Philips HD9350 Daily Collection 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Philips HD9350 Daily Collection 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(869 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İlk kullanımda iyi zaman içerisinde aynı nitelikte olmasını diliyorum zira evim su ısıtıcısı mezatı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli

    Ürün görüntü olarak şık. Su ısıtırken mavi ışığı yanıyor. Çalışırken bir süre sesli çalışıyor ama genel olarak gayet iyi. Teslim süresi gayet iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Paslanmaz Çelik Paslanıyor

    Philips kalitesi diye güvenip aldık, paslanmaz çelik taban daha 1 hafta olmadan serçe parmak kalınlığında 3 adet pas yaptı , servise gitt halen daha bekliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ben beğendim

    Yorumlarda yazdığı gibi sesi sadece ilk 5-10 sn. bi miktar var.Alışınca sorun yok.Suyu cok cabuk kaynatıyor.Disi tabi biraz lekeye müsait.Temizligi cok sevmeyen biri için sorunlu olabilir=) Elini altında bezle isi olan insanlar için oda sorun degil.Philps kalitesi gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün çok güzel ve kullanışlı fakat kargolanıp elime ulaşması çok uzun sürdü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Bir Ürün

    Arkadaşlar ürün gayet güzel şimdi böyle bir kettle neden tercih edilmeli ondan bahsedeyim gösterge içten kapalı gösterge kısmı açıkta olanlar belli bir müddet sonra yanlardan su kaçırmaya başlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gürültülü çalışıyor

    ürün görsel olarak güzel fakat seyhan arkadaş sessiz demiş. ben 3 4 farklı su ısıtıcısı kullandım bunun kadar sesli çalışanla karşılaşmadım. ürün gerçekten çok sesli çalışıyor... bunun dışında güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    PHILIPS FARKI TAM BİR PROFOSYONEL ŞIK TASARIM 10 YILDIZ

    Hepsiburada.com dan bu ürünü aldım çok memnun kaldık o kadar çok su ısıtıcı aldık ki bi tane adam gibi çıkmadı öyle elli liralık ucuza kaçıp kıytırık ürün tavsiye etmiyorum almışken sağlam baya uzun gidecek bi ürün olmalı velhasıl bu philips marka su ısıtıcısı ben ve ailem çok beğendi çok memnun kaldık (MAVİ LED) teknolojisi de ayrı bi hava katmış cihaza benim için abartmıyorum MUAZZAM bir tasarım olmuş bence gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum bu güzel ürün için ve hızlı kargo için hepsiburada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İyi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalitli ürün.

    daha önce tefal marka vd kullandım. şuana kadar aldığım en iyi kettle yorumlarda söylendiği gibi çok sesli çalışmıyor. ısıtma sesi çok normal. e faturası ve kutulu geldi sıfır ürün. görüntüsü dizayni ve plastik ve çelik aksamları kalitesi 10 numara. ben ağız kısmındaki süzgeç ve kızağını çıkarttım ısınan su plastik süzgeçide ısıtıyor sonuçta zararlı. plastik kızak geçmeli aşağıya doğru bükünce çıkıyor.pas yapıyor söylemlerine 1 şey diyemem kullandıkça göreceğiz.alınabilecek en iyi kettle lardan biri bence. satıcı firmaya teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kaliteli

    Bu tür ürünler için "sesli çalışıyor" yorumunu anlamlandıramıyorum. Çünkü az miktardaki suyu çok güçlü bir ısıtıcı ile ısıtmak için almışsınız. Duyulan ses cihazdan gelmez. Yüksek miktarda ısıya maruz kalan sudaki molekül hareketidir. Elektrik ısıtıcıları benzer sesler çıkarmazlar. Plastik ürünlere göre ses çok az fark eder, çünkü metaller sesi iyi iletirler. Kaliteden vazgeçmemek adına metal aldıysanız mesele yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün

    gayet güzel ve kaliteli bir ürün . bircok ürün araştırarak philips kalitesine güvenerek bu ürünü almaya karar verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün kaliteli, tutma sapı vb. yerleri yerine iyi oturmuş durumda. kaynatması hızlı, metal olmasından mütevellit biraz sesli ancak gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) sorunsuz alışveriş

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kaliteli ürün

    Olumlu yönleri: Sessiz çalışıyor. Isıtma süresi normal, ortalamanın üzerinde olduğunu söyleyemem. Rengi ve tasarımı ile şık duruyor. Markası Philips ise ne kadar kötü olabilir ki :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok iyi

    Olumlu yönleri: harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2022
    üzülmezsiniz

    Olumlu yönleri: sessiz, hızlı, yıllarca kullanacağınız ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.03.2022

    Olumlu yönleri: öncelikle ürün paketlemesi harikaydı kargo cabuk geldi.. ürüne gelince de ürün fiyatına göre bence eşdeğer fiyatların içerisinde üst sıralarda.. markası da güvendiğim bi marka

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ürün çok şık ve güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2022

    Olumlu yönleri: Ürün güzel özenli paket

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HD9350 Daily Collection 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HD9350 Daily Collection 2200 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat