Braun SI-17610 Durasteel Taban Prostyle Buharlı Ütü Yorumları

Braun SI-17610 Durasteel Taban Prostyle Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet güzel

    ürünü bir arkadaşımıza hediye olarak aldık. ütü beklediğimizden daha iyi çıktı ve arkadaşımızda çok memnun kaldı. almak isteyenlere tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Bu ürünü dışarıdan 30 tl daha pahalıya aldım.Genelde hepsiburadadan alışveriş yapıyorum.Çok guzel bır ütü .Ütü yapma sürem kısaldı.Herkese tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2012
    Çok iyi bir ürün.

    Bozulan ütümüz sebebiyle acil ve fiyatı makul bir ütüye ihtiyacımız vardı. Çok araştırmada yaptığımız seçimimizin bizi memnun ettiğini söylemeliyim. Katoloğunda yer alan her özelliği birebir karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2012
    güzel bi ürün

    ürün güzel.gayet hoş bi kasaya sahip.kullanmaya başladım memnunum herkese öneririm.bu fiyata alınabilecek bir ütü.hepsiburadaya teşekkürler ürün hızlı teslimat.ve herşeyden önce braun kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2011
    oldukça güçlü bir ütü

    Oldukça güçlü bir ütü, tabanı çok kolay temizleniyor. Fakat ütüyü düşürdük. Su kapağı çıktı, takılabilirdi aslında ama kaybettik Çocuklarım sağolsun. 3 yıldır kullanıyorum. Bize iyi dayandı, kesinlikle kireç tutmuyor, musluk suyuyla da kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2009
    Çok memnunuz

    Eşim çok memnun kaldı. Eski ütümüzle zorlukla ütülenen gömlekler şok buhar sayesinde rahatlıkla ütülenir olmuş. Ütüde yaşadığı tek sorun, içinde su varken fişten çekince tüm suyu hareket ettirince bitirene kadar damlatması. O nedenle fişten çekmeden önce su boşaltma moduna getirmeniz gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2009
    bu fiyata mükemmel

    kırışıklıkları çok güzel açıyor, buhar gücü çok iyi, tek sorun suyunun çabuk bitmesi, su haznesi biraz daha geniş olabilirdi. hepsiburada fiyatı piyasa şartlarına çok göre çok uygun. herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun SI-17610 Durasteel Taban Prostyle Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun SI-17610 Durasteel Taban Prostyle Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat