Premier PDF5615 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah Yorumları

Premier PDF5615 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2022
    Performansı düşük

    Olumlu yönleri: Ucuz ve demonte bir ürün Olumsuz yönleri: Yeterince ısıtmıyor. Yavaş kizartiyor ve ne pisirseniz yağ çekiyor. Hemen satio daha güçlü bir fritoz alacağım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Kargo elime biraz geç ulaştı, paketlemede biraz özensizdi ama sorun etmiyorum. Bu fiyata bu ürünü hak etmiyor verdiğim para üzülüyorum. Bu gibi önemli ürünlerin fiyatına değil kalitesine bakılması lazım sonuçta bir kere alınıyor. Biraz daha kaliteli olsa beğenebilirdim. Kötü bir ürün değil ama iyi olduğunu da söyleyemeyeceğim. Araştırılırsa daha iyi ürünler alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    Çok sevdim

    Olumlu yönleri: Kızartma çok seviyorum ve çok yapıyorum ve bu ürünle çok daha kolaylaştı. Zaten fritözler çok seviyordum ve almak istiyordum bu ürünü aldım koku filtresi olması sayesinde koku derdi ortadan kalktı bu da çok çok büyük bir avantaj oldu benim için. Kullanımı ve temizliği çok kolay. İçi de oldukça geniş. Mutfakta işimi kolaylaştıran aletlerden biri oldu çok memnunum tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) nasi iade edebilirim

    Olumsuz yönleri: Aldım alalı yeni kullanıyorum ışıklar yaniyo ama bi türlü isinmadi patatesler kaldı içinde nasi iade edebilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: fritözleri çok beğeniyorum ben de kısa süre önce aldım iyi ki almışım kızartma kokusundan kurtuldum koku filtresi olması mükemmel olmuş gerçekten ayrıca haznesi çıkartılıyor zamanlayıcısı çok işime yarıyor kullanımı kolay rahat açmadan üstten penceresi var kızarıp kızarmadığına bakıyorsunuz zaten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün hk

    Olumlu yönleri: artık evde yağ sıcratma derdi sona erdi Olumsuz yönleri: biraz geç kızartıyor fakat buna değer

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) arkadaşlar tarafsız bir yorum yapacağım

    Olumsuz yönleri: ürünü aldım ve iki buçuk litre ile test ettim. Sonucu siznle paylaşayım yağ ısıtmayı açtım 20 dakika nerede ise sürdü sonra patatesi attım içine kızartmayı çok duşuk derecede yapmaya naşladı oda 20-30 dakika arasında sürdü. Keşke K.... markasını alsaydım. 100 tl daha verseydim. Daha iyi bir makine alabilirdim. Ama ne yapalım gitti kadar kullanacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2020
    İşimi hakkiyla görüyor

    Çok guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bu kadar paraya yazık

    Olumsuz yönleri: yarım saati geckin patetes kızardıyor .bu ürünü satanlar bilsin fabrikayı uyarın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Annem eski usul fritözlerden kullanıyordu. Ben de ona anneler günün de bu yeni çıkan fritözlerden aldım. Bizim ev de maalesef kızartma çok sevilir ve çok yapılır. Premier PDF 5615 Keyvani Siyah bu fritözden aldım. Yağ kapasitesi : 2,5 lt, Ayarlanabilir termostatlı, Çok fonksiyonlu sepet kaldırma, Çıkarılabilir karbon filtreli kapak, Kapak kapalı iken kızartma sepetini aşağı yukarı haraket ettirme fonksiyonu, Geniş kontrol penceresi, Açma tuşu ile otomatik açılabilen güvenlik kilidi, Kolay temizlenebilir yapışmaz kazan, 0-30 dakika zamanlayıcı Passlanmaz çelik panel, Çıkarılabilir, temizlenebilir hazne. Çok özellikli ve gayet uygun bir fritöz. Çok şık ta bir tasarımı var. Annem de çok beğendi. Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) sebzeleri tam kizartmiyor yag icinde birakiyor

    Olumlu yönleri: Dıştan güzel görünüyor Olumsuz yönleri: Hiç kizartmiyor içine attiklarim beyaz çıkıyor onun için geri vermek istiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: içi baya bi geniş. Tek seferde çok fazla patatesi kızartabiliyorum. Üstünün görünür bi şekilde olması da avantaj. Ne kadar piştiğini gözlemleyebiliyorum. Kazanı falan çok rahat temizleniyor. Az yağda baya bi kızartma yapılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2019
    daha iyi olabilirdi

    Paketleme güzel yapılmış zamanında geldi. Kapak kısmında bi sürtünmeden kaynaklı biraz çizik oluşmuş. Kızartma kısmında geç ısınıyo ve ısısı yüksek değil. Bugün elimize geçti kullandık ve çok geç pişiriyor. Pişmesi için kazanı yağ doldurmak gerekiyor yoksa sepeti kullanamazsınız. Bu fiyata beklentinin altında kaldı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Uzun zamandır istiyordum çünkü çok daha pratik ve sağlıklı oluyor. Ayrıca yapışmaz kızartma kazanı ile temizliği çok daha kolay. İç hacmi de baya bi geniş. İyi ki bu modeli seçmişim. Çokb beğendm memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2019
    Fena değil

    Bu fiyata gayet iyi bence. Gelir gelmez denedim. 1 kg patatesi rahat alıyor. Biraz geç ısınıp geç kızartıyor. Ama genel olarak güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Premier PDF5615 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Premier PDF5615 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat