Dell KM636 Klavye-Mouse Seti Yorumları

Dell KM636 Klavye-Mouse Seti yorum ve tavsiyeleri

(167 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 10.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    gayet iyi aldığınıza pişman olmazsıız

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaslar urun plastik malzeme ve saglam durmuyor, mouse hic ama hic ergonimik degil. Ayrica daha once acilmis urunu gonderiyorlar, iade ettim orada da sorun cikartiyorlar, ben yandim siz yanmayin. Markaya guvenip siparis etmistim ama maalesef yanildim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    mause sol tuşu bozuk gelmişti. zaman darlığından iade edememiştim. tepkim 1 yıldızla olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel satıcı söz verdiği gibi hemen kargıya verdi normal şartlarda ertesi gün elimde olması gerekirken kargo firmasının beceriksizliği yüzünden 4 gün sonra elime ulaştı… Sürat Kargo ile çalışmaları dışında hiç bir problem yon

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü siparişimin ertesi günü aldım. Satıcı gayet iyi paketlemişti teşekkür ederim. Ürün gayet başarılı. Tek eksisi, malzeme kalitesi eğilip bükülmelere müsait. Özellikle klavyenin ortasındaki tuşlara sert basınca klavyede hafif bir yamulma oluyor. Genel puanım 4/5.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel paketlenmiş .Firmaya teşekkürler.Klavye çok rahat yumuşak tuşları laptop tuşları boyutunda .Daha büyük tuş boyutu isteyen beğenmeyebilir .Yazılımcılar için uygun

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2021
    Tam bir f/p canavarı

    uzun yıllardır aynı ürünün kablolu versiyonlarını kullandım gayet tatmin ediciydi. şimdi de kablosuz olarak satın aldım gerek tuş aralıkları gerekse basma mesafesinin kısa oluşu çok kullanışlı yapıyor klavyeyi tek sorun alıcı bir tane klavye mouse aynı pc de kullanılmak zorunda ayrı ayrı kullanım mümkün değil

  • Trendyol aracılığıyla, 21.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eh işte güzel kötü diyemem daha iyilerini kullanmadıysanız iyidir sıkıntı çıkarmaz

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün tam istediğim gibi

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.11.2021

    Set olarak en beğenilen ürün aynı zamanda en çok satılan klavye mouse setiymil ben de bu yüzden aldım yani bu kadar seçildiğine göre bir bildikleri vardır insanların ki zaten beklediğim kadarıyla da var oldukça güzel bir setmiş her evde mutlaka bulunmalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aslında 5 yıldız verecektim ama mouse ve klavyenin açma kapama tuşlarını neden bu kadar sert ve ulaşılmaz yaparlar anlamadım. yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. tuş hassasiyeti ve yazmak çok rahat. kesinlikle ideal. alınabilir ama açıp kapatmak zor bence. mouse ninki hadi neyse biraz dışarda kalıyor açabiliyorsun. ama klavyeninki tamamen içine gömülmüş kasayla sıfır seviyede. açabilmek mümkün değil tek hamlede. inanın çok canım sıkıldı buna. baya baya efor sarf ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kod yazma ağırlıklı kullanım için aldım. Tuşların aralarında boşluk olması hata yapmanızı azaltıyor. Tuşların güzel bir basma hissiyatı var. Boyutların kompak olması güzel. Farenin orta tuşuna tıklamak zor değil, bunu çok kullanıyorum benim için önemli. Farenin tutuşu beklediğimden daha iyi. Yalnızca bu altındaki kaygan pedler mat yapılmış, pürüzsüz parlak değil, ondan biraz iyi kaymıyor. Malzeme kalitesi yeterli. Ürün genel olarak beklediğimden iyi. Sağlamsa uzun süre severek kullanacağım. Not: Kod yazma ağırlıklı kullanıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel, kullanışlı ve kaliteli bir ürün. Çok hızlı teslimattan dolayı ayrıca Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Klavye mousa göre daha şık ve kullanışlı. Donma, geç bağlanma gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım. Klavye ses düzeyi normal. Mouse biraz daha kaliteli olabilirdi. Sanırım bu fiyata bu kadar oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet başarılı.Klavye çok üst düzey.Mouse orta kalite.

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2021
    Kaliteli

    Ürün kaliteli ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Son zamanlarda yaptığım en mantıklı alışverişlerden biri. Öncelikle çok minimalist bir dizaynı var ve oldukça kullanışlı klavye çok iyi. Mouse da işi görüyor ancak o kadar iyi bir mouse olduğunu söyleyemem sıradan bir mouse. Ancak her türlü pratik ve iş görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok standart ve başarılı bir ürün. Ayrıca satıcı firma da aynı gün kargoya verdi. Sorunsuz bir süreçti, teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yazımı çok rahat, tuşlar çok ses çıkartmıyor. Tuşların büyüklüğü ideal.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2021
    Türkçe F güzel

    usb girişi ile fare ve klavye kusursuz çalışıyor. plastik tuşlar kısa ve iyi. tıkırtı sesi normal. F olduğu için özellikle aldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell KM636 Klavye-Mouse Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell KM636 Klavye-Mouse Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat