LG V30 Plus 128 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş Yorumları

LG V30 Plus 128 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(347 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Tasarım çok iyi,Malum marka gibi edge ekran saçmalığı ve kandırmacası yok.Fakat ekranda hafif gölge şeklinde özellikle beyaz ekranda belli olan çizgiler var, bu kronik sorunu ve çoğunda var, rahatsız edebilir ileride daha büyük sorunlara yol açar mı bilemeyiz.Işık sızması da tasarım kaynaklı pek sorun yaratmıyor.Batarya ömrü de güç tasarruf modunu kullanmazsanız normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor.2-3 gün abartı inanmayın.Stereo ses çıkışı yok.Ön kamera iyi değil ama yazılımla çözülebiliyor biraz daha iyi oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şarj konusunda oldukça başarılı. Ekran kalitesi çok iyi. İşlemci hızlı, RAM şimdilik yeterli. Malzeme kalite hissi yüksek. Şimdilik görünen ciddi bir kusuru yok (ön kameradan çokça bahsedilmiş, fakat ben kullanmadığım için sorun değil). Android 9 güncellemesi hazır. Telefonu alır almaz güncelledim, çalışmayan bir fonksiyon yok. Satıcı ürünü aynı gün kargoya verdi, ertesi gün bana ulaştı. Paketleme iyi yapılmıştı.Ürün jelatinli kutusunda geldi. Ekstra koruma malzemeleri ile sarılarak ayrı bir kutuya yerleştirilmişti. Tabi ki daha iyi cihazlar var fakat fiyatı gözardı etmemek gerekiyor. Fiyat-performans ürünü diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    lg g2, lg g4 ve lg v10 dan sonra bu ürünü aldım.hala devrettiğim kişilerde bu telefonlar sorunsuz çalışmaktadırlar.. lg v30 plus firma diğer lg lerdeki sorunları çoğunu halletmiş. telefon stabil dengeli çalışmaktadır.çok yoğun kullanmamda v10 günde 2 kerre şarj gerekirken v30 neredeyse günü çıkartıyor. telefonum da 246 adet uygulama yüklü. istediğinizi çalışmasını engeleyip istediğinizi istisna dışına bırakabiliyorsunuz.lg smart doctor uygulaması harika olmuş. istediğiniz an telefonu tek dokunuşla optimize ediyorsunuz..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefon bu fiat arlığında alınabilecek bir numara ve tek ürün. Hepsiburada com ve satıcı arkadaşa çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 yıldız ön kameradan kırdım

    v30 plus tan yazıyorum. Telefon elime geçeli 2 gün oldu şık bir tasarımı var sd 835 in hakkını veriyor gerçekten hızlı. Arka kamerası beklentilerimi karşıladı fakat ön kamerası ışığı iyi alan bir yer olmayıncı çöp. Ön kamera harici beklentilerimi karşıladı zaten 1 yıldızı ondan kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    lg v30 plus

    Uzun bir değerlendirme aşamasından sonra siyah renginden aldım. Kötü yorum yapanlar telefona haksızlık ediyorlar. Uzun kullanımda kronik bir sorun yaşatırmı onu zaman gösterecek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefonu alalı 2 3 gün oldu . Ön kamera Çok iyi değil ama geri kalan tüm parçaları süper. Tavsiye ederim 1 gün boyunca sarj'ı dayanıyor ve Isınma derdi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika !

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara 7 yıldız

    Her markanın amiral gemisi cihazını kullandım telefon keyif işidir herkesin düşüncesine saygım var ama bir numara benim için Lg dir.Bir telefonda olması gereken ne varsa yapmış lg ön kamerası normal ama beğenmeyen arkadaşlara soruyorum bu özellikte diğer markaların telefonlarına 6-7 bin tl fazla vereceksin ki lg onlardan iyi telefon yapmış aradaki fark cebimde kalır bin ikibin civarı iyi bir fotoğraf makinesi alırım hala cebimde para kalır ayrıca rakip marka pil patladı telefon toplattı elma cepte yamuldu skandallar yaşadı ama onlara laf yok lg geçmişte hata yapınca lg çöp derler benim demek istediğim ön yargılı olmayın her modeli iyi araştırın öyle uorum yapın lg v30 pil ömrü ve verimi ,ekran rengi herz kontrast çözünürlük telefon hızı yazılım uyumu arayüz vs çok iyi bir iş başarmış ama ben önyargılı arkadaşlara teşekkkür ederim siz lg yi beğenmeyin gidin diğer markalara fazla para verin bizde ucuza lg telefon alalım G 7 ile V30 arasında bu modeli seçtim sebebi oled ekran olması ve pil ömrünün uzun olması

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 haftadır kullanıyorum

    harika telefon sarj super ısınma yok akıcı telefon sadece on kamera koru

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı teslimat Telefon sade ve kibar .Beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre mkemmel. 2300 liraya olan telefolar bunun yanında halt eder. Kamera performansı na bişey diyemem benim zaten prof makinem var. Ama şimdi üst düzey işletimli telefonum oldu. Lg g2 den sonra 1 yıllık j5prime idareten. Ve tekrar v30+ çok mutluyum lg ye döndüpüm için. Life is good

  • HepsiB. aracılığıyla
    Allahım bu ne kadar güzel bir telefon yarabbim

    elime ilk aldığımdaki hissiyatı ile beni mest eden ön kamerası haricinde biraz kullandığımda bir eksiği bulunmayan bir telefon teşekkürler lg bu fiyata mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre harika bir ürün. Android 9.0 güncellemesi de aldı. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkür ederim

    kapalı kutu ürün, elime sorunsuzca ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p

    Kamerası hariç f/p ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    Android 9 güncellemesi

    Merak eden arkadaşlar varsa ek bilgi olarak telefonum 24 eylül 2019 akşamı itibariyle Android 9 güncellemesini aldı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatının en iyilerinden

    -Kargo geliş süresi 16.09.2019 tarihinde BittiBitiyor satıcısından LG V30+ ürününü satın aldım. Aynı gün kargoya verilecek denmesine rağmen veriliş süresi 1 gün sarktı ve 19.09.2019 tarihinde ulaşması gereken kargo 20.09.2019 16:30 civarlarında bana ulaştı. Acil bir işiniz varsa kargo ulaşım sürelerine fazla güvenmeyin derim. Kargo şirketi olarak Yurtiçi kargo kullanılıyor. -Kargo içeriği ve durumu Kargo kutusunu hasarsız bir şekilde teslim aldım. Telefon kutusu kapatılmış ve açılmamış bir şekilde geldi. Kutu içeriği ise üzerinde İMEİ numarası yazan faturası dahil tam takır elime ulaştı. Kargonun içeriği ve durumu açısından oldukça memnun kaldım. -Telefon dış görünüşü 4 yıllık antika olan tuğla bir android telefondan bu telefona geçtim. Ele ilk alışımda gerçekten cihazın üst seviye bir cihaz olduğunu anladım. Mat siyah rengiyle beraber çok şık bir dizaynı var. Önde ve arkada Gorilla Glass 5 bulunduran nadir telefonlardan. Ancak yine de cam olduğu için bir kılıfla kullanmak mantıklı olacaktır. Telefonun sadece sol tarafında ses açıp kısma butonları var. Onun dışında telefonun üstünde herhangi bir buton bulunmuyor. Güç tuşu ve parmak izi okuyucu aynı buton üstünden kontrol ediliyor ve telefonun arka tarafında. Ulaşması gayet basit ve parmak izi okuyucusu hızlı. -Telefonun + ve -'leri Ekran: Güneş altında bile gayet net görünen bir ekranı var. 2K+, OLED ve 537 PPI özellikleri gayet tatmin edici. Batarya: 3300 mah bataryanın fazla dayanmayacağını düşünüyordum ancak gayet yoğun bir şekilde kullanmama rağmen (Oyun,video) 1 günümü çok rahat çıkartabiliyor. Bataryasından oldukça memnun kaldım. Uİ: Telefonun arayüz tasarımını pek beğenmedim fakat Android telefon olduğu için launcher kurarak bu sıkıntıyı çözebilirsiniz. Arayüzde takılma, donma, kasma gibi bir şey şimdiye kadar hiç yaşamadım. Arayüz gayet akıcı. Diğer özellikleri karakter sınırına takıldığı için resim olarak paylaşıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    lg ile ilk tanışmamız

    arkadaşlar note 5 kullanicisiydim.uzun zaman kullandım.cok araştırdım.fiyat olarak çok iyi özellikler hifi ses kalitesi için aldım memnunum foto ile işiniz yoksa çok mükemmel bir telefon ama yok foto benim için önemli diyorsanız sakin almayın foto ön kamera berbat ötesi daha yeni yeni iyileştidiler.v40 v50 falan ama yok.parasini hak ediyor pil performansı mükemmel 3300 mah olduguna bakmayın herkes kendi isine geleni alsın kulaklıklar da iyiyse müzik zevki dorukta yaşarsınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG V30 Plus 128 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG V30 Plus 128 GB 6.0 İnç Çift Hatlı 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat