Nespresso Essenza Mini D35 Bundle 1310 W 600 ml Kahve Makinesi Kırmızı Yorumları

Nespresso Essenza Mini D35 Bundle 1310 W 600 ml Kahve Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(121 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Great

  • Amazzon aracılığıyla, 02.08.2023
    Çok iyi

    Çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2023
    Çok Güzel

    Hem kompakt hem işlevsel

  • Amazzon aracılığıyla, 12.05.2023
    Dışarıda Pahalıya Kahve İçme

    Dışarıda sözde lux markalardan kahve içiyoruz diye yüksek paralar vermeye gerek yok. Bu makine aalasını yapıyor. Kahve severler bunu sevecek

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2023
    fatura gönderilmiyor

    ürün güzel kullanışlı ertesi gün hemen teslim edildi fakat defalarca talep oluşturmama ve satıcısı amazzon olmasına rağmen fatura hala gönderilmedi o yüzden siteyi güvenilir bulmuyorum. iade edicem

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2023
    Supeeer

    amazzonun mukemmel bir paketlemesi ve urunu 1 gunde teslim etmesi gercekten taktir edilesi. Makinenin parçalari cok kaliteli ve tarz duruyor. Kopurtma makinesi de sutu tam ayarinda sıcaklıkta enfes kopurtuyor. Kısacası urun harika kaçırmayın derim.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.02.2023
    Fatura

    Fatura mı nasıl temin ederim?

  • Amazzon aracılığıyla, 06.01.2023
    Uygun olması

    Ürün çok pratik. Kahve yaparken çok ses çıkartıyor ama bence normali bu. Kahveler çok sert olduğu için mutlaka süt cırpıcısını kullanıyorum. Süt cırpıcısını ayrı kullanmak inanılmaz keyifli. Soğuk ve sıcak süt yapabiliyorsunuz. Ben ayrı olmasına bayıldım. Ama şu bir gerçek ki filtre kahve gibi geldi bana.sadece kahveler daha kavruk.5 kutu diğer firmadan hediye geldi.yapaniz gereken sipariş kodu,fotoğraf ve ne zaman aldığınızı gmail ile iletmeniz

  • Amazzon aracılığıyla, 30.12.2022
    Kapsül kahve

    10 kutu kapsül kahve hediye diyordu 1 kutu geldi sadece

  • Amazzon aracılığıyla, 25.12.2022
    Süper

    Ürün çok güzel kullanışlı uygun fiyata aldim amazzon tesekkurler

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2022
    Hediye kapsüllerin son kullanma tarihi geçmiş

    Ürün genel olarak güzel fakat kutu içerisinde gönderilmiş kapsüllerin son kullanma tarihi 2,5 ay önce bitmiş.Ürünlerin kontrol edilmeden gönderilmesi hoş değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.12.2022
    Fatura

    Merhaba ben faturamı nasıl öğrenebilirim ?

  • Amazzon aracılığıyla, 15.12.2022
    Harika

    Eşim için aldım. Kendisi bayıldı. Onun fikirlerine istinaden yazıyorum. Artık dışardan kahve içimine sonmuş :)

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2022
    Ultra kompakt tasarım

    Ürün oldukça küçük, bu kadar küçük bir cihaz bu basıncı nasıl üretebilir diye sorguladım önceleri ama ürünü alıp da minnacık bir yer kaplayarak mükemmel kahveler yapınca gerçekten şüphelerimin yersiz olduğunu anladım. Şimdilik sadece kutu içerisinden çıkan hediye kahvelerle denediysem de 14 farklı çeşit olduğu için farklı farklı kahveler tatma fırsatım oldu. Kahvelerin soğuk olmasıyla ilgili bir yorum okudum fakat ürünün içerisine kapsülü koymadan önce bardağıma lungo kahve düğmesine basarak sıcak su dolduruyorum ve hemen arkasından kapsülü koyarak kahve aldığımda 80 santigrat derecede kahve aldım ki bu oldukça makul bir sıcaklık. Ürünün espresso ve lungo olmak üzere iki düğmesi var ilk kullanımda kahve fincanınıza ve içme alışkanlığınıza göre parmağınızı ilgili düğmeye basılı tutarak miktar ayarlaması yapabiliyorsunuz. Bundan sonraki tek tıklamanızla istediğiniz ölçüde kahveye ulaşabiliyorsunuz. Süt köpürtücüden de çok memnun kaldığımı yazmak isterim, sütü tek tıklamayla sıcak, basılı tutarak da soğuk bir şekilde hazırlayabiliyor. İçerisinde bulunan köpürtme başlığını kullanmadan sadece sıcak su veya süt yapmak isterseniz de başlık manyetik bir şekilde yerleştiği için çok basit bir çekme ile yerinden ayrılabiliyor ve kapakta bulunan yerine takılarak ortada kalması da önlenmiş. Önceden ısıtılmış bardağa az bir miktar karamel şurup koyarak üstüne espresso kahvemi ekliyorum ve üzerinden de köpürttüğüm sütümü ekliyorum ve harika kahvem 1 dk dan kısa bir süre içerisinde içime hazır oluyor. Piyasada en uygun fiyatlı amazzon.com.tr tarafından satılıp gönderildiği için endişe etmeden ürünü aldım ve 24 saat geçmeden özel kutusu içerisinde adresime teslim edildi. Hızlı kargo süreçleri ve alışveriş deneyimi için kendilerine teşekkür ederim. Bu arada aldığım tarihlerde Nespresso tarafından promosyon olarak 550TL değerinde 5 kutu (50 adet) kapsül hediyesini almak için kendi sitelerinde bulunan bize ulaşın başlığında alt kısımda kampanyayla ilgili yapmamız gerekenler resim içerisinde bilgilendirme olarak verilmiş. Faturayı ürün seri numarasını ve adres bilgilerimi gönderdikten 1 gün sonra kapsüller kargoya verildi. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Kapsülleri daha uyguna almak isteyenler için büyük zincir marketlerde daha uygun alternatifler olduğunu gördüm (1 kutu 10 adet kapsül 42 TL ye aldım dün Carr...sa dan). Almak isteyenler için sağdan soldan bilgi almak yerine tek bir yerde ayrıntılı olarak yazmak istedim umarım faydalı olur.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.12.2022
    Compact ve Hizli kahve

    Oldukca compact bir makine. Kahveyi oldukca hizli yapiyor. Kendi kahveleride yine cok iyi mis gibi kahve dumani tutuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.11.2022
    Ürün ekonomik değil

    Kapsülleri çok pahalı. Dışarıda kahve içmek daha ucuz. Nespresso ürünlerini kimseye tavsiye etmem.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.10.2022
    🌟🌟🌟

    1 yildir her gun zevkle kahve icmeme sebep olan makine. Kullanimi cok kolay. Kapsul fiyatlari biraz pahali da olsa toplu alinca uzun sure gidiyor. İyi ki almisim diyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.09.2022
    5 kutu kahvem gönderilmedi

    Merhabalar gayet elime sağlam ulaştı ancak 5 kutu kahve 50 adet yapmasına rağmen 14 adet kapsül gönderildi.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2022
    Çok memnun kaldım gayet keyifli bir espresso sundu

    Boyut olarak beklediğimden küçük olması sevindirdi mutfakta şık durdu, ilk denemem de güzel bir espresso içmiş oldum, kargom 1 günde elime ulaştı, herşey için amazzon a teşekkür ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2022
    Mükemmel

    Ürünü neredeyse yarı fiyatına aldım bu nedenle çekincelerim vardı ama teslim aldıktan sonra ilk kahvemi yudumlarken yerini iyi ki hissine bıraktıü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nespresso Essenza Mini D35 Bundle 1310 W 600 ml Kahve Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nespresso Essenza Mini D35 Bundle 1310 W 600 ml Kahve Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat