Arzum AR4033 Şarjlı Süpürge Yorumları

Arzum AR4033 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.04.2021

    3 aydır kullanıyoruz prosopektus talimatlarına tam uyarak şarj ettik. Ancak kullanmaya başladığımızdan beri hiç bir zaman çalışma süresi 10 dakikayı bulamadı şuan 5/ 6 dakikada bitiyor şarj süresi içinde 6 saat gerekiyor çekiş performansı iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı çok hızlı bir şekilde ürünü 1 gün içinde ulaştırdı, ürünçok güzel ve güçlü, sanki halımı hiç süpürmemişim gibi tozunun çekti.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2019
    Muhteşem

    Ürünü alırken çok yorum olmadığı için youtube tan bakarak aldım. Ama muhteşem kolaylık sağlayan bir ürün.Kendi kendine yapıyor temizliği ergonomik yapısı sayesinde.

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2019
    Fiyat performans açısından iyi satan mağazadan dolayı tek yıldız

    evet evet evet evet

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2019
    Kesinlikle tavsiye ETMİYORUM

    Bundan aldım turbo başlık arıza yaptı servise gitti fabrika hatası denildi yapıldı geri geldi geldiği gün aynı arıza tekrar yaptı gitti fabrikaya tamamen değişti dediler iade ettim aldığım yere kesinlikle almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2019

    Umarım memnuniyetim uzun sürer. Özellikle evde minik dostlarımızdan besleyen varsa çok ideal bir cihaz. Süper tüy ve saç topluyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2018
    Beş Yıldız

    Hanım kullanıyor ve gayet memnun... Şu andaki performansını uzun süre götürürse ne ala...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4033 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4033 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat