Appscomm A10 Pro Yeşil Akıllı Bileklik Yorumları

Appscomm A10 Pro Yeşil Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    GPS Bağlantısı

    Merhabalar, ürün bugün elime geçti, gayet kullanışlı. Fakat ben GPS bağlantısını bir türlü bulamadım. Mesaj hatırlatma, su hatırlatma, hareket hatırlatma, tansiyon bile ölçüyor. bir de GPS ayarını bulursam süper olacak sanırım. tavsiye ediyorum. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Akşam geldi

    Şarj ettim açmaya çalıştım açmıyor, açılınca kafasına göre takılıyor menü değişiyor bazen menüye de girmiyor ayar yapılmıyor uygulama indirdim bağlantı kurmuyor,sonra satıcı kendi kafasına göre kanun çıkarmış kargo parasını ödemeden gonderirsem kabul etmeyecek şekilde.kanunen kendi ödemesi gerek.bencede bu iadeleri tağmir Edip satıyor.boylelerinin malını satmak doğru değil,ben bu siteye güvenip satın alıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğenmedim

    ürünü aldığım gün geri iade ettim sebebi ise adım saymak serine kol hareketlerini sayıyor. şöyle ki oturduğum yerden 100 adım saymış. ben adım sayması için almıştım bu sebeple geri iade ettim. onun dışında şık bir görünüşü var. diğer özellikleri de fena değil fakat

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    fiyatı yüksek kalitesiz ürün

    1 yıldan fazladır kullanıyorum, çok basit ekran çabuk çiziliyor kayışı biraz esneme de deforme oluyor firma kabul etmedi 2 tane daha kayış almak zorunda kaldım uyku takibi diye birşey yok 1 kere kayıt tuttu ondan sonra hiç tutmadı, günlük aktiviteleri yine sadece günlük gösteriyor kayıt etmiyor geçmişi hep boş gösteriyor, menü geçişleri çok zor mesajları kaydırıp okuyamıyorsunuz, hala bazı kelime ve karakterler çince bir türlü güncelleme gelmedi, telefonu bul modunu açtığınızda telefon çalıyor ama kapatamıyorsunuz telefonu yeniden başlatmak gerekiyor, spor modları yanlış ölçüm yapıyor vs... tek iyi yanı şarjı uzun süre gidiyor ve titreşimli hatırlatıcısı iyi birde hafif olması güzel basit bir bileklik için ideal ama fonksiyonel kullanışlı pratik olsun derseniz bu fiyata daha iyi ürünler var vakit kaybetmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    Üç Yıldız

    herşeyi iyi güzel ancak kolunuzu çevirince algılamıyor her zaman

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2018
    siz bilirsiniz

    geldi ve 1 saat içinde iade ettim. bana gelen de zaten iadeydi. xiaomi mi band 2 den sonra hiç beklentimi karşılamadı. spor yapan biri için işe yaramaz. güneşte ekran gözükmüyor. aktivite sırasında da nabız takibi yapmıyor. telefonun ekranından koşuyu açarsan gösteriyor bu sefer de yaptığın etkinliği uygulamadan takip edemiyorsun. tansiyon ölçtüğünü iddia ediyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2018
    Akıllı bileklik A10 pro

    Çok hızlı kargo . 1 günde geldi . Fatura kutu herşey tam ve temiz olarak elime ulaştı. Güneş altında çok iyi değil ama performans ve özellik olarak bir çok ürüne fark atar. Ürünün diğer adı f4 smart band. iPhone uyumlu ayrıca i Health ile bağlantı da sağlanabiliyor . Memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2018
    Dört Yıldız

    Fena sayılmaz kullanışlı menü geçişleri biraz zor ama alışılanilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2018
    Kullanışlı

    Ürün elime geçeli iki gün oldu. Boyut olarak güzel görüntüsü de güzel kullanışlı bir saat. Saat görüntülerini değiştirebiliyorsun hava durumu vs gibi bilgileride telefondan otomatik alıyor. Uygulamasını telefona indirdiğinde saat bilgisini otomatik olarak alıyor Türkçe oluyor. Saate bakmak için Bileğini çevirdiğinde saat ekranı aktif oluyor. Ürünü aldığımda şarjı yarıdaydı iki gündür Bluetooth bağlı olarak kullanıyorum çok az düşüş oldu. Bu fiyata alınabilecek güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2017
    Faydalı ürün

    Akıllı bileklik geldi ilk kullanımdan önce 1,5 saat şarj etmek gerekiyor. Verimli ve kullanışlı. Memnunum. Hepsi burada com 1 günde teslim etti.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Appscomm A10 Pro Yeşil Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Appscomm A10 Pro Yeşil Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat