Arçelik 7103D A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Arçelik 7103D A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Sorunları Giderilmemiş...!

    Arkadaşlar, Ürünü arçelikten aldım buradaki yorumları görmedim fakat, 20 gündür kullanan biri olarak söylüyorum ve yıllardır arçelikten başka beyaz eşya almamış biri olarak yazıyorum. Ürün aşırı gürültülü çalışmakta.Eğim süper ayarlansa bile tambur salınımı aşırı sesli. Sanki makine parçalanacakmışcasına dönüyor. Programları gayet güzel ve ihtiyaca cevap veriyor. Yüklemeyi çok az ya da fazla yapmanız sesini kesmiyor makinenin.Kısacası başka bir ürün alır derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    biraz gecikmeli geliyor kargo

    makine horoz lojistik ile geliyor biraz gecikmeli ama sıkıntı yok bir yılı geçti kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    tşk edrim monte ettik inşallalh bozulmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Makineyi koyacağınız zemin seramik kaplıysa sakın almayın

    Ürünü eski makinem bozulduğu için, apar topar Aralık ayında satın aldım.Eski makinem Bosch markaydı, servisi çok pahalıya geldiğinden, onun yerine yeni bir makine alayım dedim.Daha önce de Arçelik çamaşır makinesi kullandığımdan, sağlam ve dayanıklı ve servis ücretleri daha makul ve de yerli diye tercih ettim. Makine bir kere aşırı gürültülü, yani öyle tahmin edebileceğiniz bir gürültü değil.Makine 2. yıkamadan sonra hareket etmeye ve daha da çok ses çıkarmaya başladı. Servis çağırdım , ayaklarını ayarlayıp gittiler. Bir de havlularla ,çarşafları bir arada atmayın , birisi daha çok su çektiği için sorun olur dediler. Makinenin 7 kiloluk dendiğine bakmayın, birçok programı 2-3 kg aralığında çalışıyor. Peki 2 kg atıyorsunuz yürümüyormu, yine yürüyor, birşey farketmiyor. Tekrar çağrı merkezini arayarak servis çağırdım bu sefer başka servis geldi, o da ayaklarını ayarlayıp gitti. Bu arada da ayaklarını artık kendim ayarlamaya başladım.Artık bıktığımdan dolayı geçen hafta bir servis daha çağırdım, makineyi alın gidin dedim. Ertesi gün getirdiler , atölyede 1 gün çalıştırmışlar, herhangi bir sorun olmadığını görmüşler. Bana en son makinenin altına beyaz mermer kestirip koymamı tavsiye edip gittiler.Yani binlerce lira harcayıp yaptırdığım banyomun zeminine mermer yapıştıracakmışım. Kısaca sorunun kaynağını açıklayayım.Sorun makinenin ağırlığından kaynaklanıyor. makine yeterince ağır olmadığından sıkma devrinde yerinden hareket ediyor. Eskiden makineler çelik kazanlı olduğu için çok daha ağırmış, ama artık plastik malzemeli.İkincisi çamaşır makinelerinin içine konulan ağırlık taş plaka sanırım eskisinden daha hafif.Makineyi bu kadar hafifletirseniz, bir de banyonuzun yerleri pırıl pırıl kaygan seramikle döşeliyse makine tabiki de hareket eder. İyi yorum yazanların, sanırım makineyi koydukları mekanların yerleri çok kaygan bir malzeme değil, o yüzden yürüme şikayetinde bulunmamışlar. Ancak çok gürültülü olduğunda herkes hemfikir sanırım.Kısaca kesinlikle almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    İyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: bir süredir kullandığım bir ürün. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın aldım. O çok memnundu. Bende kullandığım süre boyunca memnun kaldım. İç hacmi oldukça fazla. Aynı zamanda çok doldurduğum zamam sorun yaşamıyorum. Makina kötü kokutmuyor çamaşırlarız. Çok güzel yıkıyor. Arkadaşım gibi bende memnun kaldım makinadan. Teslimat konusunda da sorun yaşamadım. Almayı düşünenlere tavsiye edilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.12.2020

    Merhabalarbir Kullanıcı olarak bir müşteri olarak kesinlikle ve kesinlikle eşime dostuma arkadaşıma Her kim varsa tanıdığım tavsiye etmeyeceğim bir marka Arçelik Çünkü ben çok mağdur durumda kaldım kesinlikle müşteri hizmetlerinin yetkili servis olsun işlerini adamakıllı yapmıyorlar abim ben kimseye tavsiye etmiyorum borcuna Arçelik mi Tövbeler Olsun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Evlenirken eşim bu çamaşır makinesini tercih etti. Yaklaşık 5 yıldır da kullanıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Gayet de sessiz çalışıyor bazen eşim gece bile açıyor makineyi çalıştığı için fırsat bulduğu her an çalıştırıyor. Gayet de temiz yıkıyor. Fiyat performans ürünü bence.

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2019
    Harika

    Ürün sınıfının en iyisi ve kullanımı çok kolay ve anlaşılır

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Ses yapıyor yorumlarını görünce aldıktan sonra tedirgin oldum hatta iade etmeyi düşündüm. Fakat sesi normal, ben memnunum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.09.2019

    Gürültülü. Sıkma yaparken oturma odasına sizinle sohbet etmek için yürüyüp geliyo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    "YAHŞİ"

    Olumlu yönleri: ÜRÜN KALİTE GAYET UYGUN VE KUNLANIŞLI GEZME TOZMA GİBİ HER HANGİ BİR SIKINTISI YOK ŞİMDİLİK. MAŞALLAH

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2019
    Şakın almayın

    Ürünün kazanı ile ilgili sorun var ben aldım iade ettim ve yerine 7103 YD aldım gayet iyi sessiz ve sorunsuz çalışıyor. Zaten bu seri üretimden kalktı bu sorundan dolayı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.06.2019

    7103D gürültülü yıkayan, sesli bir üründür. yıkama ve sıkma süresince cıkardığı sesten dolayı alt komsum rahatsız olmustur. amortismanları kuvvetli olmayıp motor etrafındaki ızalasyonu az oldugundan beklenenden daha fazla sesli yıkadığını söyleyebilirim. Arcelik iade etmek istediğimde mağza alış verişlerinde 15 günlük yasal hakkımı kullanamayacağımı lakin internetten aldığımda geri iade olacağını ifade ettiler. tüketici mahkemesine başvuruda bulundum ürün iadesi değil ama bir üst ürün ile değişimi gerceklestirdim. Arcelik mağza satıslarının arkasında durmadığı için malesef yasal hakkı tüketici mahkemesinden takip ediliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Gayet güzel

    Ürün alınalı yaklaşık iki hafta oldu. eski makinemiz aniden bozulduğu için servisi çağırdık geldiler gittiler tekrar geldiler parçaydı oydu buydu masraftı derken bu makineyi aldık ve haliyle çamaşırlar birikmişti ilk iki gün üst üste üç-dört sefer çalıştı. Gayet iyi durumda ses çıkarıyor sıkarken sallanıyor diyen arkadaşlara katılamıyorum bizde hiçbiri olmadı. Sıkarken sallanıyor yer değiştiriyor diyen arkadaşlar 1000 devirde mi sıkıyor acaba, ben en fazla 800 genleşe de 600 kullanırım belki bundan kaynaklı da olabilir emin değilim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ON NUMARA

    Olumlu yönleri: BAZI OLUMSUZ YORUM GÖRMÜŞTÜM AMA NEDENİNİ ANLAMADIM ON NUMARA MAKİNE . TEŞEKKÜRLER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Urun guzel hizli kargo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) super otesi

    Olumlu yönleri: urun cok guzel geldi satici cok basarili

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2019

    Diğer arçelik ürünleri gibi, belli bir kalite standardı yakalanmış, yaygın ve etkin servis ağı, uzun garanti süresi ile ideal ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2019
    Beş Yıldız

    iki aya yakındır kullanıyorduk,7 kg lık 7103 hızlı yıkamada duruyordu ,ve aşırı ses ve yürüme yapıyordu.taki hatanın kurulumdan kaynaklandıgını denemelerle ile ögrendik.kesinlikle su tahliye hortumu zeminden 40 cm yüksek olmalı.zemin mutlaka düz olmalı ve ayaklar çevrilerek ayarlandıktan sonra üstteki parça ile sıkılıp kilitlenmeli.Bunları yaptık şu an üründen çok memnunuz.7 kg sadece pamuklu,hijyen ve günlükte kullanılıyor,tüm makinalarda da hemen hemen aynı diger ayarlarda 2, 3.5, 4 kg dan fazla yıkanmıyor.bilginiz olsun..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 7103D A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 7103D A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat