Asus VP278QG Monitör Yorumları

Asus VP278QG Monitör yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler ama

    Ürün gayet iyi paketlenmişti. Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Her şeyi tam geldi. Sipariş verdiğimde "bugün kargoda" yazısı vardı. Ama 3 gün sonra kargoya verildi. Bu sorun da kargo firmasından kaynaklı değil. Paketleme 3-4 gün sonra yapılabildi sanırım. O yanlış ibareyi lütfen kaldırın. Çünkü aynı gün kargoya vermiyorsunuz :) Onu öylesine yazmış olmak size bir şey kazandırmaz. Ama ürün ile ilgili şikayetim de asla yok. Bu yüzden 5 yıldız verdim acelem yoktu :) Acelesi olan zor durumda kalmasın istediğim için yorumu bıraktım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İlk günden Ölü Pixel

    Neden çok kötü dedim çünkü Mustafa Emre Mercan arkadaşımızın da belirttiği gibi bende satın aldım aynı gün teslim aldım ve çalıştırdığım gibi ölü pixel ile karşılaştım (şimdilik tek bir nokta gibi duruyor.).. fiyat açısından çok uygun gelebilir ama bunu yaşayan kişilerin sayısının fazla olması ellerindeki stok ürünlerde problem olabileceğine işaret size kalmış ...

  • Amazzon aracılığıyla, 08.09.2022
    Büyük ekranda oyun keyfi

    Bu monitörü aldıktan sonra bir daha 24 21 inç monitörlerde veya laptoptan oyun oynamak istemeyeceksiniz. Tek dezavantajı 75hz biraz düşük kalıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.05.2021
    guzel

    gayet guzel bir urun

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2020
    Fiyatına göre iyi bir monitör

    Fiyatına göre iyi bir monitör. Hoparlörden fazla bir beklentiniz olmasın. Fakat çalışırken en azından sosyal medya bildirimlerinizi vs ek hoparlör bağlamadan alabilirsiniz. Görüntü kalitesi beni tatmin etti. 1200 TL'ye almıştım. Ben 21.5 inch monitörden geçtim. Geniş bir masanız varsa kısa sürede gözünüz alışacaktır.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.07.2020
    Kalite düşünüyorsanız

    Mükemmel kalite ve renkler gerçekten canlı.. Kullandığım asus ekranlarından çok memnunum.. Her yeni çıkardığı yeni monitörlere kaliteyi artırarak üretiyor.. tavsiye ederim..

  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2020
    ÖLÜ NOKTA ŞİMDİLİK GÖRÜNMÜYOR

    MERHABA, İLK DEFA AMAZON ÜZERİNDEN BİR ÜRÜN ALDIM ACABA NASIL GELİR DİYE AÇIKÇASI TEREDDÜTLERİM OLDU AMA ÇOK RAHAT VE HIZLI BİR ŞEKİLDE SORUNSUZ SIFIR BİR ÜRÜN OLARAK ELİME ULAŞTI ÜRÜNÜN PİYASASI BU GÜNLERDE ÇOK HAREKETLİ O YÜZDEN İYİ ARAŞTIRIP ALIN 19" KULLANDIĞIM BİR MONİTÖRÜM VARDI ONUN YERİNE 27" 69CM İLE DEĞİŞİKLİĞE GİTTİM BİRAZ ŞİMDİLİK GÖZÜM ALIŞMAYA ÇALIŞIYOR BİRAZ BÜYÜK AMA KABA BULMADIM EMİNİM DAHA ÇOK İŞ GÖRECEK SÜREKLİ PC BASINDA İSENİZ YÜKSEK TEKNOLOJİLİ BİR ÜRÜN 4 PORT ÇIKIŞI VAR PCNİZ ESKİ BİLE OLSA İYİ BİR DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE MONİTÖRE KALİTELİ GÖRÜNTÜ AKTARABİLİRSİNİZ BOYU UZAMIYOR ÇOK KALIN OLMAYAN ÇERÇEVESİ VAR DUVARA ASILABİLİR HDMI VE VGA KABLOSU İLE BERABER GELİYOR KULLANIM KİTAPÇIĞI GARANTİ BELGESİ ZATEN İÇİNDE YAN YANA İKİ ADET 19" MONİTÖR VARMIŞ GİBİ TABİ BİRAZ BOYU VE ENİ UZUN ŞİMDİ DENEYİM ZAMANI

  • Amazzon aracılığıyla, 27.05.2020
    Çok iyi

    Ürünü çok beğendim Ps4 te kullanıyorum içinden her girişe ait bir kablo çıktı. Ses özelliği çok iyi net anlaşılıyor tabi ses çok yüksek olmuyor. Görüntü çok hoş.Çok araştırdım bu fiyata daha iyi monitör bulmak güç.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.05.2020
    1 ms harika

    Kasmaktan ziyade iyi vakit gecirmek icin oynayan biri oldugumdan ve 144hz+ monitorlerin fiyatlari arsa ciktigi ve casual oynayan biri olarak o paralari vermek istemedigimden benim icin yeterli ve performans aldigim bir urun oldu. hem laptop, hem de ps4'u bagladim. gayet memnunum...

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2020
    asus buyuk ekran ve dahılı hoparlör.

    evet guzel urun tavsıye ederım.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.05.2020
    Oyun için kullanıyorum

    Oyun için kullanıyorum. Görüntü kalitesi çok başarılı.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.04.2020
    çok başarılı

    Özelliklerine göre fiyat açısından da kalite açısından da çok iyi hem oyun hem kod yazma efsane bir monitör

  • Media Markt aracılığıyla, 17.04.2020
    oldukça başarılı

    Bu fiyata alınabilecek en iyi 27 inç 75 hz 1ms monitör.görümtü kalitesi de oldukça başarılı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.04.2020

    Fiyat kalitesi açısından ideal bir ürün sorunsuz geldi ve ölü piksel çıkmadı. Fazla eğim payı yok güzel modları mevcut sadece monitör tuşlarını alta yapmaları pratik gelmedi onun dışında içinde display kablosu dahi gelmekte.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.02.2020
    Fiyatı ve kalitesi çok iyi

    Bu fiyata bu özelliklerde alabileceğiniz en iyi monitör diyebilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.01.2020
    Çok iyi

    Eyer benim gibi dar bir bütçeye sahipseniz alınacak en iyi ürün çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Beş Yıldız

    fiyat ferformans ürünü - 25 adet aldım hiç biri ölpiksel vb sorun yok +hjızlı kargo

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.12.2019
    Tatmin edici

    Ürün sağlam ve sorunsuz elime geçti ilk defa 27” bir monitör kullanıyorum ilk başta büyük gibi geldi ama masa düzenini monitör masefesini ayarlayınca sıkıntı yaşamadım monitörde hoparlör var yeterli bir ses aman aman değil ama yeterli gaming monitör olduğu için gaming menüsünde fps tarzı oyunlar oynuyanlar için güzel seçenekler var ölü pixel yok fiyatına göre çok yeterli ve güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2019
    HDMI YOK

    11 günde ancak elime geçti şimdilik diyebileceğim tek şey HDMI x2 yazıyorlar ama kesinlikle HDMI çıkmıyor kutunun içeriğinden alacak olanların bilgisine.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.11.2019

    ben çok beğendim görüntü kalitesi çok iyi dahili hoparlörler de gayet yeterli TV gibi monitörden sesi max yapmayı unutmayın 27" büyük ama olsun alışırım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VP278QG Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VP278QG Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat