LG 22MP58VQ-P Monitör Yorumları

LG 22MP58VQ-P Monitör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    ürünü bugün aldım ilk kurdugumda görüntü çok kötüydü arızalı zannettim servisinden destek aldım görüntü düzeldi ama fhd tv ile kıyaslarsak görüntü zayıf film izlemek için almayı düşünenler 24 inç tv alınması daha mantıklı olur ürün lg olmasına ragmen çok iyi değil kullanıyorum ama çok içime sinmedi.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.05.2018

    ürünü bugün aldım ilk kurdugumda görüntü çok kötüydü arzalı zannettim servisinden destek aldım görüntü düzeldi ama fhd tv ile kıyaslarsak görüntü zayıf film izlemek için almayı düşünenler 24 inç tv alınması daha mantıklı olur ürün lg olmasına ragmen çok iyi değil kullanıyorum ama çok içime sinmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2018
    Dört Yıldız

    Görüntüsü kalitesi iyi. Bulanık demişler, biraz ayarlar bölümünden ince ayar istiyor. Hdmi girişinden hdmi çıkşı olan uydu alıcısı ve dvd player izlenebiliyor. Fiyatının fazlasyla karşılığı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Bir Yıldız

    Gerçekten kötü bir monitör. Aşırı mat bir görüntü, renkler dağılıyor, ciddi anlamda göz yoruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    goruntu mukemmel

    Daha once 24 inc asus almistim bozuldu sagolsunlar parami iade ettiler . Simdi bu monitoru aldim gercekten goruntu kalitesi harika. Renkler cok canli. Tek eksik kutudan dvi ve hdmi kablolarin cikmamasi.Eski tip kablo ile geliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 22MP58VQ-P Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 22MP58VQ-P Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat