BenQ RL2755HM Monitör Yorumları

BenQ RL2755HM Monitör yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Masaüstü bilgisayarım için almıştım bu monitörü. Uygun fiyatlı oluşu ve tasarımsal yönden beğenmiştim. Ne yazık ki umduğum gibi değilmiş. Öncelikle kargo elime geç ulaştı. Ürünün kalitesi yüksek diyemiyorum. Fiyatına göre performansı başarısız diye düşünüyorum. Görüntü ve ses kalitesi kötü diyebilirim. Her yönden beni mutsuz etti bu ürün. Monitör almayı düşünenlere öneremem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Müthiş bir oyuncu bilgisayarı monitörü 1 ms gecikme değeri de bunu kanıtlıyor. ürün iddiasını sonuna kadar gerçekleştiriyor. Oyunlarda rakiplerimin bir tık üstüne çıkmama yardımcı oluyor. Bununn haricinde görüntü kalitesi de oldukça hoş kesinlikle gözü yormuyor ve renkler çok canlı gözüküyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2021
    mukemmel satici

    Olumlu yönleri: Monitor A kalite sifirdan daha sifir satici A kalite ne diyorsa dogru yazmis

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) MONİTÖR

    Olumlu yönleri: İLK BAŞTA SAKINCALI BAKIYORDUM ÜRÜNE BU KADAR PARA VERİP YA KÖTÜ ÇIKARSA DİYE AMA ÜRÜN GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR ÜRÜN TEŞEKKÜRLER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) BenQ RL2755HM 27

    Olumlu yönleri: Gayet güzel memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2017
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel.Kendi ayarlarınızı kaydedebileceğiniz 3 adet seçenek de mevcut.Hazır halde de 10 tane kadar görüntü ayarı var.Yanlız Full HD çözünürlükte 75hz değil 60Hz.ÇiftHDMI çıkışı olması da güzel bir artı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    harika.

    Alternatifler var fakat fiyatına göre en iyi performansı bu ürün vermekte. Ürünün konstrat oranı, belirtilen değerden daha iyi çıkıyor. Ayrıca ürünü aldıkta sonra ayar için internette arama yapmanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Kaliteli

    Ürün de iki hdmı girişi olması muadillerinden en büyük farkı.ps4 ve pc için biçilmiş kaftan diğer teknik özellikleri standard.şekil ve kalite hissi gayet iyi.dolar kuru artmasa f/p ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2016
    Süper!

    Süper ötesi bir ürün parasını sonuna kadar hakediyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    Kalite ve performans

    Ürün harika ps4 cihazımla kullanıyorum oyunlar görüntü olarak çok akıcı daha önce tvde kullanıyordum aradaki fark gerçekten müthiş tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2016
    Beş Yıldız

    Ürünü 3 gündür kullanıyorum. Gayet güzel memnun kaldım. Tek sıkıntı dolar kuru sürekli yükseldiği için ürünün fiyatı nerdeyse hergün artıyor :( Kaliteli bir monitör arayanlara tavsiye ederim. Hem notebook'umu bağladım monitöre hemde PS4 cihazımı. 2 HDMI girişi olması avantaj oldu benim için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2016
    Ps4 için ideal

    Bende Ps4 için alıp kullanmaya başladım. Fps, yarış, dövüş olsun yırtılma efekti olmadan çok güzel şekilde oynadım. Ayrıca içinde bir çok modu bulunuyor. Hemen hemen her oyuna göre mod var. Onun dışında ilk başta hoparlörden ses az geliyormuş gibi geliyor ama onada alışılır. Ben bilgisayara masama koyup karşına sandalye çekerek oynuyorum bu mesafeden ideal büyüklük

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    süper ürün

    ürünü alalım 5 gün oldu üründe en çok beğendiğim nokta gözlerim ağrımadan saatlerce bakabiliyorum benim için en önemlisi buydu ayrıca oyunlarda hissedilir fark yaratıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2016
    1ms

    gerçekten 1ms. FPS,RTS, Gamer, vs... görüntü modları iyi tasarlanmış. tek sıkıntı üst modellerdeki oyuna özel profesyonel oyuncuların hazırladığı profiller yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2016
    Fiyat/Performans

    Tam bir fiyat performans monitoru yanlız ekran kartı ayarlarından 60HZ yi 76HZ ye çıkarmayı unutmayın yoksa boşa oyuncu monitoru almış olursunuz,

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    Fiyatı performans

    Arkadaşlar yeni aldım sorunsuz geldi oyun için biraz büyük ama parasının hakkını sonuna kadar veriyor... Renk ve görüntü tepkime süreside bi sıkıntı yok. Oldukça iyi dediğim gibi fiyat perfosrmans

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2015
    Konsol için birebir.

    Playstation 4e bağlayıp FPS moduna alınca, monitörün görüntüsü herhangi bir LED TVden çok daha iyi oluyor. Yazılım ile LED TVlerin Hz oranı yükseltildiği için tearing daha fazla oluyor ancak bu monitörde hiçbir kayıp yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BenQ RL2755HM Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BenQ RL2755HM Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat