Einhell PXC TE-VC 18 Li Solo Akülü Araç ve Ev Süpürgesi Yorumları

Einhell PXC TE-VC 18 Li Solo Akülü Araç ve Ev Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(153 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    4 amper akü ile kullanıyorum ve canavar gibi çekim gücü var, araba karavan falan temizlemek için aldım ama daha büyük alanlar için bile kullanılabilir, ebatları klasik el süpürgelerinden biraz daha büyük, aletin kendisi hafif, 4 amper aküler ağır olmasına rağmen ikisi birlikte rahatsızlık vermedi, daha düşük amperli akülerle kullananların çekim gücü yönünden kötü yorumlarını okumuştum ama benim başıma gelmedi, ben memnun kaldım, hava çıkışlarından diğerlerine nazaran daha fazla hava çıkıyor biraz rahatsız ediyor ama kullanıma engel değil, kargolama hızlı ve sağlam paketlenmişti, kutu içeriği eksiksiz çıktı, einhell'in aynı akü ile diğer tüm aletlerini kullanabilmek çok pratik birşey , herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli,çekim gücü yapısına göre iyi,yüksek çekim beklemeyin fakat eşdeğerlerine göre çok iyi.Tek akü ile aynı markanın bütün aletlerini kullanma açısındanda ideal.Satıcının hediyesi için ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün orjinal kutusunda kapalı ve düzgün bir şekilde paketlenmiş olarak elime ulaştı. Ürünün tüm aksesuarları tam geldi. Çekim gücü gayet iyi. Elimizin altında olacak bir ürün. Satıcıya hediyesi için teşekkür ederim. Almayı düşünenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika arabada cok işime yarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hafif ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    motorun önündeki filtreyi düzenli temizlemeyi unutmayınız, emsallerine oranla oldukça yüksek performanslı bir el süpürgesi tavsiye ederim. Üstelik diğerlerinde batarya sorunu oluştuğunda, pil değişimi sorun oluşturacak yedek parça vs, bu ürünün bataryası ayrı olduğundan pil kaynaklı sorun oluşturmayacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ev süpürgesi gibi değil tabi ama çekişi oldukça iyi ben beğendim kısa sürede iyi temizlik sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli.Kargo hızlı.Satıcı dürüst.Üçüne birden 5 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Einhell markasının akülü birçok solo ürününe sahip olduğum için bu ürününü de aldım. Solo ürünlere uygun fiyata sahip olup, kaliteyi aynı zamanda ucuza almış oluyorsunuz. Ürüne gelince; ürün aparatları ile birlikte başarılı işler yapıyor. Çekim gücü yüksek... Tabii ki bu yorumu evimizdeki derin temizlik yapan elektrikli süpürgeler ile kıyaslama yaparak yapmıyorum. Ürünü beğendim kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.06.2021
    Gayet güzel

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı ama çekiş gücü biraz daha fazla olabilirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2021
    Mükemmel ürün

    Çekişi harika, malzeme kalitesi 1.sınıf, ses makul, aparatlar güzel, aparatların malzemesi bir tık kötü. Kesinlikle tavsiye ederim, karavan için aldım harika kullanışlı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: İşimizi kolaylaştırma amacı ile sipariş verdik ancak memnun olmadığımızı belirtmeliyim. Çekim gücü oldukça zayıf, değişik başlıkları var ama çekmedikten sonra onların bir işe yaramadığını görmüş olacaksınız. Bunun yanı sıra çokta gürültülü çalışıyor, yani çalıştığı yerde asla telefon ile görüşemez yanınızdakinin bile sesini duymakta zorlanabilirsiniz. Alacak olanlara da beğenmediğimiz için önermiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.06.2021
    Einhell süpürge,On numara...

    Einhell harika bir iş çıkarmış bu makinada, sağlam, güvenli ve işini iyi yapıyor, tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok başarılı bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 17.05.2021
    Yedek parçası çok pahalı

    Ürünü 1 buçuk aydır kullanıyorum. Çekiş gücü olarak çok başarılı ancak. Yedek parça konusunda çok can acıtıyor. Filtresi bazı sebeplerden dolayı kırıldı ve yenisi için markanın teknik servisinde 135 TL fiyat verildi. Ürünün motor fiyatından pahalı. Başka yerde de bulamıyorum. Almaya düşünenler için paylaşmak isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hemen kargolandı. Gelen ürünler kapalı kutu hiç açılmamış ve zarar görmemişdi. Süpürgenin çekişi gayet iyi. Uzun aparatı takmama rağmen çekiş gücünde azalma olmadı. Sert zemin, halı,kanepe gibi yüzeylerden tozları kolay çekip aldı. Alan kişiler elektrikli ürünler ile kıyas etmesin ona göre beklentiniz olsun.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.05.2021
    Beklentimi Karşılamadı

    Çok büyük beklentilerim olduğundandır belki ama performansı benim için tatmin edici olmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2021
    Harika

    Çok kısa zamanda geldi ayrıca sorularıma da hemen cevap verildi teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.04.2021
    Çok iyi bir ürün

    Ürün çok iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bir ürün. Emiş kuvveti daha güçlü olabilirdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Einhell PXC TE-VC 18 Li Solo Akülü Araç ve Ev Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Einhell PXC TE-VC 18 Li Solo Akülü Araç ve Ev Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat