Airking 300 Slim 2800 W Yatay Elektrikli Isıtıcı Quartz Yorumları

Airking 300 Slim 2800 W Yatay Elektrikli Isıtıcı Quartz yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2020
    İDARE EDER

    Ürün dayanıklı, sağlam gövdeden imal edilmiş ancak aldıktan birkaç ay sonra buhar haznesi buhar vermemeye başladı. ısıtma kademeleri dengeli değil. Örneğin dört gözünü de açıp en yüksek seviyeye getirdiğimde bu kademeye göre açıkkalması gerekirken kısa aralıklarla yanıp sönüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2019
    Beş Yıldız

    Gerçekten ürün beklediğimin çok çok üstünde bir kalitede diğer sobalar gibi sadece vurduğu yeri değil ortamı ısıtıyor ısıtma gücü mükemmel 30 m2 alanda en yüksek derecede çalıştıramıyorsunuz ısı kuvveti o derece iyi. Ayrıca buharlı ve fanlı olması ekstra kalitesini arttıran bir durum. Çok çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Airking 300 Slim 2800 W Yatay Elektrikli Isıtıcı Quartz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Airking 300 Slim 2800 W Yatay Elektrikli Isıtıcı Quartz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat