Homend 5006 Coffeebreak Kahve Makinesi Yorumları

Homend 5006 Coffeebreak Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(73 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ideal

    ev ve ofis için kullanabilecek en ideal bu bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    pisman olmazsınız

    ürünü iki gün içinde teslim aldım. paketleme çok özenle yapılmış idi, bütün parçaları sağlamdı. makineyi kullanma klavuzunda belirtildiği gibi, demlik, filtre ve huni kısmını deterjanlı su ile yıkadım. haznesinde iki üç kere su kaynatıp içinin temiz olduğundan emin oldum. sonrasında ilk kahvemi içtim. aromasını daha iyi hissettim. ilk başta az koymuşum biraz su gibi kahve olmuştu. demleye demleye koymam gereken kahve ayarını da öğrenmiş oldum. yıkanabilir filtre olması ,devamlı kağıt filtre alma sorununu da çözmüş durumda. tek sıkıntım demleme bittikten sonra kahvenizi alıyorsunuz , demliği geri koyup 40 dk sıcak tutmasını bekliyorsunuz ama ilk demlemedeki gibi çok sıcak tutmuyor yada ben ayarlamasını yapamadım. teşekkürler Linahome, teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Baba sağdan soldan kulaktan duyma şişirme markaları bırakın.Bu makine bir fişek, uzay mekiği gibi sistem var. Sabah uyanıyorum john wick filminde adamın uyandığında hazır olan kahvesi gibi kahven hazır. Daha ne yapsın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Homend markası beni yanıltmadı. Ürün kullanışlı. Alışverişim sorunsuz gerçekleşti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 senedir kullanıyorum

    Ürünü 2 yıldır hergün severek kullanıyorum.Hatta bazen günde 2 defa ,manuelde yazan bakım ve temizliği de yapmıyorum (sirkeli su işleri) haliyle bozuldu bu bir kaç kere.Homend servisi kadar ilgili hiç bir servis görmedim ben gerçekten servis müşteri için çalışıyorş.En son motoru bozulmuştu ,ürünü değiştirdiler.İsterseniz para farkını verip başka bir ürün de alabilirsiniz dediler.Valla tatlılar ya.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum.

    Ürün altındaki olumlu yorumlara katılıyorum. Fiyatına göre güzel ürün. Homend müşteri hizmetleri zaten iyi. Hafif ve şık bir cihaz. Demleme performansı da güzel. Kahve soğuk diyenlere, filtre kahve zaten kaynar suyla yapılmadığından katılamıyorum, bu normal bir durum kaynar yapmıyor. Temizlemesi kolay. Ürünün temin edildiği mağazadan da hepsi burada aracılığıyla ikinciye ürün alıyorum. Kargolama düzgün ve hızlı. Sadece dip not olarak kargo firması teslim edilen isim olarak hatalı bilgi girmiş, kim olduğunu bilmiyorum. Benim ürünüm geldiğinden sorun olmayacaktır ama ulaşmamış olsaydı takip açısından zorlanabilirdik. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün elime sapasağlam ulaştı.

    İşleyiş kalitesi ve ürün kalitesi çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Önce ılık ve sabunlu suyla parçalarını yıkadım sonra 2 kere sadece suyla çalıştırdım plastik kokusu geçsin diye. Bu sabah kahve demledim: Gayet güzel. Kahve 10 dakikada hazırlanıyor. sızdırma damlatma yapmıyor. Demledikten sonra 40 dk sıcak tutma özelliği de güzel. Normalde french presste hazırladığım kahve ile denedim makinede aroması daha çok ortaya çıktı. Kahve müdavimi olduğumu söyleyemem ama makine beni tatmin etti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok kaliteli, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    gerçekten kaliteli ve güzel bir ürün. herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet iş görür bir makina beklentilerimi karşıladı. kesinlikle öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Edilir

    Ayrıntıya girmeyeceğim çünkü yorumlarda belirtilenlerin hepsi doğru. Kaliteli ve muadillerine göre iyi fiyat. Düşünmeden alınabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    ürün çok güzel ve pratik. temizlemesi de çok basit. bana olumsuz gelen tek nokta kahveyi çok sıcak yapmaması, bardağa koyduktan 1-2 dakika sonra soğumuş oluyor, o kıvamda ısıtıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ama coook guzel...teslim sureci de gayet hizliydi cok tesekkrler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Harika bir ürün. Hiç düşünmeden alın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.01.2020

    yedek parcasi yok. almayin

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2019

    Güzel bir makine. Homend markasını seviyorum. Marka degeri cok yüksek. Entelektüel bir kullanım kılavuzları oluyor ürünlerinde. İşlerini severek yapıyorlar. Kalici aroma icin kılavuzdan filtre kahveyi buzdolabında saklamam gerektiğini öğrendim örneğin. Bu makinenin zaman ayarı çok güzel. Onun dışında basic bir filtre kahve makinesi. Her filtre kahve makinesi gibi bu da çok sıcak servis etmiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2019
    f/p ürünü

    hediye olarak aldım bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz bence zaman ayarli olmasi ve goruntusu cok iyi tesekkurler

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2019
    Başarılı

    Kahve gurmesi değilseniz, çok rahat iş görecek gayet başarılı ve yeterli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2019
    Plastik parçalar

    Ürün gayet şık ancak kullanışlı değil. Özellikle plastik kısımları ilk kullanımdan sonra eğrilip büzüldü bu yüzden de kapanması gereken plastik kısımlar artık kapanmaz oldu. Başka bir modele veya markaya yönelin derim ben.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 5006 Coffeebreak Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 5006 Coffeebreak Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat