Arzum AR694 Pembe Seramik Tabanlı 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Arzum AR694 Pembe Seramik Tabanlı 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Orta Kalite

    Kalite Olarak Çok Birşey Beklememek Lazım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İyi

    Olumlu yönleri: Gayet güzel tşk

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok güzel bir urun

    Olumlu yönleri: urun cok ğüzel ayni dedildiği ğibi geldi tesekkurler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Uygun fiyata alınabilece yüksek kalitede

    Olumlu yönleri: Kırışıklıklar için çok ideal.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Eşime yıl dönümüzde hediye aldım iyi ki de almışım. Kısa bir süre de elimize ulaştı. Güzel paketlenmişti. Eşimin çok hoşuna gitti. Kaliteli ürün olduğunu söylüyor. Ütü yapmayı sevmeyen eşimi evde sürekli ütü yaparken görür oldum. Rengi de güzel. Performans olarak iyi siz de alabilirisiniz. Biz memnunuz. Anneme de bir tane alacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Teşekkürler

    Olumlu yönleri: Güzel bir ütü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İyi

    Olumlu yönleri: Ürün çok hafif su damlatma falan yapmadı çabuk ısınıyor kiraya vereceğim daireme aldım denedim beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Mükemmel bir ürün

    Olumlu yönleri: Kolay kullanım ve rahat ütğ

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: ben arzum markayı oldum olası hep sevmişimdir aslında çünkü hem yerli malı olduğu için hem de gerçekten kaliteli ürünler ürettiğini düşündüğüm için çok seviyodum ama bu ürün gerçekten hiç içime sinmedi değişim için baş vurcam bu ürün için

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: bildiğimiz arzum kalitesi ne bi eksik ne bi fazla klasik ne aman aman memnun kaldım ne de kötü diyebilirim yani ne çok iyi ne çok kötü ilk aldığım zaman çok su akıtıyordu suyunu biraz daha az koyduğumda akıtmamaya başladı fiyatı da iyi idare eder yani bütçeniz yoksa alınır işinizi görür benim işimi görüyor açıkçası çok bi sikayetim yok kargoda hiç sıkıntı yaşamadım çok bekletmeden geldi iyi paketlenmiş hasar almamış eksiksizdi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü başkası için aldım fakat önce kendim denedim. Fişe taktığımda çok ısındı hatta patlar mı acaba diye tereddüt ettim. Ütülemesi İyi. Tek sorun aşırı ve çok çabuk ısınıyor. Paketleme kötüydü. Kutusu yırtık ve ezilmiş olarak geldi. Ama üründe bir hasar yoktu. Aşırı ısınmayı göz ardı edersek kullanılabilir. Fakat kendime başka marka ürün aldım ısınmasını fazla bulduğum için.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün güzel karışıkları hem açtı kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ütü

    Olumlu yönleri: Geri oturtunca su damlıyor onun haricinde sıkıntı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Arzum bence yıllardır küçük ev aletlerinde ki güvenilirliğini kalitesini kanıtlamış bir marka. Arzum marka bir ürün aldığım da gözüm arkada kalmıyor gerçekten. Annemin ütüsü bozulmuştu. Ona geçengün Arzum AR695 bu ütüden aldım. Fiyatı çok uygundu. Annemin ütüsünü de genel de ben yaptığım için ürünü test etme şansım da oldu bence kulanımı da oldukça kolay. Hemen açıyor kırışıklıkları. Üsteşlik çok ucuz. Bu fiyata daha iyisi bulunmaz kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Orta kalitede yinede işimi hallebiliyorm ucuz olmasından dolayı tercih ettim. Buhar gücü yinede iyi. Tabanı seramik olduğu için rahat kayıyor. Güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: İlk kullanımda elektrik kablosunun girdiği yerden su akıtmaya başladı. Ürüne onay vermiş bulunduğum ve faturayı kaybettiğim için iade almadılar. Değişim de yapamayız dediler. Alır almaz hiç kullanmadan servise götüreceğim. Uzak durun derim. Üç kuruş fazla verip doğru dürüst bir ütü alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2019
    Kusurlu Ürün

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Ürün berbat bir kargolama yapılmış hiç bir koruma yapılmadan bir kutuya konulmuş kutu paramparça hasarlı bir halde ulaştı böyle bir şey nasıl yapılıyor bu kadar özensiz bir satıcı daha görmedim ayrıca ürün su akıtıyor asla tavsiye etmem

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) istedigim gibi degil

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: 2400 wat diyor ama performans kırışık açma sifır Arzum ürünündenbeklentim bu değildi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    "SAKIN BU SATICIDAN ÜRÜN ALMAYIN"

    Olumsuz yönleri: Ütü aldım, farklı rengi geldi. Bir de pembe olsun diye ücret farkı ödemistim. Ürünün kutusu benim istedigim icinde yesil var. Her neyse paketleme asla arzumun gönderdigi şekilde degil. Ürün sıfır gibi değil. Hemen kargoya verdim ancak kargoyu almamışlar irsaliye ve fatura eksik diye! Ve ikisini de hiç ellemeden aynı yerinde ilettik. Bunun ıspatı da var. Bu çooook büyük ayıp!Hakkımı asla helal etmiyorum. Herşekilde çıkar bu sizden. Her yere şikayet edeceğim. Yazık !!!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2019
    Mağazanın müşteriye ilgisi hiç yok.

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Ütü tabanı kumaş pantolon ve gömleklerde yakma yapışma yapıyor üründen memnun kalmadım. 29.05.2019 tarihinde iade ettim iadem haylada sonuçlanmadı mağazanın müşteri ile alakası hiç yok mağaza telefonlara bakmıyor. Ben ürünle ilgili bi teknik hata yada kusur olduğunu dile getirmedim sadece veriminden memnun kalmadığım için iade cayma hakkımı kullandım aynı zamanda gittigidiyorda iade ücretleri satıcıya ait olmasına rağmen sc ile gönderdiğim halde iade kargo ücreti ödedim iademin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını ve paranın acilen tarafıma aktarılmasını talep ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR694 Pembe Seramik Tabanlı 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR694 Pembe Seramik Tabanlı 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat