Samsung LC27F390FHMX Curved Monitör Yorumları

Samsung LC27F390FHMX Curved Monitör yorum ve tavsiyeleri

(75 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Ürünü aldım, hepsiburada farkıyla çok güzel paketlenmiş şekilde geldi, kutuda hiç hasar yoktu. Monitör de ayrı bir harika diyebilirim, büyüklüğü ve curved olması dışında fiyatı da gayet uygun. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HDMI Kablosu Yok

    Ürünü beğendim. Gayet güzel bence. Tek eksiği kutu içinden HDMI kablo çıkmaması. 1 yıldızı onun için kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika ürün

    Süper kargoylada hemen geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    piksel

    ürün gayet güzel.27" curved olunca zaten görünümü harika oluyor.ancak çözünürlük 2k altında 27" çok mantıklı olmuyormuş. maddi durumunuz varsa 2k almanızı tavsiye ederim. çok dikkatli bakınca beyaz alanlarda gri gri pikseller görünüyor.piksel basina düşen alan çok fazla

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika!

    Monitör kesinlikle VA Panel bir monitöre göre çok iyi renklere sahip. Kontrastı güzel, açma kapama ve ayarların arkadaki joystick ile yapılması çok güzel bir detay olmuş. Nvidia Denetim Masası'ndan 72 hz overclock yaptım, 75 yaptığımda görüntü gitti. Yani maks. 72 hz'de kullanılabilir. Artıları: 30 saniyede kurulum, Kavisli ekran, çok canlı renkler ve görüntü, ince çerçeve, harika tasarım, adaptör US başlıklı fakat yanında çevirici aparat gönderilmiş Eksiler: Dahili hoparlör yok.(2w bile olsa konulabilirdi sanki) Kutudan sadece VGA kablo çıkıyor, hdmi kablo temin etmeniz gerekli. Açı ayarlanmıyor yani yukarı aşağı ayar yapamıyorsunuz sabit bir şekilde kullanıyorsunuz ki çok kötü bir eksik. Genel olarak 5 üzerinden 4,5 alacak bir monitör. Açı ayarlanabilir olsa 5 yıldızlık. Herkese tavsiye ederim, mutluyum memnunum. Fakat 21-22" monitörden geçtiyseniz 1 hafta kadar alışma süreniz olacaktır. Çünkü çok büyük geliyor cidden. Tavsiyem 100-120 cm uzaktan bakmanız. Monitör ayağıyla birlikte 48 cm yükseklik ve 62 cm genişliğe sahip masanızda ona göre yer ayırın :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Eğlenceli.

    Malum kur farkından ve vergilerden dolayı bilgisayar ekipmanları artık pahalı ürünler olmaya başladı. Yine de Curved monitörler içerisinde bu ekran boyutunda F/P olarak en iyisi diyebilirim. 27 İnç monitör, yakın mesafeden kullanacaksanız bence sınır olmalı. Curved yapısı sizi hemen sarıyor. Bu ekranda çalışmak gerçekten zevkli ve insanı teşvik ediyor. Göz koruma modu iyi çalışıyor. Sanırım hep açık olarak kalacak. Şimdilik memnunum. Günlük kullanım ve çalışma hayatı için eğlenceli bir seçim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Genel olarak memnunum

    Ürünü Black Firday kampanyası ile aldım, 23,5 inc ve 27 inc boyutları arasında kalmıştım ancak 27'yi aldım. Üründen memnunun. Göz koruma modu da var ve büyüklüğü de gayet güzel. Curved olması hoş bir his yaratıyor insanda. Benim gibi kod yazan ve bilgisayar başında çok duran kişilerin deneyimlemesi gerek olarak düşünüyorum. Ancak çok üst düzey oyunlarda vs'de test etmediğim için ürün maksimum kapasitesi nedir bilemiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    İki yıl ömrü var garanti biter bitmez led paneli bozuluyor ve servis sizden 1200 tl isteyebiliyor

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2020
    F/p ürünü

    Efso

  • Amazzon aracılığıyla, 29.04.2020
    Alt seviyede sistemlere yeterli

    O zamanlar gözüme güzel görünmüş almış bulunmuştum, param olmasa şekil bir şey istesem yine alırım sanırım bu ekranı. Fiyatından iyi performansı var bence. Ama inanılmaz göz yoruyor. Bunu da göz önüne alın...

  • Trendyol aracılığıyla, 14.04.2020

    çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2020
    Samsung LC27F390FHMXUF 27" FHD Monitor hk.

    Monitör görüntü kalitesi olarak fazlasıyla tatmin edici. 72 Hz destekliyor, yaklaşık 6 saattir yeni monitörümle çalışıyorum kesinlikle göz yorgunluğu yok. Eye saver modunda saatlerce hiç yorulmadan çalışabilirsiniz. Sadece ofis modu için değil aynı zamanda oyunda da gayet tatmin edici. Parasını fazlasıyla hakediyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Ayrıca mağaza süper, hızlı cevap, hızlı kargo.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.12.2019
    Led ekran pişmanlıktır

    Kaliteli değil bu fiyata ips ekranlar var

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2019
    Beş Yıldız

    kargo çok hızlı geldi teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2019
    Kullanması keyifli

    Ürünü ofiste kullanım için aldım. Gerçekten kullanması keyifli bir monitör. Kavisi çok az olduğundan kavislimi yoksa düz monitöemü olduğunu hissettirmiyor. Tasarım ve projelerde kavisi gördüğümde biraz çizgiler yamuklaşabiliyor ama sadece göz yanılması alıştıktan sonra gayet temiz bir görüntü sunduğunu anlayabiliyorsun.Tek eksiği 4k olmayışı.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2019
    QHD Olsa 10 numara 5 yıldız

    Monitör şık ve güzel indirimle uygun fiyata aldım masanız büyükse 27 inç alabilirsiniz ama küçükse tavsiye etmiyorum yakından kullanınca çok büyük geliyor. Kutudan HDMİ çıkmıyor başka bir eksi noktası. Kargo beklediğinden çok daha hızlı geldi.Sonuç olarak fiyat performans düşünüldüğünde hiç düşünülmeden alınıcak bir monitör

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2019
    Harika

    Teknik bir yorum yapamayacağım. Harika.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2019
    Müthiş F/P ürünü

    Ürün Samsung kalitesinde sağlam ve şık. Renkleri çok canlı, siyah rengi çok iyi veriyor. Monitör açısı aşağı yukarı ayarlanabiliyor. Göz koruma modu başarılı çalışma yaparken göz koruma modunu açıyorum video izlerken kapatıyorum gerçekten çok farkettiriyor. Oyun için almadım oyun performansını bilemem ama grafik işi ve diğer işlerde çok başarılı tavsiye ederim. Piyasadaki en ucuz fiyattan bile 250 lira daha ucuza aldım. Kargolama hızlı paketleme güzel. Teşekkürler amazzon.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2019
    Büyük monitör isteyenler için fiyat performans monitörü

    Genel olarak güzel bir monitör. Büyük bir monitöre ihtiyacınız varsa fiyat performans olarak çok iyi. Yanında hdmi kablosu gelmiyor vga kablosu geliyor ona dikkat edin. Genel olarak beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2019
    İlk deneyim

    Curved monitörde ilk deneyimi gayet güzel diyebilirim. İlk izlenimde renkler gayet iyi. Parlaklık en yüksekte bile göz almıyor. Tek eksiği içinden HDMI kablosu çıkmaması. O gerçekten saçma olmuş. Bütçe uygunluğunuza alınabilir monitör.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung LC27F390FHMX Curved Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung LC27F390FHMX Curved Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat