Premier PRK 6246 Almina 1800 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Premier PRK 6246 Almina 1800 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    kablosu kısa. ürünü iki kez art arda çalıştırınca tutamayacak kadar ısınıyor. beşinci çalıştırmadan sonra rezistansı deforme oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kablo kısa

    evet, herkes bundan yakınmış haklı olarak. bana gelen ürünün üst kapağı tam oturmuyor. gönderip yenisini beklemeye zamanım olmadığından kaldı. bu fiyata bu kadar deyip kullanıyoruz. biz bunu hep yapıyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2019
    çok kötü

    İki tane aldım ikisi de üçüncü kullanımda bozuldu, rezistans değişti iki gün sonra tekrar bozuldu. Az daha para verin kalitelisini alın paranız çöp olmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2019
    Dört Yıldız

    +Paketleme güzeldi hızlı kargoya verildi -Kullanınca geçeceğini umduğum bir plastik kokusu var -Kablosu en fazla 30-35 santimetre civarı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    Sorun çıkarmadı

    Alalı bir ay oldu, bi sorunu yok henüz. Biraz ısınıyor sadece. İyi bir performans/fiyat ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2019
    "ALMIŞ OLDUĞUM ÜRÜN"

    Olumlu yönleri: BU SİTELERE GÜVENİYORUZ AMA DEVLETİMİZİZİN VERDİĞİ ĞÜVENLİ LOGO GÖRÜKMÜYOR GİDDİ GİDİYORDA BU YÜZDEN ÖNCE DEVLETİMİZE SONRA GİTTİGİDİYORA SONRADA SATICIYA GÜVENMEMİZ GEREKİYOR ÇARŞIDAN ALDIKLARIMIZ GİTTİ GİDİYOR KADAR GÜVENLİ DEĞİL BU SİTELER ÇOK GÜVENLİ AMA İÇİNDE BAZAN (SATICI KİŞİLER ÜRÜNÜ SİTEYE KOYDUKLARI ÜRÜNÜ DEĞİLDE ELİNDEKİ OLAN ÜRÜNÜ SATMAYA ÇALIŞIYORLAR BİZ İSE SİTEDE GÖRÜNEN ÜRÜNÜ ALAMAK İSTİYORUZ )

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    Beş Yıldız

    İlk etapta göze büyük bir ısıtıcı gibi gelmiş olsa da, fiyatının hem uygun olması, hem gayet güzel çalışıyor olması ve su filtresiki benim için çok önemli, ürünü çok sevdim. Tek kusuru kablosunun biraz kısa olması... ama buda nazarlığı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2018
    Beş Yıldız

    TEŞEKKÜRLER HERŞEY İÇİN

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2017

    Ürün rezistansı kapalı yazıyordu ancak açık. İş yeri mutfağımıza aldığım için fiyatı uygun olduğu için çok önemsemedim ancak evime bu üründen almam.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Premier PRK 6246 Almina 1800 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Premier PRK 6246 Almina 1800 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat