Gazzella SPR-MN 2030 Ütü kazanlı Yorumları

Gazzella SPR-MN 2030 Ütü kazanlı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ÇOK GÜZEL

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2021
    harika

    Olumlu yönleri: ütü süresi resmen kısalıyor elektrik de tasarruflu pratik kolay ütülüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Hayran kalacaksınız...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Kendilerine çok tsk ederimm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) gazella ütü süpermiş

    Olumlu yönleri: O kadar begendimki utu yapinca bir hafta bozulmuyor iyiki almisim tesekkurler gazella

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Boşuna para vermeye gerek yok

    Olumlu yönleri: Piyasadaki markalı ütülerden fazlası var eksiği yok, bekleme süresi diğerlerine göre bir tık uzun ama zaten toplam ütü süresini azalttığı için takılacak bir şey yok. Yerli üretim, tamiri bakımı kolay, ben tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ev için ideal bir ürün.

    Olumlu yönleri: Devamlı ve damlama olmadan buhar veriyor. 6 dakika içinde ütüye hazır hale geliyor. Buhar kazanı ile ütü arasındaki kordan sıkıntı yaratmıyor.Dikey ütüleme perdeler için bir avantaj. Tabanlık alırsanız (tabanlik mgcl04) kodu alın tam uyum ssaglıyor. Olumsuz yönleri: Su deposu kapağındaki conta, kapağı her açtığınızda düşebiliyor; dikkatli olmak gerekiyor. Su göstergesi olmadığı için su doldururken ya harici gelen tüp ile ölçeceksiniz yada ölçerek dolduracaksınız. Kazanın üstündeki açma kapama düğmesi sadece kazanı kapatıyor, ütü rezistansı direk fişi çekmeden kapanmıyor ve ütüyü kapatmak için ayrı bir anahtar yok. Fişi çekmeyi unutursanız yangın çıkarma ihtimali var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    YÜKSEK PERFORMANS

    Olumlu yönleri: Dikey ütüleme foksiyonu ile askıda ki giysileri, perdeleri rahatça kolayca ütüleyebiliyoruz. Kırışık açmada baya iyi buhar gücü yeterli seviyede fiyatı buhar kazanlı ütü modellerine göre gayet uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: 1 saat aralıksız ütü yapılabliyor kazandaki su sayesinde ve çok kısa sürede ısıtıyor suyu ilk kez kazanlı ütü kullanıyorum pişman olmadım arkadaşım önermişti fiyatı da bütçeme uygundu dikey olarak da ütülenebiliyor kıyafetler falan sipariş ettikten 3 gün sonra falan elime ulaştı güzel paketlenmiş teşekkürler alacak arkadaşlara tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Bu kazanlı ütü kesinlikle çok iyi. Diğer kazanlı ütü fiyatlarına görede fiyatları çok uygun. Duruş renk ve işkev konusunda çok başarılı bir ütü. Kesinlikle markasını ilk defa duymama rağmen beni çok şaşırttı bu ütü. En zor kırışık gömlekleri tek seferde açıp jilet gibi yapıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    sağlam kaliteli marka

    Olumlu yönleri: Küçük ama buhar kazanlı harika bir ütü ben çok beğendim 1 litre kazanı var harika bir şey buharı harika üflüyor tam ev tipi ben çok beğendim mükemmel bir ütü uygun fiyatlı harika markasına bakmayın kalilteli malzemden yapıldığı belli altı yanmaz tutuşmaz bir malzemeden yapılmuış Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fiyat uygun kalite guzel

    Olumlu yönleri: Once cok nilindik marka olmacigi icin tereddüt ettim fakat yaptığım araştırmalar neticesinde terzilerin tercih ettiği bir marka olduğunu öğrenince aldım Şimdilik memnunum Umarım uzun ömürlü ve aynı memnuniyete devam eder Fiyatına göre kalitesi çok iyi. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: "Markasından biraz çekincem vardı ancak ürünü kullanmaya başlayınca çok beğeğndim buhar üflemesi harika su hazneside büyük olduğu için öyle duyu çabuk bitmiyor elbiseleri ütülediğimde tek çizgi halinde çıkarıyorum hızlı ve güvenilir adres"

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Bu ütüyü annem uzun zamandır kullanıyor ve çok memnun. Buhar gücü çok yüksek iyi ütülüyor. En güzel özelliği de suyu hemen bitmiyor. Su haznesi baya geniş. Beklentinin fazlasını veriyor gerçekten. Fiyatı da buharlı ütü için baya uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2019
    baya kullanıslı

    Olumlu yönleri: Su takviyesi olmadan, bir buçuk saat kesintisiz ütü yapma kapasitesi sunuyor. askıdaki giysileri, hassas kumaşları ve perdeleri dikey pozisyon ütüleme özelliği ile ütüleyebiliyor 1 litreden fazla su alma kapasitesi var. Gayet memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    ..

    Olumlu yönleri: buhar kazanlıo ütüleri keşfettikten sonra asla normal ütü kullanmam artık çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2019
    Başarılı bir ürün

    Ürün anlatıldığı gibi... evde kullanım için oldukça ideal. Aynı gün kargo ertesi gün teslim edildi. Markayı yeni öğrendim ve yorumları farklı sitelerden takip ettim. Oldukça olumlu yorumlar vardı. Almamdaki en büyük etken yorumlar oldu. Fakat kullandıktan sonra bende gördüm ki kesinlikle çok iyi bir ürün. Amaç ütülemek. Fakat şekil şemal estetik bekleyenlerin taleplerini karşılamaz. Tamamen amaca yönelik bir ürün. Ben bunar basıncına ve uzun vadeli kullanımına göre doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2018
    Urun guzel

    Urun guzel sımdılık fakat bunu en ıyı zaman gösterecek diğerlerine gore kıyaslama o zaman yapılır bence

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gazzella SPR-MN 2030 Ütü kazanlı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gazzella SPR-MN 2030 Ütü kazanlı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat