Philips FC8452/01 Power Life 2000 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC8452/01 Power Life 2000 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2015
    hızlı kargo ve süper bir ürün

    Ürünü çok beğendim kendisi küçük ama yaptığı iş çok temiz açıkçası herkese tavsiye ediyorum .Ayrıca elime çok çabuk ulaştı teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2015
    Verdiginiz Paranın Hakkını Sonuna Kadar Veriyor

    Bu makineyi alırken ilk önce fiyatından dolayı biraz şüphe ettim .Fakat kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra almaya karar verdim yaklaşık 3 gün de tarafıma ulaştı .Cihaz gayet kibar hafif ve inanılmaz güçlü bir cihaz ufak halıları direk kaldırıyor büyük halıları daha yerinden oynatıyor o denli gerçekten içinde bir canavar var gibi alacak arkadaşlara direk tavsiye ediyorum .

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2015
    temizliği süper

    Süpürgenin vakum gücü harika kullanıldıgında evdeki temizlik farkediliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2014
    çok kullanışlı

    motor gücüne degil emiş gücü önemli 350 watt çok güzel ve hafif kullanışlı şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2014
    Kaliteli ve güzel

    Ürünün 24 saat içinde geleceğini hiç beklemiyordum ve belirtilen süre içinde teslim aldım Teşekkürler. Elektrik süpürgesine gelince diğer pahalı marka modelleriyle benzer markası, sağlam ve ufak oluşu, çekiş gücünün tatmin edici olması. Bir evin temizliği için gayet yeterli ve uygun diğer makinalar için fazla para harcamaya değmez. (çok daha iyisi olsun diyenlere söyleyeceğim bir şey yok) ufak halıları ve kilimleri tam güçte süpüremezsiniz çünkü kaldırıyor. yanında gelen torbası da ekonomik

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    güzel bir ürün

    fiyatı çok ucuz diye almak istemedim ama şuan ev halkı çok memnun bu üründen. tavsiye ediyoruz kesinlikle.. ciddi manada halılarınızı uçuracağını söyleyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2014
    Süper

    Ürün yaklaşık 32 saatte elime geçti istanbuldan hataya hızlı gönderi ekonomik fiyat ve süper performans tavsiye ediyorum. Kendinize almasanız eşinize dostunuza hediye alabilirsinir

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2014
    tavsiye ederim

    bir kaç model arasında kararsızdım bu ürünün yorumlarını inceledim herkes memnun görünüyordu.sipariş verdim.ürün gerçekten kısa sürede elime ulaştı.yorumlar gönül rahatlığıyla dikkate alınabilir.tamamen katılıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    süpper hızlı

    ürün sipariş ettikten 1 gün sonra elime ulaştı bayram temizliği yapacaktım bu benim için çok iyi oldu. çekim kalitesi gerçekten güzel son hızda çalıştıramıyorsunuz halıyı kaldırıyor ben memnun kaldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2013
    Toz Torbalı

    Uzun süren uygun fiyatlı toz torbalı elektrikli süpürge arayışımın sonucunda seçtiğim ürün Philips FC8452 2000 Watt oldu. 1,5 gün içinde elime ulaştı. Çok hafif, küçük boyutlu buna rağmen üstün performanslı bir ürün ile karşılaştım. İlk deneme kullanımında max. güç seviyeside halıyı kaldırdı. Ben ve diğer kullaıcılar ürünün performansından çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2013
    Bence süper

    Bu ürünü anneme almıştım, annemin dediğine göre çok güzel çekim gücü olduğunu ve yarım devirde kullandığı söyledi, bizzat gözümle görünce inandım, kesinle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2013
    güzel

    ürünü alalı 2 hafta oldu ve üründen memnunuz. ideal bir süpürge kullanışlı ve çekim gücü oldukça iyi tavsiye edebileceğim bir üründür

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2013
    philips kalitesi

    alışveriş yaparken tabiki yorumları da dikkate aldım ama,benzer watt gücünde ve philips kalitesinde fiyat gayet uygun.ihtiyacı olan varsa bu makineyi de akrşılaştırma listenize ekleyin derim. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    Halılar yerinden oynuyor..

    Yorumlara bakarak aldım süpürgeyi. Gerçektende halıyı yerinden oynatıyor. Çekim gücü iyi ama önceki süpürgeme alıştığım için biraz yadırgıyorum. Umarım uzun süreli kullanım olur..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2013
    Fiyata göre çok iyi

    Hızlı gönderi çok iyi 2 gün içinde elime ulaştı.Gücünün ayarlı olması da çok güzel.Kullanımı bildiğimiz klasik süpürge ama çekişi kaliteli.Sesi gücünü artırdıkça artırıyor.Memnun kaldık klasik severler alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2013
    çok iyi

    ürünü alalı 2-3 ay oluyor harika çekim gücü var tavsiye ederim hem uygun hem kullanışlı çok araştırdım uygun ce güclü bir süpürge almak için bu fiyata en iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2012
    iyi

    kardeşime hediye olarak almıştım. oldukça paratik ve kullanışlı bir ürün. ayrıca denk gelen kampanya ile oldukça indirimli fiyata bundan daha iyi bir ürün alamazdım diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    KÜÇÜK CANAVAR.

    ÜRÜNÜ ANNEME ALDIM GELİR GELMEZ KULLANMAYA BAŞLADI. HALILARI HAVAYA KALDIRIYOR. FİYATINA GÖRE ÇOK ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN. HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2012
    Çok beğendik

    Merhaba ürünü geçen hafta aldık kıyı köşe temizlik yaptık. Makine oldukça güzel kaliteli. Kuvvetli çekim gücüne sahip. Tavsiye ederim kesinlikle...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2012
    Çok güzel

    Aynı ürünü kayınvalideme hediye olarak aldım. Küçük, sessiz ve emiş gücü oldukça iyi. Yalnızca teleskopik borusu Philips markasına yakışmamış, kolayca ezilecek gibi hafif bir al minyumdan yapılmış. Ancak yine de süpürge çok iyi. Uygun fiyatta alabıileceğiniz en iyi ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC8452/01 Power Life 2000 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC8452/01 Power Life 2000 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat