Asus XG27VQ Monitör Yorumları

Asus XG27VQ Monitör yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 25.05.2022
    ideal ekran

    Ürün gayet güzel satıcıda gayet alakalı ve hızlı gönderi sağladı. Tek sıkıntı aldığım ürünü Asus aurora ekosistemine senkronize etmek için ürün kaydı yaptırırken ürünün başka kullanıcı tarafından kaydedildiğini öğrendim. Asus müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Bakalım sonucu bekliyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.12.2021
    Fiyat performans

    Güvenilir satıcı monitör düzgün bir şekilde geldi ölü piksel yok rog kalitesi herzaman ki gibi

  • Trendyol aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Asusun rog serisine söylenebilecek ne var bilemiyorum.Kalitede zirve...

  • Amazzon aracılığıyla, 07.03.2021
    Güzel tasarım

    Kablo bağlantılarını otomatik algılıyor. Çok şık tasarım.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.10.2020
    Kalite Tarz

    Kısa sürede elime ulaştı . Şanslıyım ki ölü piksel çıkmadı . Monitör çok kaliteli ve görüntü akıcı . Her 2K yada 4K monitörlere inanmayın çoğu 2K lardan çok daha kaliteli ve akıcı görüntü alıyorsunuz. 144 Hz çok keyifli yapıyor. Asus Rog ve amazzon kalitesi .. Sorunsuz hızlı teslimat .

  • Amazzon aracılığıyla, 08.05.2020
    Almayın aldırmayın.

    24-27 Nisan teslim tarihli kargo. Bugun itibari ile 28-30 Nisan oldu. Kargo olayı felaket. Ekranda bir adet olu piksel çıktı. Ve asusun dediği şey 1 adet olu piksel normaldir. Mağaza felaket. Marka daha felaket

  • Amazzon aracılığıyla, 13.02.2020
    Güzel ve Kullanışlı

    Güzel bir oyuncu monitörü. 100Hz de olması sizi çok endişelendirmesin, 120hz olsun diye takıntı yapmayın, oldukça yeterli geliyor. Satın alma yapacaksanız 2 önemli konu var. İlki bu cihaz tam bir oyuncu monitörü. Renkler, görüntü modları, kavisli olması gibi artılarının yanı sıra grafik tasarım gibi konularda da çalışıyorsanız cihazın ergonomisi iş için pek kullanışlı değil. Bu nedenle daha önce sahip olduğum 28inch UHD monitörü de kullanmaya devam ediyorum.Diğer konu monitör oldukça geniş. 60 cm genişliğinde masaya zor sığdı. Başka çözümler üretmek durumunda kaldım. Eğer masanız 70cm hatta 80cm den daha dar ise masa konusunu tekrar gözden geçirin derim. Oyun deneyimi ise harika. Ekranın bu denli geniş olmasına rağmen size tam bir hakimiyet sunması güzel bir deneyim. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2020
    Çok iyi

    Ürünü Elmacık üzerinden temin ettim, sorunsuzca alabilirsiniz. Önceden Asus un 23" 60 hz monitör ünü kullanıyordum tasarım ve monitörün özellikleri gerçekten güzeldi. Tercihimi yine uzun araştırma sonucu bu monitörden yaptım. 27" ve 144 hz bi oyun meraklısı olarak gerçekten harika değerlermiş, monitörün tasarımı ve rgb aydınlatmaları efsane olmuş. İlk defa kavisli ekran kullanıyorum, 27" e tam oturmuş. Asus tasarım ve kalite açısından harika işler çıkartıyor zaten. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    Müthiş

    Asus kalitesi kendini belli ediyor. Monitörün ayakları büyük. Alacak arkadaşlar küçük masanız varsa bu monitör izleme mesafesi açısından size uygun olmayabilir. 144 hz ve freesync gerçekten muazzam. Monitör sağlam ve sorunsuz olarak geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2019
    süper

    27" 144hz ve kavisli monitor ile oyun oynamak gerçekten çok keyifli oluyor. renklerin canlılığı ve geçişlerde takılmama olmaması çok güzel. asus bu işi biliyor ve yapıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2019
    memnuniyet

    Ürün zamanında teslim edildi, yapılan kampanya fiyatı çok iyi denk geldi ve verdiğim her kuruşu hak eden bir monitör. Almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2019
    Satıcı Çok İlgili

    Satıcı Vizyon Bilgisayar çok ilgili bu satıcıdan düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz...

  • Amazzon aracılığıyla, 19.01.2019
    Hızlı kargo

    Müthiş performans fps oynuyorsanız kaçırmayın ben aldım çok memnunum : )

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2018
    Beş Yıldız

    Tek begenmedigim yani arkasindaki rgb isiklandirma cok hafif kalmis. Oda karanlik oldugu zaman duvarda hafif bi yansimasi oluyor o kadar.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.09.2018
    Süpeer

    Efsane bir şey cidden görüntü kalitesi ekranı,mükemmel bir ürün verdiğim paranın kuruşuna kadar değdi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2018
    harika

    çok şık 144 hz olması rgb olması resmen oyun kokan bi monitör bana göre tek eksiği freesync yerine gynsync olması gerekiyordu

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    VA panel IPS değil

    Başlıkta IPS panel olduğu iddia ediliyor ancak VA panel. Monitör kotü değil ancak VA panele göre biraz tuzlu hemen hemen aynı fiyata IPS paneller bulunabilir. Tasarımı ise başarılı. LED aydınlatma arkada ne işime yarayacak demeyin çok şık duruyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus XG27VQ Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus XG27VQ Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat