BenQ GL2460HM Monitör Yorumları

BenQ GL2460HM Monitör yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    harika

    bence diğer monitörlerden daha iyi çok para vermeye gerek yok nede olsa benQ

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2017
    Beş Yıldız

    2 yıldır kullanıyorum çok memlunum verdiğin paraya değiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    Yeterli

    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, mavi ışık filtresi özelliği göz sağlığı için özellikle uzun kullanımlarda etkili oluyor göz ağrısını ciddi bir şekilde azalttığını gözlemledim. Ürün malzemesi bakımından gayet kaliteli çerçeve biraz kalın bu sayede herhangi bir ışık sızması sıkıntısı bulunmamakta. Özellikle Ps4 de uzun süre kullandım, görüntü kalitesi yeterli olsa da görüntüyü daha iyi hale getirmek için seçenekler çok az maalesef. Ekranın bize verdiği ile yetinmek zorunda kalıyoruz. Oyun anlamında herhangi bir gecikme ya da donma problemi yaşamadım 2 ms gayet yeterli oluyor akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Hoparlör konusunda maalesef çok kötü yanındayken bile duyamıyorsunuz, fakat çoğu monitörde de aynı şekilde dolayısıyla büyük problem yaratmayabilir. Kesin ihtiyacı olan arkadaşlar bir kez daha düşünsün.

  • NI1 aracılığıyla, 28.09.2016

    Ürün açıklamalarda anlatıldığı gibiydi

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2016

    hoparlörlerli fazla iyi değil onun dışında sorunsuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    çok iyi

    dün sipariş verdim bugün geldi. Kutudan hdmi ve dvi kabloları çıkıyor. Hemen bağladım. Görüntü kalitesi oldukça net. Hoparlör konusunda çok iyi olmasa da idare eder. Bu fiyata kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2015
    güzel

    bu fiyata bulunabilecek güzel bir monitör . ayarlarda biraz kısıtlı . ekranı guzellestirmek için yapılan ayarlar pek yararlı olmuyor malesef.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BenQ GL2460HM Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BenQ GL2460HM Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat