AOC I2481FXH Monitör Yorumları

AOC I2481FXH Monitör yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bence bu fiyat aralığında mükemmel ürün

    Dün aldım hızlı kargo ile akşam 19.00 da teslim edildi ürün tasarımı performansı gayet güzel bence alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Teslimat süresi normaldi. Üründe herhangi bir hasar yok, sorunsuz çalıştı. Tasarımı gerçekten zarif.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2021
    güzel

    İPS ekran güzel renklere sahip 75hz yükseltilebiliyor program sayesinde sıradan ama güzel ölü piksel yok

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2020
    Çok şık

    Ürün gerçekten çok şık ve paneli çok kaliteli ama fiyatı dikkate alınıp daha güncel modellerle de kıyaslanmalı. indirimde yakalanırsa çekinmeden alınabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2020
    Şık, Zarif, Muhteşem (4K TV kadar canlı renkler)

    Renk ve Görüntü kalitesini evde kullanmakta olduğum Dell S2719h monitör ve Vestel 43 inch 4K TV ile karşılaştırdım.Dell S2719h 'den kıyaslanmayacak kadar daha canlı va kaliteli görüntüsü vardı.Vestel 4K ile neredeyse hemen hemen aynı görüntü ve renk canlılığına sahipti, hatta koyu kahve tonları AOC I2481' de daha doğal Vestel 4K 'da biraz siyaha doğrü kaymış gibiydi.Bir konuyu belirtmemde fayda var: İlk defa bir ürüne yorum yazıyorum, PC monitor için Dell ilk tercihim olmuştu her zaman, Vestel 4K TV' lerinde genellikle dünyanın en iyi panellerinden olan LG panel kullanır, AOC hıç aklımdan bile geçmeyen bir marka idi fakat istediğim niteliklerde monitor türkiye pazarında mevcut olmadığı için AOC satın almak zorunda kaldım, iyi de ki bu zurunlulukta kalmışım ve AOC I2481 'i almışım.İyi özellikleri:- şık, zarif, ince çerçeve, ince profili- renk gamotu için NTSC standardı kullanılması- muhteşmem görüntü kalitesi- 2 hdmi portu olmasıEksik yanları:- dahili speakeri olmaması(bu zarafeti birde Dell 'in Audio Max ayarlı dahili hoparlörleri gibi kaliteli bir dahili hoparlör şahane yapardı)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    Fiyat performans

    Ürünü 3 aydır kullanıyorum, tasarım+günlük işler yapıyorum ve gayet iyi yeterli bir cihaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.11.2019
    Doğrulandı

    5 ayı aşkın bir süredir çalışma, video, oyun için bu monitörü kullanıyorum. Çok memnunum, tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2019
    Beş Yıldız

    harika

  • Amazzon aracılığıyla, 20.10.2019
    Şıklık ve Görüntü kalitesi süper..

    Zamanlama ve paketleme harika ürün elime çok güzel bir şekilde ulaştı teşekkür ederim , Tasarım olarak ve görüntü kalitesi olarak harika bir ürün herkese tavsiye ederim .

  • Amazzon aracılığıyla, 16.10.2019
    Muhteşem

    Beklentimi fazlasıyla karşıladı fiyat performans çift hdmı girişi ve degişim i muazzam tavsiye ederim kesinlikle

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2019
    kaliteli

    çok kaliteli ve şık bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2019
    %100 tavsiye

    Fiyat + performans + Tasarım %100 tavsiye

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2019
    Ürün çok kaliteli

    Görsel olarak çok güzel şık bir monitör

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    Harika

    Boşuna araştırmayın bu fiyata daha iyi monitör yok. Dizaynı, inceliği gerçekten harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    Dört Yıldız

    İnce ve şık bir monitör. Bu monitörü mü alayım yoksa 27”inc mi olsun diye çok düşündüm. 27 olsaymış baya rahatsız edecekmiş! 20”inc altında monitör kullananlar özel bir durumu yok ise 27”inc geçmesini tavsiye etmem. 23-24 ideal diye düşünüyorum. Kutu içeresinden VGA+HDMI kablo çıkmazı güzel. Monitör üzerinde 2 Adet HDMI+ 1 Adet VGA + 1 Adet ses(Kulaklık) çıkışı bulunmaktadır. Menü Türkçe olsaydı daha güzel olurdu Şu anda güzel görünüyor kullandıkça göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2019
    Beş Yıldız

    Ürün estetik özellikle yazılımcı arkadaşlar için tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    Oyun Değil Ama Video Ve Fotoğraf Düzenleme İçin Süper!

    Ölü piksel gördüğüm kadarıyla yok, kargoyu yarın teslimat ile aldım istenilen saat aralığında getirdiler. Ürün sağlam ve kutususunun kapağına yapıştırılmış AOC yazan bandı sökülmemiş, jelatinleri üzerindeydi. Kutunun kenarında çok küçük bir darbe izi vardı ama ürüne zarar verecek bir şey değil zaten içerisinde monitör köpük içinde duruyor. Ben yeni alacağım bilgisayar için sadece video montajı yapacağımdan tercih ettim, oyun oynarsanız ips panel almayınız. Renk ayarları ilk geldiğinde turuncumsu idi onu driverlerinı indirdikten sonra i-menü ile halledebilirsiniz, yoksa bir an görüntü çok kötü ve soluk gelebilir telaşlanmayın :) İçinden hdmi kablosu çıkıyor merak etmeyin, gönül rahatlığıyla (oyun oynayanlar hariç) alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2019
    BEĞENDİM

    Boyut olarak tam istediğim gibi. 27" olanını gerçekten ihtiyacınız yoksa almayınız. Ölü piksel çıkmadı. Kutu fabrikadan çıktığı gibi; sıfır, jelatinli ürün geldi. Görüntü kalitesi güzel. Keşke display girişi de olsaydı. Anlamlı tek eksiği bu. Oyun oynamıyorum. Stüdyo kayıtlarımda ve video montajda kullanacağım için gayet yeterli. Oyun konusunda hassas arkadaşlar daha yüksek Hz'li ve yenileme hızı daha düşük bir seçenek değerlendirebilirler. Ayarlarına kullanışsız demişler; ama ben ayarlar konusunda pek zorlanmadım. Zarif bir tasarımı var. Çift HDMI avantaj. 1 adet HDMI ve VGA kutudan çıkıyor. Hoparlör yok; zaten gerek de yok. Renk ve filtreler güzel. 1080p olarak bence iyi bir seçenek.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.12.2018
    F/P

    Bu fiyata bu monitör müthiş. İncelik hafiflik hele o nerdeyse çerçevesiz tasarımı muthiş. 60hz fakat nvidia ayarlarından 75hz e cıkartabiliyorsunuz. Çok araştırdım sonunda aoc de karar kıldım. Şimdi 1 tane daha alıp çift monitör kullanacağım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC I2481FXH Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC I2481FXH Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat