Dell U2715H Monitör Yorumları

Dell U2715H Monitör yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2020
    Yeni Modeli Geliyor

    Ürün U2719D modeli olarak geliyor. Yani U2717D'nin üst modeli. Bende hem U2719D hem de U2717D modeli mevcut. İkisini yanyana kullanıyorum, oldukça memnunum. Bu yeni model eskisinden daha hafif. Monitör ayağını da küçültmüşler. Böylece masada daha az yer kaplıyor ve bence daha hoş gözüküyor. Görüntü kalitesi tıpkı önceki model gibi oldukça iyi. Dell bu konuda kendini kanıtlamış bir firma. Eğer ihtiyacınız olduğuna karar vermişseniz kesinlikle tavsiye edeceğim bir monitör.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018
    Guzel

    Grafik, fotograf ve video ile ugrasanlara gore bir monitor, macbook pro ile tam uyumlu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2018
    Beş Yıldız

    Apple ekosistemine çok iyi uyum sağlayan bir ekipman

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2018
    F/P

    Ürünü ek %15 indirim gününde aldım, gayet memnunum. Ofisimdede bir ufak boyu vardı bu ona göre tabi 2 çıta daha yukarda bir cihaz. Parlaklık olarak biraz fazla çıktı verebiliyor onunda sebebi bu cihazın amacı internette gezinmek değil renkleri en iyi şekilde doğru tonda verebilmek dolayısı ile bunu göz önünde bulundurduğumuz zaman profesyoneller için özellikle ekmeğini tüm gün bilgisayar başından kazananlar için (Tasarımcı, Yazılımcı vs) gayet uygun bir alet. O yüzden diğer türlü bu cihazı almanız fuzuli olabilir bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Ne olur ise olsun bilinçli tüketiciler olalım. Fiyat performans kullanışlılık üst düzeyde. Tavsiye ederim ben memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2018
    HDMI kablosu ile 2560x1440 çözünürlük alınamayacağına yönelik yorumlara ithafen

    Almadan önce HDMI kablosu ile 2560x1440 çözünürlük alamazsınız gibi yorumlar okumuştum gerek burada gerek başka forumlarda. Bu yüzden neredeyse monitörü almayacaktım çünkü laptopumda display port mevcut değildi sadece HDMI ve VGA çıkışları mevcut. Şunu söylemek istiyorum böyle bir şey söz konusu değil. Gayet de 2560x1440 çözünürlük alınabiliyor HDMI kablosu ile. Kablonun HDMI 1.3/1.4 ve üzeri olması ve bilgisayarınızın HDMI outputunun belirli bir değere örn: 1920x1080 sınırlandırılmamış olması yeterli. Muhtemelen HDMI ile bu sorunu yaşayanlar kablolarından veya bilgisayarlarında ki output sınırlarından yaşadılar. Bu sorunların sizde olmadığından emin olursanız HDMI ile ilgili sorun yaşamazsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2018
    Başarılı mağaza

    Ürün kaliteli ve uygun fiyat, memnuniyet mükemmel teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2017
    Ekran Parlaklığı Rahatsız Edici

    Monitör hızlı şekilde ulaştı. Paketleme ve koruması güzeldi. Uzaktan masaüstünde şık duruyor. Yakından bakarsak: Monitörün malzemesi çok kaliteli değil. Plastik havasında. Ekranın alt tarafındaki Dell logosunun yer aldığı bar ile ekranın arasında çok hafif bir boşluk var. Temizlik esnasında zamanla burası zarar görebilir. Estetik zarafeti gölgeliyor. Ekran ile bütünleşik bir yapıda olması güzel olurdu. Ancak çıkıntı şeklinde olması kötü bir izlenim uyandırıyor. Monitörün parlaklık ayarı gerçekten kötü. Fabrika ayarı 50, 50 olarak geliyor ama gözü kör eder. Ne kadar kısarsanız kısın yine de çözüm olmuyor ve ekranla birlikte kısa bir süre sonra etrafınızı sarımtrak şekilde görmeye başlıyorsunuz. Özellikle beyaz zeminde siyah yazıları düzenlemek veya internet sitelerinde gezinme esnasında, uzun süreli kullanımda, bu parlaklık sorunu ciddi göz rahatsızlığı oluşturuyor. Monitörün ekranı için kullanılan malzeme, dokununca sert plastik izlenimi veriyor. Ekranın arkasındaki giriş çıkış bağlantı noktaları ve koruyucu kısım kullanışsız. Sürekli USB bağlantısı takıp çıkarmayı düşünüyorsanız, tak çıkar işlemleri can sıkıcı. Beklentim çok yüksekti. Ama benim için kötü ve pahalı bir tecrübe oldu...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Beş Yıldız

    Thunderbolt Display bozulunca bunu aldım. Tam Apple kalitesi olmasa da yine de bütçesine göre güzel monitör...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2017
    Beş Yıldız

    Parasının hakkını veren bir monitör. Sabah sipariş verdim ve tercih ettiğim gibi 18:00'den sonra evime sorunsuz ulaştı.

  • NI1 aracılığıyla, 15.09.2017
    Başarılı Ürün

    Tasarımcıyım ve ürünü işlerim dolayısıyla satın aldım. Ürün fiyatına göre gerçekten başarılı, ekran hareketleri (sağa, sola, öne, arkaya) gayet akıcı ve rahat. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2017
    DELL ULTRASHARP U2715H

    Ürün yüksek çözünürlüklü monitörler arasında fiyatına göre çok iyi performans gösteren bir ürün. Genel kullanım ve oyun için tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2017
    Beş Yıldız

    Cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2017
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir ekran. Bir kere çok şık olduğunu söylemem lazım. Gerçekten tasarımı ile göz doyuruyor. Sağa sola, dikey hareket ettirebilme imkanı çok güzel ve neredeyse Apple ekran rahatlığında. İkinci elinize gerek kalmadan hareket ettirebiliyorsunuz çoğunlukla. Menü kullanımı da rahat. Joystick olabilirmiş aslında ama çok da mesele değil.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2017
    Pozitif yaklaşım ve Güzel ürün.

    Ürünü uzun araştırmalardan sonra seçmiştim. Geldikten sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Ürün çok şık ve ince bir çerçeveye sahip. Özellikle renk skalası için almıştım (%99 sRGB). Fotoğraf ve video düzenlemesi yapacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2017
    Harika ürün

    Ürünün süper çözünürlüğü var, Özellikle grafik tasarım ve coding yapan kişilere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Beş Yıldız

    3D tasarım ve video prodüksiyon için kullanıyorum daha önceden de dell kullandım. Monitör olarak mac monitörlerinden sonra tek geçerim diyebilirim. Tabiki retina degil 27inç retina olması için 5k olması gerekiyor. Fakat ultrsharp ve ips oldugu için aratmıyor. Bir de hb'da da led monitörler içerisinde yer almasına ragmen tech sitelerinden araştırmasını yapabilirsiniz paneli AH-IPS daha yeni bir versiyonu burda ips paneller arasına konulmamış. piyasada bu fiyata alabilceğiniz en iyi monitör kesinlikle tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 05.04.2017
    Dehşet verici.

    Önceden başka marka monitörleride kullandım. Bu ürüm bambaşka. Fiyatı pahalı fakat eminolun aldığınıza pişman olmayacaksınız. Kutunun içinden hdmi-dvi kablo çıkmadı sadece o bir dezavantaj. Hızlı bir şekilde geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Tasarımcılar için

    Mnitör 1 gün gecikmeli olsa da geldi kurdum ve yeni bilgisayarımla kullanmaya başladım. Tasarım hocasıyım yoğun olarak illüstrasyon çalışmaları yapıyorum, imac, apple cinema display, wacom display garafik tablet ve dell hepsini aynı masada aynı anda kullanıyorum. Görüntü keskinliği ve renklerde apple cinema displayden kesinlikle çok daha iyi, imaclerde kullanılan monitörden de bir drece daha iyi diyebilirim. 20 yıldır çok sayıda farklı markalarda monitör kullandım ancak son 5 yıldır dell ultrasaharp modelini ve apple monitörlerini kullanıyorum. Ama özellikle bu monitör bir tasarımcının mutlaka sahip olması gereken bir monitör. Tek eleştirim- apple de aynı şekildedir- usb portların biraz zahmetli bir noktada olması çok da önemli değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Ekran tam mat değil

    24 inch olanı tam mat, 27 inch olanı yarı mat.

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2016
    On Numara Monitör!

    İncecik çerçevesi, renk ve görüntüsüyle Dell kalitesini tamamen yansıtan bir monitör. Tasarım, fotoğraf vb. işler ile uğraşıyorsanız almanız gereken monitörün ta kendisi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell U2715H Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell U2715H Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat