HP T3M86AA Monitör Yorumları

HP T3M86AA Monitör yorum ve tavsiyeleri

(98 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.03.2018
    Teşekkür ediyorum.

    Çok teşekkür ediyorum. Harika ürün. Paket, hızlı gönderim ayrıca güzel. Ellerinize sağlık.

  • Webden Al aracılığıyla, 01.03.2018
    Süper Kalite

    İşyerime 35 adet aldım.. Süper ince ve görüntü kalitesi mükemmel 7ms diye hiç tereddüt etmeyin insan gözünün algılayacağı bir gecikme söz konusu değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2018
    Çok iyi

    Çok güzel yaa bence kesin almalısınız kutusu bile insanı heycanlandırıyor yanlız pc çok az salanaıyor çok büyük oyunlarıda rahat şekilde oynarsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2018
    Kusursuz

    Almakta cok dusundugum bi urundu. Aldim ve oyuncu pc mde kullandim. ve cok memnun kaldim oyunlardaki o kalite ve buyuk ekran cok iyi almanizi tavsiye ederim. kargoda sorunsuz geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2018
    Oyun için önermem

    Görüntü kalitesi ve tasarımı başarılı ancak tepki süresi fazla olduğu için oyun oynamak için almanızı önermem kare kesintilerini hissediyorsunuz oyun için 1ms tepkime süresi olan ve IPS olmayan monitörlere bakmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2018
    Mükemmel

    Parasını son kuruşuna kadar hakeden tasarım harikası bir ürün. Düşünenlere kesinlikle öneririm...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    Güzel ürün

    Kaliteli şık ve güzel bir ürün daha fazla beklentisi olanların başka ürünlere bakmalarında fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    harika

    gerçekten çok iyi f/p ürünü çerçeve yok denecek kadar az kalınlığı s7 edge kadar yani on numara 7 ms olmasına ragmen ghosting falan asla olmuyor gayet güzel kargo zamanından önce geldi teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2017
    TEŞEKKÜRLER

    Hızlı kargo doğru ürünler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    Fiyat Performans Canavarı

    Kod yazıyorsanız, frontend ve ya backend farketmez alın. Tasarımcılara önermiyorum eğer binlerce liradan çok vermek istemiyorsanız ancak önerebilirim. Tasarım harikası eğilmesi kalkması harika. Geriye doğru daha fazla yatıyor ileriye göre bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Güzel

    Tasarımı mükemmel oldukça şık. Görüntü kalitesi de güzel. Tavsiye ederim. Şahsen beğendim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2017
    İnce, Kaliteli, hoparlör yok

    İki arkadaşımda asus ve hp nin 27'' ekranı vardı. Onlarınkinden daha ince, daha zarif. Yanında HDMI kablo geliyor ama vga kablo yok. Hoparlörü yok. Görüntü kalitesi çok güzel. Ayrıca sürekli ekrana bakıp kod yazan veya yazı okuyanlar için gözü yormaması açısından "warm" diye bir ayarı var ekranı sarı kağıt moduna getiriyor yani mavi ışığı azaltıyor. Hoparlör araç herşeyi çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    Güzelvi ve şık bir monitör.

    Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve memnunum. Ürün çok ince ve çerçevesiz tasarımıyla çok büyük durmuyor ve çok yer kaplamıyor gayet şık bir tasarıma sahip. Ips monitör olmasından dolayı renk doğruluğu ve dolgunluğu benim hoşuma gitti. Monitör ayarlarında rgb seçeneği var buda oyunları daha güzel yapıyor oyuncu monitörü performansı vermese de yinede bir sıkıntı yaşatmıyor. Multimedya uygulamalarını daha çok kullanıyorsanız işiniz bu yöndeyse bu işler için çok uygun film izlemek olsun fotoğraf ve video düzenlemekte doğru renkleri gorerek bunu yapmak çok hoş. Çok oyun oynuyorsanız bir oyuncu monitörü almanızda fayda var. Kısacası güzel ve şık bir monitör.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    F/P Canavarı

    Ürün çok şık ve performans ve renkler olarak da tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Beş Yıldız

    COK IYI MONITOR. COK FAZLASIYLA SATTIGIMIZ BIR URUN TAVSIYE EDERIM COK SIK GORUNTUSU VAR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2017
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2017
    süper

    çok başarılı, ips gerçekten çok farklıymış. Pazar günü 11:00 de sipariş verdim akşam 18:00 de teslim ettiler, helal olsun. (kutunun içinden hdmi kablosu çıkıyor ayrıca sipariş vermenize gerek yok)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2017
    Beş Yıldız

    Kullandığım en iyi yardımcı monitörlerden biri

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2017
    Beş Yıldız

    Gercekten mukemmel bir urun, bu fiyata boyle bir sey beklemiyordum. Gercekten cok ince ve renkler muazzam. Uzun sure bilgisayar kullanlar icin ise dusuk mavi isik ozelligi cok iyi gercekten, gozlerim bayram etti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2017
    Büyük, ince, uygun fiyat ve net görüntü

    Full hd dizüstü bilgisayarıma 2.ekran olması amaçlı aldım. İçinden çıkan hdmi ile bağlantı yaptım. Tasarım ve oyun için işimi fazlasıyla gördü. Herhangi bir gecikme ve uyumsuzluğu yok. Bu fiyata bu ebatta alınabilecek incecik bir ekran. Ekran parlaklık ve kontrast oranları gayet yeterli seviyede. 4k ekran takıntısı olmayanlar için başarılı ve ucuz bir ürün. Hızlı kargo için teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP T3M86AA Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP T3M86AA Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat