BenQ XL2730Z Monitör Yorumları

BenQ XL2730Z Monitör yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    IPS monitör sevmediğim için bu monitürü aldım ve gerçekten bir gün bile beni üzmedi. harika bir monitör. yanlız fiyat çok pahalı indirime girerse alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    10 numara beş yildiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Beş Yıldız

    her açıdan harika bir mönitör özellikle fps oyunları için mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2016
    harika bir ürün

    ürünü alalı 4 ay kadar oldu hiçbir sorun yaşamadım çok temiz ve kaliteli görüntüsü var ,freesync harika bir özellik.Monitör 2k olduğu için güçlü bir ekran kartına ihtiyaç oluyor,

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2016
    Mukemmel otesi

    Daha urun elime gecmedi cunku 7 saat once siparis ettim ve simdiden diyebilirim ki bu urun bir harika. Amd nin onerdigi FreeSync icin tek urun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2015
    İyi olmak zorunda

    Eğer yüksek fps kaldıran bir ekran kartınız varsa ve o kart AMDnin kartıysa, ki sistemimizde R9 390x yüklüydü, o vakit bu ekran idealdir. 2560x1440 standart çözünürlüğü ideal olarak destekleyen bu tip bir ekran kartı için freesync olan fazlaca bir ekran seçeneği yok. Özellikle 144 Hz isteniyorsa en uyumlu ekran bu. Güçlü bir sistem üzerine o özelliği yansıtmayacak bir ekran kullanmanın bir anlamı yok. NVIDIA kullanıcıları için söylemiyorum, onlar şimdilik daha geniş bir seçenek yelpazasine sahip.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BenQ XL2730Z Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BenQ XL2730Z Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat