Altus AL 9120 X A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Altus AL 9120 X A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 06.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim ürün teslim aldım bir sıkıntı yok kullanıyorum harika tam istediğimiz gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Onlinedan çamaşır makinesi alma konusunda baazı şüphelerim vardı. Ancak araştırmalarım ve öneriler sonucunda pandemi döneminde online alma fikri de mantıklı geldi ve buradan satın aldım. Taksit seçenekleri sayesinde daha uygun fiyata geldi diyebilirim. Ben çok memnunum severek kullanıyorum. Satın almayı düşünenler varsa yüzde yüz tavsiye ederim. Kargo çok hızllıydı ve sorunsuz kurulum gerçekleşti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2021
    altus

    Olumsuz yönleri: altus marka camasir makinası aldik makinayla ilgili bir sorunum yok ama taksit senecenegini sectigimiz halde tek cekim yapildi ben zaten bu sitede alti taksit yapiyor diye gitti gidiyor araciligiyla aldim ama olan bize oldu ne aldigimiz firma ne banka ne site kabul etmiyor tek cekim yapildiğini ben neden tek seferde odiyimki uc bin tlyi sati memnun banka memnun ben yine mağdurum kimse sucu kabul etmiyor hepsi birbirine atiyor sanki ilk defa internet aliveris yaptim kac kere taksitle alisveris yaptik bu pandemide bu.olmamasi lazimdi bir anlik fiyatini dusurup sonra firsat bu firsat deyip taksitli siparidi tek cekim oldu hic birsey anliyamadik.ama magduruz ve çözüm yok ne bankadan nede siteden nede satıcıdan baskalarininda basina gelmesin dikkat edin arkadaşlar benim gibi sizde mağdur olmayin bu ay uc bin.tl ödiycem cok dikkatli olun

  • Trendyol aracılığıyla, 27.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle satıcıya çok teşekkür ederim BEM Teknoloji hiç iletişime geçme gereği duymadım, pazar gecesi sipariş verdim ürün pazartesi günü evdeydi salı günü servis kurulumu yaptı çok hızlı oldu. Ürünü anneme aldım, 1 haftalık ciddi bir araştırma sonucunda karar verdim ki bu araştırmaya o çok kaliteli kore ve alman markaları dahildi. öyle wi-fi olsun kullanılmayacak diğer özellikler önemli değilse hiç fazla para vermeye gerek yok tabi bir de yaygın ve etkili servis ağı en önemli kriterimdi. yılların tecrübesi tabi yıkamasını çok beğendi ve 800 devirde bile sıkması çok başarılıymış neredeyse kuru çıkıyor çamaşırlar dedi, gördüm öyle gerçekten :) su alma boşaltma sesi var bu her makinede mevcut olan bir şey ancak yıkamada diğer yorumlarda olduğu gibi sadece çamaşırların tamburda yuvarlanma sesi var makine sessiz, 800 devir sıkmada da çok ses çıkmıyor ki mutfakta olan makinenin sesini hemen yan oda da olmama rağmen sıkma dahil duymadım bile tv vs izliyorsanız hiç duymazsınız.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Sessiz çalışma olduğu için aldık zaten. Güzelde yıkıyor tavsiye ederim. Uygun fiyat

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2020

    Ürün kısa sayılabilecek bir sürede geldi.Henüz denemedik.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2020

    ürün elime ulaştı kullanışlı ve hafif alınmasını tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2020

    Güzel bir ürün tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2020
    borusan lojistik kargo problem

    ürün elime ulaşmadı 25 gündür deneseydim bi

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2020

    ürün güzel kaliteli zaten servisinde çalışıyorum başka açıklamaya gerek yoktur snırım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    "GAYET İYİ"

    Olumlu yönleri: Arçelik garantisinde olduğu için ve fiyatı uygun olduğu için yazlıkta kullanmak için aldık temiz yıkama yapıyor ve leke bırakmıyor, A+++ enerji tasarrufu ile elektrikten tasarruf sağlıyor, 9 kg yıkama kapasitesi ile tek seferde istediğim kadar çamaşır yıkayabiliyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2020

    Söylendiği gibi bir haftada köy adresine teslimat yapıldı. Ertesi gün servis kurulumu yaptı. Kullanmaya başladık, yıkarken oldukça sessiz sıkmaya geçtiğinde ise biraz gürültülü. Genel itibariyle hem satıcıdan hem üründen memnun kaldık.

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2020
    guzel makine

    ayin 10unda verdigimiz siparis adanaya 15inde teslim edildi. ayni gun montaji yapildi. ceva lojistik saglam calisiyor. bir gün onceden ariyorlar yarin getirecegiz diye. makinenin 10kg lik al 10120 D modelini de kullaniyoruz. bu modelde farkli olarak ekran daha detayli. hem burda hem altusun kendi sitesinde gosterilen gorsel hatali. makinenin gercek ekranini gormek istiyorsaniz youtube videolarini izleyin. su alma sesi normal, su bosaltma sesi yuksek geldi bana. normal calisma esnasinda camasirlarin sadece tambura carpma sesleri geliyor. sıkma da bazen sesli olabiliyor. bu tarih itibari ile garantiyi 4 yil uzatmak 429tl. farkli avrupa markalarin uygun fiyatli olanlari var fakat yedek parcalari cok pahali. o yuzden yerli tercih ettim. eski makinemiz samsungtu kozmetik olarak hic bir problemi yoktu beyin arizasi yapti. beynini servis 800tl ye satiyor montaj haric.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.04.2020
    "memnun deyılım"

    Olumsuz yönleri: 9 kılo aşagıda yıkama yaparken bile cok ses cıkartıyor fazlaca sallanıyor 1ay oldu alalı memnun deyılım battanıye yorgan yıkıyor dıye reklam yazıyor onu atsam demekkı yerınden fırlıycak altus tavsıye etmem almanlar daha ıyi

  • Media Markt aracılığıyla, 20.11.2019
    kaliteli ve ucuz

    güzel ürün servis tavsiyeli

  • Media Markt aracılığıyla, 09.11.2019
    arçelik le aynı

    ürün teknik olarak aynı arçelik.. tek farkları kontrol paneli..tuşları daha cafcaflı diye arçelik için 600tl fark verilmez .çamaşır makinası sonuçta bayoda yada kapalı alanda at çamaşırı dön git...gören yok bakan yok vitrin değil ya:):)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Benim kullandığım çamaşır makinesi Altus marka. Oldukça da memnunum gayet temiz yıkıyor. 9 kilo kapasitesi var. Battaniye yorgan herşeyi rahatlıkla yıkıyorum. Üstelik toz deterjan kullanmama rağmen herhangi bir deterjan kalıntısı da olmuyor. Gayet sessiz çalışıyor kurutmadayken bile çok yüksek bir sesi yok. Bu sebeple gece bile bazen açabiliyorum makineyi. Almayı düşünüyorsanız ben kesimlikle tavsiye ederim. Bu fiayat alabileceğiniz en iyi çamaşır makinesi bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2019
    "KARGO ÇOK GEÇ YAPILDI , İLETİŞİM SIFIR"

    Olumsuz yönleri: SATICININ 2 KERE KARGO ÜCRETİ ÖDEMEMESİ İÇİN ÜRÜNÜ İADE ETMEDİM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2019
    "F/P ÜRÜNÜ GÖZÜNÜZ KAPALI ALABİLİRSİNİZ"

    Olumlu yönleri: Altus AL 9120 X A+++(%30) 9 kg 1200 Devir makineyi 1.930 TL. aldım. Yeni nesil Inverter motor teknolojisi kullanmaktadır. Aynı özellikteki bir makine 2.500 TL. altında fiyat bulamadım. Cihaz Arçelik üretimi ve garantisi altındadır. Son derece şık, sessiz ve ekonomik. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.06.2019
    Cok arastırdım

    profilo ve altus arasında kalmıstım servis faktoru ve marka guveni sebebiyle altus'un bu ust serisine karar verdim. Herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL 9120 X A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL 9120 X A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat