Alcatel MB10 Moveband Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Alcatel MB10 Moveband Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2019
    Almayın Aldırmayın

    Alırsanız hiç kullanamazsınız, kullanmak için de telefonunuza uygulama indirmeniz gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2019
    ne iyi ne kotu

    bildirim geldiğinde titriyor bide adım sayar gibi özellikleri var ben farkında olmadan isim benzerliğinden aldım yanlış ürün almışım bı işime yaramadı yani sadece 2 özellik için kullanicak olanlar alsın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2019
    degmez

    uyku takibi ozelligi calismiyor. takmasi asiri zor. bilegimi masaya koyup ustune bastiriyorum o derece. iphone ile bluetooth surekli kopuyor. yeniden baglamak icin uygulamadan ugrasmaniz gerekiyor (en az 1dk) aldiktan 1 hafta sonra attim bi kenara duruyor kesinlikle degmez almaya. 50tl daha koyun ustune mi band 2 alin cok daha iyi. titresimi guclu. anca sabah sizi titreyerek biseyin uyandirmasini istiyorsaniz alinabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2019
    Beş Yıldız

    Bence fiyatına göre gayet başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2019
    eh işte

    takması çok zor. fazla bir şey yok ama fiyata göre idare eder. görünüşü güzel bileklik gibi duruyor. kutuda su geçirmez yazıyor (ip67) burada belirtilmemiş galiba. bundan önce mi band 3 kullanıyodum bir zaman sonra sıkmaya başlıyor o. çocuk bilekliği gibi gelmeye başlıyor ama bunun görünüşte nomal bilekliklerden pek bir farkı yok. mesaj gelince,birisi arayınca falan titriyor ve ışıkları yanıp sönüyor bir süre. bağlantısı miband 3 den biraz kötü galiba bir kaç kere koptuğu oldu (bugün geldi daha) uygulaması çok basit (adı moveband uygulamanın. buradaki açıklamada başka bir modelin uygulamasından bahsediyordu.) iki bölüm var. adım-kalori-mesafe ve uyku (derin-hafif-uyanık) açıkcası sony smartband e benzediği için aldım yoksa pek de bir olayı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2019
    F/P canavarı

    Ürünü alırken yorum olmaması beni endişelendirdi ama hızlı satıcı ve güzel ürün ile karşılaştım ürünün tek kötü yanı toka kısmı çok sert zor geçiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel MB10 Moveband Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel MB10 Moveband Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat