Viewsonic VA2419-SH 24 Monitör Yorumları

Viewsonic VA2419-SH 24 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(148 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kargo biraz gecikme oldu. Ürün istediğim gibi geldi,

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Uzun zamandır monitör kullanmayan biri olarak kıyaslama yapamıyorum ancak F/P olarak beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim. Renkleri canlı ve ekran boyutu tatmin edici. Standı sağlam sarsıntı olmadan masada iyi duruyor. Kargo sırasında standart kutusu dışında herhangi bir önlem alınmıyor fakat bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Kutu içerisinden HDMI kablo çıkmıyor bilginiz olsun. Bende 2 adet ölü piksel vardı ancak ikisi de çok kenarda olduğu için uğraşmak istemedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    OSD Menusunun Surekli Belirme Hatasi

    Internette de bu sorunla karsilasan bir cok kisi var arastirma yaptigimda, monitoru sokup menu tuslarini deaktive etmek de fayda saglamadi, kisaca sorun belli araliklarla menu, ekranda belirlemeye basliyor siz kapattikca geri geliyor, bu da monitoru kullanilamaz hale getiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 Yıldız

    Çok güzel bir ürün sıkıntısız elime ulaştı. Hepsiburada ailesine hızlı gönderim için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Keske HDMI kablosuda olsaydi

    kasasi cok kaliteli hissiyati vermiyor ama ilk acilista sonuc guzel ölü pixel cikmadi insallah hic cikmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    awesome

    Tam bir fiyat performans ürünü ilk başta biraz göz ağrısı yaşadım parlaklık ayarını yapınca düzeldi gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yeterli, her türlü ihtiyacı karşılar

    Üründen memnun kaldım, bu fiyat bandındaki ürünler ile karşılaştırınca oldukça iyi. Ekran canlı, çerçeveleri ince. Eksi diyebileceğim tek şey, otomatik ışık ayarı yok. Sabah ışığı sonda akşam dipte kullanmak lazım. Sürekli düğmeden ayar yapmak bi süre sonra beni uyuz ediyor bir saat aç kapa yapmaktan. Siyahları laptopum ile karşılaştırdığımda tam siyah değil. Panelin beyaz ışığı çok vuruyor. Bunlar haricinde f/p olarak oldukça iyi. Bütçeniz daha yüksekse ve kalite arıyorsanız vp serisine yönelin derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hepsi Burada Firmasına Çok Teşekkür Ederiz :)

    Şirketimiz için almış olduğumuz 2 tane monitör hepsi express ile aldık. Beklediğimizden çok daha kaliteli ürün geldi. Hepsi burada firmasına ilgisi için teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Zamanında ve hasarsız teslim edildi. Oldukça kullanışlı ve fiyat olarak da uygun. Süper profesyonel bir ürün olmayabilir ancak buna oldukça yakın Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    ofis kullanımı için ideal

    fiyata göre çok iyi ürün. hdmi çıkışıda iyi. büyük ekran istiyorsanız bu fiyata kaçırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P olarak oldukça tatmin edici

    1 ölü piksel olsa bile çok önemsemedim gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    İlk aldığımda sıkıntısı yoktu, üzerinden 1 ay geçti 1 adet ölü piksel çıktı. Halbuki çok memnundum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    uygun fiyatlı

    piyasada HDMI giriş li 24 inç ve IPS ekranlı olarak satın alabileceğiniz en uygun ürünlerden birisi

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ekran

    arkadaslar mrb.. marka olarak ilk defa tercih ediyorum .ama benim gibi eski monitörden bu modele geciyorsanız ucak gibi geliyor ekran....;) bence alın oyun testi yapıcam birazdan ama yaı yolda bırakmaz diye düsünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans

    3 aydır kullanıyorum, önceki monitörüm 21.5" 1920x1080 tn panel bir ekrandı, 23.8" 1920x1080 ips ekrana geçince gözle görülür bir kalite farkı hissettim. benim gibi yatarken ekranı kullanıyorsanız ips panellerin güzelliklerinden olan görüş açısı ve renklerin bozulmaması tatmin edecektir. ps4 ve pc bağlı ekrana, tek tuşla ikisi arasında geçiş yapabiliyorsunuz ama ekran bekleme modundayken ps4 ü uykudan uyandırınca ekran açılmıyor ben sorun etmedim ama bilginiz olsun. dediğim gibi tn panelden ips e geçince ben daha önce nasıl izliyormuşum/oynuyormuşum dedim, giriş seviye ips için bütçenize uygunsa çekinmeden alabilirsiniz. oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadım aksine oyunlar bir tık daha iyi görünmeye başladı. bu arada ekrandaki 3.5mm ses çıkışını kullanacaksanız ekran ayarlarından sesi fulleyin dip ses olmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bu fiyata görüntü süper Hızlı kargo Çok ince ve kompakt

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel monitör ancak 1 pixel sıkıntılı geldi önemsemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün çok kaliteli değil ancak dandik de değil. Plastik aksam kaliteli mi? en kalitelisi değil ancak çok kötü de değil. Ekran zaten mat, yansıma yapmıyor. Cam ayak yeterince ağır olduğu için cihazı yerine sabitliyor öyle hapşırsan deprem oluyor gibi sallanmıyor sarsmak kolay değil. Kullanılan direk metal olduğu için güçlü, dışı siyaha boyanmış komple metal, plastikle kaplanmamış bu iyi. Paketten sürücü CD'si ve HDMI kablosu çıkmadı. VGA kablo koymuşlar. Bu çok büyük eksi çünkü HDMI kabloyu doğru sürümü tutturmak, kazıklanmamak büyük başarı siz VGA ile idare edebilecek misiniz yoksa HDMI kablonun uzmanıyım en doğru seçimi yaparım mı diyorsanız seçiminizi ona göre yapın. Gelelim görüntü kalitesine. Bir çok monitörden daha canlı renkleri var. Işığından canlılığına, rgb'den standart (web,video,oyun vs) ayarlara kadar bir dünya ayar seçeneği de var her şeyine müdehale edebiliyorsunuz. Ayarlarda tek eksiği sadece tek kendinize özel ayar yapabiliyorsunuz, kendinize özel oyun, web vs ayar paketini oluşturayım, tek tuşla seçeyim derseniz tek atış şansınız var. Ölü piksel, ışık sızması bende yoktu yalnız panel fabrikada monte edilirken ekran kısmında toz zerreciği sıkışmış ve bu da bana ilk bakışta ölü piksel gibi göründü. Neredeyse iade prosedürünü başlatıyordum ki parmak ucuyla tıp diye ekrana vurunca toz aşağı düşüverdi. Yani hemen "eyvah, ölü piksel" demeden önce deneyin derim. Işık sızması, bulutlanma sorunları yok. Sadece IPS'e özel bir ışıldama oluyor bu da parlaklığı son ayar verince yaşanan doğal bir hadise. zaten parlaklığı son ayar vermeyin hiçbir zaman gözlerinize yazık. Bir eleştirim de tuş takımına olacak. Arkaya gizlemek estetik ama kullanışlı değil. Bu kalitedeki bir üründe estetik çok da kimsenin umrunda olmayacağı için tuşlar önde olmalıymış, büyük rahatlık olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok estetik bir monitör. 24 inç oldukça büyük. renkler de güzel. bu fiyat için çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    TV olarak kullanmak için aldık

    TV olarak kullanıyoruz full hd olması ve 61 cm olmasi gayet güzel. IPS özelliği var ama çaprazdan ve yandan bakınca ekran hafif kararıyor anlamadım. Hoparlör takınca başta cızırtı yaptı ama hoparlörden sesi kısıp ekrandan ve uydudan açınca sıkıntı olmadı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VA2419-SH 24 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VA2419-SH 24 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat