Beko B32L 6760 5B LED TV Yorumları

Beko B32L 6760 5B LED TV yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Herşey çok iyi..

    20 Gündür kullanıyorum. Görüntü ve ses kalitesi mükemmel. Kurulum kolay. Ekran ve çerçeve arasında boşluk yok. Yenileme hızı yüksek. Full HD. Kanal geçişleri hızlı. Menü kullanımı pratik ve anlaşılabilir. Netflix vs. gibi özellikler arayanlar ürün özelliklerine baksınlar ve 2 katı ödeyip daha ileri bir model alsınlar. Satıcı çok ilgili. Her konuda danışabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Teşekkür ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Ürün

    Ürün görüntü kalitesini çok beğendim. Gerçekten full hd ve yayındaki ışıksız yerler karışmıyor. Askı aparatı ve kurulum ücretsiz idi. Biz mutfak için aldık boyutu tam oldu. Sadece biraz karışık geldi kanal ayarlama kısmı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    GÜZEL

  • HepsiB. aracılığıyla
    Netflix yok

    Çok yavaş kasıyor sesi çok az ürün kaliteli değil

  • Trendyol aracılığıyla, 06.05.2020

    netflix youtube vmı televizyonda??

  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2020

    televizyonu kendim kurdum görüntüsü ve sesi çok güzel. uydu alıcısı ve smart özelliği bir arada olan uygun bir ürün. almak isteyenlere tavsiye edebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2019
    Android alin

    netflix yok! uygulama eklenmiyor ve uygulama kismi cok kasiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2018
    Netflix yok

    Ürün başarılı memnun kaldım bence tek sıkıntısı smart tc olmasına rağmen netflix yok. Beko arçelik grundig ürünlerinde netflix yokmuş henüz anlaşma sağlayamamışlar. Bunu bilerek almakta fayda var, netflix olmadığını bilsem tercih etmezdim. Sizin için bu önemli bir kriter değilse tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2018
    Çok güzel

    Ürün gayet güzel ve menüsü kolay anlaşılır şekilde hazırlanmış uydu frekanslarının nasıl girileceği basit bi şekilde anlatılmış.Smart özelliği güzel wiifi iyi iş görüyor almayı düşünenler kesinlikle almalı ben çok beğendim.Saygılar...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko B32L 6760 5B LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko B32L 6760 5B LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat