlıyor. eşim bir süredir diğer süpürgemizi kullanmıyor. başlığının altının sürekli dönüyor olmasından kaynaklı halılarımızı iyi temizlediğini düşünüyoruz. ayrıca aldıktan sonra fark ettik, avrupa birliğinde üretiliyormuş bu süpürge. çinde üretilen ürünleri ailecek çok fazla kullanmayı tercih etmiyoruz. deneyin memnun kalacaksınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    beklentileri karşılayan bir ürün kullanışlı tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MÜKEMMEL ÜRÜN

    ÜRÜN ANLATILDIĞI GİBİ HAFİF KABLOSUZ OLMASI DA GERÇEKTEN AVANTAJI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİNİZ.KARGOYA DA AYNI GÜN VERİLİP ERTESİ GÜN ELİME GELDİ.HEPSİBURADAYA TEŞEKKÜR EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    Sanırım 10 gün önce aldım. İki kedim var ve antre, koridor ve mutfakta halım yok, kediler tuvaletten kum taşıyabiliyorlar, mutfakta da bazı şeyler dökülebiliyor haliyle. Dökülen her şeyi çok iyi alıyor, çekiş gücü çok yeterli. Kedilerimin halıya bulaşan tüylerini de çok iyi alıyor. Kullanıcı ara yüzündeki tek husus güç ayarlama düğmesiyle çalıştırma düğmesinin üst üste olması ve tutma yerine çok yakın olması, bazen yanlışlıkla güç ayarlama düğmesine basılabiliyor, bu da önemli bir durum değil, alışılır. Çok memnunum, iyi ki almışım, elim ayağım oldu gündelik temizlikte. Büyük süpürgeyi çıkarıp iş yapmak çok havaleli bir durum, şimdi ona ihtiyaç olmadan hemen alıveriyorum ve evim temiz kalıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kedili Evlerde Hayal Kırıklığı

    Buradaki kedi sahiplerinin olumlu yorumlarına güvenip aldım. Evde 2 tane kedim var. Kesinlikle yetersiz. Daha önce Rowenta Air Force Extreme kullanıyordum, pil ömrü bittiği için bunu aldım. Kesinlikle Rowenta ile kıyas kabul değil. Yerdeki tüy topaklarını çekmiyor ya da tüyler tekerlere dolanıyor ve onları çıkarmak eziyet. Ve bence bu alet aslında el süpürgesi, el süpürgesini makine haznesine oturttuğunuz anda bu alet çöp benim için; ama el süpürgesi tek başına (bir el süpürgesi için) gayet iyi. Çekmediği tüyü, topağı, her seferinde onu haznesinden çıkartıp, bolca eğilmek suretiyle onun yardımıyla çekiyorum. Büyük süpürgeyi her gün çıkartmak istemeyen, "günlük kullanırım pratiktir" diye düşünen; özellikle uzun tüylü kedisi olanlara asla tavsiye etmiyorum. Bu süpürgenin geldiği kedili evde büyük süpürgeye aynen devam...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok pratik çok kullanışlı

    Ürün gerçekten kaliteli ve kullanışlı bir ürün. Mutfak için aldık. Yerleri, tezgahları ve masa üstlerini temizlemek için bire bir. Her an şarjda ve hazır bekliyor. Hafif bir ürün olduğu için alıp süpürüyorsunuz, yormuyor kullanıcıyı. Küçük el süpürgesi olarak tezgahları ve masa üstünü süpürüyoruz. Çok memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pratik ve kullanışlı

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum oldukça kullanışlı bir ürün öyle şarjı hemen bitmiyor gayet güzel tüm evi temizliyor Yani tavsiye edilir...????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÇOK TERETDÜT ETTİM ALIRKEN AMA GERÇEKTEN ÇOK İYİ Bİ ÜRÜN

  • Amazzon aracılığıyla, 24.08.2021
    Hızlı teslimat

    Ürünü daha önceden biliyordum, burada en uygun fiyata aldım. Performans olarak herşeyi güzel şimdilik özellike kullanımı çok rahat. Uzun vadede sorunsuz kullanmayı umut ediyorum.Teslimat olayı ayrıca burdan bu ürünü almamda çok etkili oldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.08.2021
    Kaba

    Ürün çekiş ve şarj süresi gayet iyi. Fakat hiç bir koltuğun altına girmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.07.2021
    Kullanışlı bir ürün

    Evimde kullanıyorum. Annemler için sipariş verdim. Hareket kabiliyeti geniş. İstediginiz gibi yönlendiriyorsunuz. Hafif ve sarji genel süpürmede yeterli oluyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2021
    Harika bir ürün

    Büyük süpürgeleri tarihe gömecek bir süpürge. Anneme aldım, tüm ev için kullanılıyor artık. amazzon'a hızlı gönderim için teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.06.2021
    Kullanisli

    Urunu anneanneme aldim. Yere dokulen ufak tefek seyler icin egilmekte zorlaniyordu. Kuvvetli cekisi sayesinde neredeyse supurge gibi kullanabiliyor. Kendisine cok buyuk kolaylik sagladi ve kullanmaktan cok memnun

  • Amazzon aracılığıyla, 21.06.2021
    Ehh

    Bir süre sonra düzgün çekmiyor. Koltuk temizleme ünitesi kullanışlı ve iyi çekiyor. Hayvan kıllarından koltukları iyi arındırıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2021
    Pratik ve iyi

    Bu ürün kullandığımız ilk kablosuz dikey süpürge ve üründen memnun kaldık.-Başlığın hareket kabiliyeti çok iyi. Başlığın tek olumsuz yanı koltukların altına girememesi.-Başlığın önündeki led ışıklar, yerdeki tozları aydınlatarak tozların daha iyi görülmelerini sağlıyor.-Saç ve tüyleri kesme özelliği sayesinde, başlık fırçasına sarılan uzun saçları kolay bir şekilde temizleyebiliyorsunuz.-Kısa süreli temizlikler için çok iyi. Detaysız bir süpürme yaparsanız, 3+1 bir evin tüm odalarını süpürebilecek bir bataryaya sahip.-Düşük güç modunda sessiz çalışıyor ve sert zeminlerde yeterli bir temizlik sağlıyor. Halıları süpürürken normal modu kullanmak gerekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2021
    Tam bir fiyat performans ürünü.

    Mükemmel bir ürün. Kullandığınızda bunu hemen hissediyorsunuz. Bataryası Sony marka. Başlığının 180 derece sağa ve sola inanılmaz derecede rahat dönebilmesi büyük avantaj, el ve bileği yormuyor. Kendisi dik durabiliyor. Ayrıca fırçanın içine dolanan saç telini, iplik vb. otomatik olarak temizliyor, zaten bu özelliği Electrolux'ün patentiymiş. Özetle piyasada çok marka ve çok yüksek fiyatlı ürünler olmasına rağmen, bu ürün gerek fiyatı, gerek hafifliği, gerekse inanılmaz pil gücü ve temizleme performansı ile benim gözümde bir numara...

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2021
    Kalite

    Beklenenden fazlası. Electrolux kalite .

  • Amazzon aracılığıyla, 17.05.2021
    Şarjı az aksesuarlar yetersiz

    Kullanımı çok rahat. süpürmesi toz toplaması manevraları çok güzel. Toz haznesi biraz küçük. Fırçayı kendi kendine tuşla temizleme olayı çok iyi. Aksesuarları biraz yetersiz. Şarj süresi çok az. Hemen bitiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel yalnız faturasını ve garantisini göremedim kutusunda

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EER73DB Ergorapıdo Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EER73DB Ergorapıdo Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat