Logitech 910-005179  Mx Ergo Mouse Siyah Yorumları

Logitech 910-005179 Mx Ergo Mouse Siyah yorum ve tavsiyeleri

(104 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Rahatlik verdi kullanimi kolay sarj gostergesi ve sonsuz scroll olsa daha iyi olabilirmis ama gayet basarili

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hafiflik 5 yıldız çünkü sıfır bilek hareketi ile kullanımı var. Tasarımcı gibi sürekli fare bilek hareketi yapan ve bilek ağrısı çekenler için tedavi edici bir ürün. Kullanım tarzına alıştıktan sonra vazgeçilmez olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Trackball olduğunu fark etmeden aldım, trackball a alışması 1 ayımı aldı. Ayrıca 3 ay geçti bugün çalışmamaya başladı, trackball'unu çıkardım temizledim, tekrar çalıştı. 2 puanı verme sebebim 20 yıl önce yaşadığım fare temizleme tecrübesini tekrar yaşatmış olmasıdır. 2 ayda bir temizlemeniz gerek, FPS kesinlikle oynayamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    A+++ 3 güne alışırsınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel hiç detaya gerek yok Ara sıra sanki top takılıyormuş gibi gelebilir o zamanlar gözlük bezi ile topu silin aldığınız gibi oluyor. Benim tek korkum topun duyarlılığının ne kadar süreceğine dairdi ama o sınavı da geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten harika bir ürün. Bir önceki sürümünü kullanıyordum yakın bir tarihe kadar arada bu kadar ciddi bir kalite geçişi beklemiyordum. Malzeme kalitesi, ergonomik yapısı ve masaya oturuşu çok iyi hissettiriyor. Bilek eğimini değiştirebilme özelliği ise noktayı koyuyor gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    mac ve windows'da bağlantılarda hiçbir sıkıntı yok ama mac'de fare imleci biraz rahatsız edici zoraki çalışıyor gibi tabi aksine windows'da yağ gibi çalışıyor aklınızda bulunsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yorum için aylarca kullandım.

    Yoğun bilgisayar kullanan biri olarak sürekli daha iyi fare arayışımın son noktası oldu. Bilek ağrısı kalmadı, eliniz değil, baş parmağınız hareket ediyor, yorulma olayı yok. Yüzey tanım sorunu yok, fare sabit olduğu için her yerde kullanımı mümkün. 4. ayında batarya sinyal verdi yani yoğun denebilecek kullanımda yılda 3-4 kez şarj etmek yetecektir. Pil derdi yok demeye gerek te yok :) Sağlam ve kaliteli, önceki farem de aynı markaydı. Bu da yıllara meydan okurum mesajını verdi kolaylıkla. Topunu da arada bir çıkartıp temizlemek gerekebiliyor, kolayca yapılacak bir işlem. Muadili olabilecek MX Vertical ile kıyaslayıp aldım ve tercihimden mutluyum. Verdiği premium uzay gemisi hissi sizi etkileyecektir. Konuya meraklı mühendis arkadaşlarımın fareyi kulladıklarında almak için araştırmalara başladıklarını ifade etmeliyim. Biraz tuzlu gibi ama inanın buna değer. Yeni bir fare deneyimine hazır olun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk 5 dk nefret ettim. Kullandıkça beyin adepte oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürüne alışmak biraz zor ama alıştıkça çok zevk alarak çalışıyorsunuz. Modelleme ve tasarım yapacaklara kesinlikle öderirim. Onun dışında kim nasıl kullanabilir emin değilim.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.06.2023
    Gayet başarılı

    Ürün gayet kullanışlı ürünü çok beğendim gayet güzel tavsiye edebilirim ilk başlarda biraz kullanmakta zorluk çektim ama alıştıktan sonra diğer diğer fareleri hiç aramadım

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    Başarılı

    Mx Master 3 gibi 3 tane farklı cihaz bağlantısı ve Type-C şarj olsaydı harika olacaktı. Onun dışında sorunsuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.02.2023
    almaya değer

    özellikleri boşa anlatmayıp sonuca bakalım bilek ağrım kalmadı çok konforlu

  • Amazzon aracılığıyla, 16.02.2023
    5/5

    Jetklik mağzasına teşekkürler. Ürün zaten güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.12.2022
    Bilgisayar kullanıcılarının bilek ağrıları

    Bileğiniz mi ağrıyor ? Karpav tunnel sıkıntınız var... Bu mouse sorununuzu çözecektir. Temizlemesi kolay, iki bilgisayarda kullanabiliyorsunuz. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, beğendim.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.11.2022
    mac ile windows bluetooth ile bağlantıdaki akışkanlık farkı

    Macbook Pro ve Windows laptopum var. İkisine de bluetooth ile bağlanıyorum. Windowsda yazılım yok macda logitech app var ona rağmen windowsda top yağ gibi ekranda kayarken macde refresh rate aşırı düşük . İmleç ekranda hareket ederken kesik kesik gittiğini farkedebiliyorsunuz . Yani sadece mac de kullanacaksanız belki hissetmezsiniz ama ikisi arasındaki geçişlerde farkedebiliyorsunuz . Alışma zaman alacak. Ama kaliteli duruyor

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2022
    Hiperhidroz hastalarina tavsiye etmiyorum

    Hemen hemen her yönüyle mükemmel. Ama terleme hastalığınız varsa bu tarz ürünler avuç icinde terlemeyi hızlandırıyor ve üst kaplama yapışma hissi veriyor. Bu nedenle farklı bir ürüne yöneldim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli ancak hassasiyeti konusunda biraz şüpheliyim, dönen kısmını ileriye doğru çevirdiğimizde atlamalar olabiliyor, onun dışında ürün, gerçekten diğer mouselara göre kullanımına alışılırsa çok iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bileğimde RSI olduğundan dolayı aldım, trackball alışkanlığı edinmem çok kısa sürdü. Hissiyatı gayet iyi, sensör hassasiyeti çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce deneyimleme fırsatım olmuştu, önceleri alışamam gibi gelse de ergonomisi için kendim de aldım. Tahminimden hızlı alıştım ve artık vazgeçilmez bir çalışma aracım oldu. Duyarlılığı ve hızı baya başarılı, ergonomisi o kadar iyi ki günde en az 8 saat bilgisayar başında çalışıyor olmama rağmen asla kas yorgunluğu yaşatmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech 910-005179 Mx Ergo Mouse Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech 910-005179 Mx Ergo Mouse Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat