Philips HR1887-80 150 W 1000 ml Hazneli Katı Meyve Sıkacağı Siyah Yorumları

Philips HR1887-80 150 W 1000 ml Hazneli Katı Meyve Sıkacağı Siyah yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün paketlemesi guzeldi.Kargonuzu begendim. Henüz yesil sebze sıkmadım .havuc portakal greyfurt sıktım gayet guzeldi..posasi gayet kuru cikiyor.köpuksuz olmasini sewdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Aldım kullandım memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kolay ve çabuk temizleniyor.

    Ürün çok güzel. Posalar kupkuru çıkıyor. Parçaları çok çabuk şekilde çıkarıp yıkayabiliyorsunuz. Havuç ve elma sıktım gayet güzeldi. Memnun kaldım. Yavaş sıkım olmasından dolayı tercih ettim. Aldığım elmalar çok büyük olduğu için 4 parçaya bölüp içine atabildim. Komple 1 elmayı içine atamıyorsunuz. Havuçları ise 2 veya 3 parçaya bölüp içine atabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Philipse hiç yakışmayan bir ürün

    Ürünü heyecanla ilk kullanımdan sonra bir daha kullanmam herhalde . 2. De bilemedin 3. Kullanımda kırılır. Malzeme kaliteli görünmüyor hemen kırılıcak bir havası var XL haznesi var deniyor ama yok çünkü kapak var ve kapaktan inçe havuç geçebilir elmayı ise 8-10 dilim yapınca girebiliyor Sıkım çok uzun sürüyor vs vs sanırım yarın depoya kaldırırım. Gidin eski tio katı meyve sıkacağım alın paranıza yazık olmasın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    santrifüj katı meyve sıkacağına alıştığım için ilk başta sıkma hızı ve hissi pek iyi gelmedi, sıkma işlemi çok uğraştırıyor ancak sonuç gerçekten iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    meyve suyu sıkacağı

    sağlam kaliteli bir ürün beyendim.einize aldığınızda ağır diğer küçük ev aletlerine göre.parcaları kolay sökülüp takılıyor.temizligide kolay.yavaş yavaş sıkıyor. meyve suyu koyu kıvamlı oluyor.posayı kuru çıkartıyor. biraz pahalı ama beyendim.beş yıldız verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sessiz ve yavaş sıkım beğendim

    Geçen hafta aldık ürünün temizlenmesi kolay uğraştırmıyor , araştırma yaparken temizlik konusunda çok zor oluyor diyorlardı ama onlar eski meyve sıkacakları için söylenmiş olmalı , temizlik çok çok rahat. Ses konusunda da rahatsızlık vermiyor. Elma, armut , portakal, havuç, mandalina v.s. denedim havuçu parçaladı hemen sert olmasına rağmen. Yumuşak meyvenin peşine sert meyve atın takılma durumu da olmaz. Portakal ve greyfurt karışımına bayıldım marketten kesinlikle Meyve suyu almayın bunu kullanın. Posa da baya kuru çıkıyor.Eşim meyve yemediği için aldık memnunuz ama fiyatı birazcık pahalı ama philips ürünleri her zaman iyidir yanıltmaz umarım

  • HepsiB. aracılığıyla
    berbat

    Sıktıktan sonra posa da su çok kalıyor. Köpürme olayı da var. İçinde dönen kısmı yanlışlıkla kırıldı. Servis parçaya makinanın yarı parasını istedi. Aldığıma bu kadar para verdiğime çok pişmanım. bir haftalık makinayı bodruma kaldırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Küçük, güçlü ve sessiz

    Söküp takması, temizlemesi çok kolay. Elma, salatalık, havuç, marul, maydanoz ve zencefil denedik, hiç takılmadan suyunu sıktı. Posasında neredeyse hiç su bırakmıyor. Sert sebze ve meyvelerde bile zorlanma sesi neredeyse hiç gelmedi, çok sessiz bir ürün. Küçük ve çok yer kaplamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2020
    "Çok kullanışlı, taşın bile suyunu çıkarıyor adeta, temizliği çok kolay ve pratik bir ürün."

    Olumlu yönleri: Yaklaşık 2 senedir kullanıyoruz. Havuç, pancar, elma, portakal, limon, üzüm ne varsa çok güzel sıkıyor. Posası oldukça kuru. Meyvenin tadında herhangi bir bozulma olmuyor. Yıkaması çok kolay, çıkarın zaten 4 parça! Suyun altında 2 dk gibi kısa bir zamanda bütün parçalarını yıkayın. Hepsi bu. Olumsuz yönleri: Fiyatı 2 sene önce 850tl gibiydi! Şimdi ne oldu da 3500tl oldu anlamadım. Dolar kuru ile hadi olsun 1300 ~1400tl

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: spordan gelip duştan sonra kendimi başında bulduğum ürün. Harika bir katı meyve sıkacağı resmen. Damlatmıyor damltma önleyici özelliği var, aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor hemde sorunsuz. Kullanımı kolay ve rahat. Önemle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.12.2019

    Tekrar stoğu gelsin lütfeen

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.08.2019

    Ürünü dün sparis verdim bugun ayni saatler de geldi.. Hemen açtım kurulumu vs. Hayal kırıklığına uğradım bekledigim gibi değil.. Posa da su bırakıyor.. Çok üzüldüm. Başka bir sıkıntısı yok. Burada yorumlara istinaden aldim. Posa da su birakmamasi yonun de çok yorum ve memnuniyet var..Firmayi aradim iade soz konusu olmadigini söylediler. Ancak en yakin bayii sorunu tesbit ederse rapor neticcesinde iade edilebilirmiş..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Dört Yıldız

    yavaş sıkım olması güzel ama sanki posalar biraz sulu kalıyor gibi.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.03.2019
    güzel

    ürünü sipariş verdim. uzun bir süredir araştırıyorum ve gerçekten güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Kalite Abidesi Philips ve Kaliteden ödün vermeye başladığını fark etmeyen Hepsiburada!

    Tek kelimeyle Harika bir Ürün! Tüm samimiyetimle söylüyorum, eğer ev için alacaksanız hiçbir başka markaya ya da aynı markanın modeline bakmaya gerek yok. Direk, hiç düşünmeden alın derim. Geleli iki gün oldu, hemen paketi açıp anında kurup ilk denemelerimi yaptım ve netice: eğer sonradan değişmeyecek, performansta zayıflama olmayacaksa, posada sıfır su var, en sert havuçta bile sorunsuz ve mükemmel üstü sessizlikte çalışmayla, üstelik hiçbir yavaşlama emaresi göstermeden firesiz sıkım yapıyor. Posayı ayırıp sonra kullanılmak istenirse çok pratik düşünülmüş posa kabı oldukça kullanışlı. Hem kurması hem parçalayıp temizlemesi; ben gibi birçok kişi için "amaaan, kim temizlemekle uğraşacak onu.." düşüncesini aklından silip atacak derecede plus üstü plus pratiklikte, hızlılıkta ve basitlikte. Teşekkürler Philips, her ürünün gibi yine ilik ilik kalite kokan bir ürün, üstelik mükemmel fiyata ömürlük! İşe başladığım gün aldığım ütüsünü 20 yıldır eskitemediğim düşünülürse :D gerçekten ömürlük bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim. Bu arada bir yorumda hepsiburadaya gelsin. Koskoca marka hepsiburada bir küçük adres hatasını hemde daha siparişi verdiğim esnada bildirmeme rağmen düzeltme yapamıyorsa bence kendi ismini bir kez daha okusun sonra dışardan işlem prosedürlerini birkez daha gözden geçirecek şekilde kendine, iş işleyişine bir baksın ve markasının hakkını vermek için toparlansın derim. Ürünü kargoya verecek firmanın siparişi hazırlama aşamasına bile geçmediğini sistemden görebiliyor/takip ediyorken ve paketlenip kargoya verilmesine daha en az 16 saat varken basit bir adres düzeltme işlemini anayasa maddesi gibi değiştiremeyiz demek prensipli olmak değil, basit tabiriyle hantal bir sistem yaratmak, günümüzün hızına yetişememek, kaliteden ödün vermektir, farkında olun derim. Basit çözümler, büyük faydalar getirir; tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 20.02.2019
    Elmada sıkıntılı

    Beklentimi çıkardığı meyve suyu olarak karşıladı. Amaaaa biraz vakti geçmiş elmada sıkıntılı. Biraz yavaş ama olsun idare eder

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Eşim bilgisayar almak için Teknosaya gitmiş ordaki satış danışmanı baya ürünü anlatmış eşime ve alması için ikna etmiş ona çok teşekkür ederiz iyiki de almış eşim ürün çok güzel posayı çok az çıkarıyor meyve suyunun tadı harika ve üründe bıçak kullanılmaması çok güzel meyvenin vitamini ölmüyor kesinlikle tafsiye ederim teşekkürler phılıps 😊

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Philips katı meyve sıkacağı hem kullanımı hem temizlenmesi kolay. Memnun kalacağınız ürün.Birçok tadı biraraya getirip meyve yemeyi keyifli hale getirdik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2018
    Çok güzel

    Fiyatı yüksek olunca kararsız kaldım ama kesinlikle değdi. Temizlemesi takılması çok kolay. Kullanım esnasında hızlı bir makina tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR1887-80 150 W 1000 ml Hazneli Katı Meyve Sıkacağı Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR1887-80 150 W 1000 ml Hazneli Katı Meyve Sıkacağı Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat