Electrolux EER7ALLRGY Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux EER7ALLRGY Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(237 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler hepsiexpress (!)

    Aynı gün kargoya verilecekti ona güvenip sipariş verdik, 2 gün sonra verildi, 4.günde de teslim edilecek (inşallah). Teşekkürler hepsiexpress, çok güvenilirsiniz !

  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2023
    Şarj problemi

    Gücü güzel ama 4 kademe şarjın 3 kademesi doluyor. Değişim talep ettim

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2023
    Muhteşem bir ürün….

    Kesinlikle değme elektrik süpürgelerine taş çıkartır. Bu kadar hafif, ergonomik, pratik ve kullanışlı olmasını çok da beklemiyordum. Müthiş bir sürpriz oldu bizim için. Evdeki diğer süpürgelerin pabucunu dama attı. Onlardan biri de hani şu çok ismi duyulan top şeklinde olan da var. :) Electrolüx teşekkürler. F/P on numara beş yıldız. Teşekkürler amazzon.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2023
    30 dakika kullanım süresi yazıyordu.

    14 dakikada bitti tam sarj ettikten sonra ilk kullanımda. İade işlemi başlattım.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2023
    Teslimat uzun ürün fiyat performans

    Geleli 3 gün oldu. her gün kullandım. kullanımı kullanışlı. günlük hayat için pratik. ama 20 dk da şarjı bitiyor. uzun süre kullanılamaz. 1+1 evim için ideal. yoksa ancak gırgır olur. teslimat süresini beğenmedim. 1 hafta sürdü gelmesi. diğer platformlardan alsam ertesi gün geliyor. sanki uzaydan gönderiliyor kargoya verilemedi bir türlü amazzonun kendisine yakıştıramadım. ürün ile alakalı herhangi bir olumsuzluk yaşarsam yorumu güncellerim

  • Amazzon aracılığıyla, 27.07.2023
    Hizmet Sıfır

    Ürünü 14 ünde sipariş verdim gelmesi 7 gün sürdü ürünü 1 kere kullanayım dedim süpürdüm brushrollclean özelliği için düğmeye bastım oda ne çalışmıyor bir işlem yapmıyor değişim oluşturdum elimde süpürgem yok alırken 7 gün bekledim şimdide amazzon sattığı kusurlu ürüne rağmen depo incelemesi için yine ben bekliyorum teşekkürler...

  • Amazzon aracılığıyla, 27.07.2023
    yorulmadan pratik temizlik

    Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Motoru aşağıda olduğu için, elim kolum hiç yorulmuyor. 5 yaşındaki oğlum, yere dökülen kırıntıları, kağıt parçalarını kendi süpürüyor. Yatak koltuk başlığı, çok kullanışlı. Çekim gücü kuvvetli. Yüksek ayarda çalıştırdığım için şarjı çok uzun gitmiyor. Pahalı markaları bilemem, ama elim ayağım oldu. Çok memnunum.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2023
    İdare eder

    Derinlemesine temizlik için tavsiye etmem. Çekiş gücü çok iyi değil bence. Toz haznesi küçük, çok fazla ses çıkarıyor. İyi tarafı kablosuz olması...

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2023
    orijinal

    kalitesi iyi. orijinal. kesinlikle öneriyorum çekme gücü iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2023
    Beklentimi karsiladi

    Yorumlara bakarak aldım. Gayet kullanışlı döner başlık olması rengi markası ve çekiş gücü hepsi iyi ki dedirtti teşekkürler amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 15.07.2023
    Cok kullanıslı

    Çok uzun arastırmalar sonucu aldım teknolojik marketlere de sordum dık supurge de kesınlıkle elektrolux onerıyotlar yedek yatak supurme ucu mukemmel cekiş gucu cok ıyı ve motor asagıda oldugu ıcın kol yormuyor ve evdekı cocuklar bıle kullanabiliyor bu fıyata alınabılecek en ıyı dık supurge

  • Amazzon aracılığıyla, 11.07.2023
    Sarj olmuyor

    Iki aylik supurgeyi servise göndereceğim sarj olmadigi icin

  • Amazzon aracılığıyla, 08.07.2023
    Memnun kaldım

    Şarjı fena değil. Motorun aşağıda olması kullanışlı. Temizliği kolay

  • Amazzon aracılığıyla, 03.07.2023
    çok beğendik

    ürün pratik, çift kullanımlı ve çekiş gücü de pratikliğine kıyasla oldukça iyi. Ayrıca dik olarak bıraktığınız yerde kalabiliyor. Tek eksik noktası, şarj etmek için her seferinde eğilip soketi takmak gerekiyor. Artık o kadar kusurda olur diyerek kullanıyoruz..

  • Amazzon aracılığıyla, 29.06.2023
    Harika bir ürün.

    Her eve kesinlikle lazım çekim gücü süper.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2023
    Mükemmel emiş, dayanıklı batarya

    Tek şarjla birkaç odayı süpürebilirsiniz. UV başlığı da çok kullanışlı. 2 senedir kullanıyorum, bataryasında zayıflama olmadı. Anneme de aldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.06.2023
    kolay kullanım ve temizlik

    kırık toplamak için çok başarılı ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    Güzel

    Ürünü anneme aldım annem çok memnun kaldı

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2023
    Çok pratik hayatınızı kolaylaştıracak

    Diğer ürünlerde yaşadığım bilek ağrısını yaşamıyorum. Çok başarılı ve kaliteli bir ürün. Çekiş gücü de gayet iyi. Koltuklar için olan küçük başlığı da hayat kurtarıcı oldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.05.2023
    Koltuk altlarina cok giremiyor, yuksek kaliyor

    Tek sorun koltuk ve yatak altina giremiyor olmasi. Onun disinda gunluk kullanim icin cok ideal.alirken cok tereddut etmistim ama cok memnun kaldim. Cekisi cok iyi, sarji gayet yeterli tum evi supurebiliyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EER7ALLRGY Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EER7ALLRGY Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat