Samsung EO-BG950CWEGWW Beyaz Kablosuz Kulaklık Yorumları

Samsung EO-BG950CWEGWW Beyaz Kablosuz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(78 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Urun çok iyi kullanışlı özellikleri yazdığı gibi ürünün bana göre tek sorunu kulaklık kablosunun uzun olması. Daha opsiyonel olsa iyi olurmuş. Mesela yaylı çek bıçaklı olabilirmiş

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses seviyesi yeterli değil.

    Ürün kullanışlı ve rahat. Daha önce bluetooth kulaklıklarda yaşadığım bağlantıda kopma gibi bir problemle de karşılaşmadım. Fakat ses seviyesi yüksek sesle müzik dinlemeye alışkın olanları tatmin edecek düzeyde değil. Bu kulaklık dışardan gelen sesleri bastırmıyor maalesef.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    şarjı uzun g idiyor ses kalitesi güzel koşu sırasında kullanıyorum bağlantıda kopma olmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    bass az ama kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dama önce önermiştim ama kullanım sonrasında önermiyorum..

    Daha önce bir yorum yazmıştım ama şimdi bir yorum daha yazma ihtiyacı hissettim. Öncelikle ürün özellik açısından güzel.konuşma duyma temiz dış gürültü almıyor güzel ama 20 gün sonra sol kulaklıkta parazit (cızırtı) meydana geldi. Samsung ürünün aksesuar grubuna girdiği için teknik destek vermiyor. Hepsi burada ya tamir/değişim için gönderdim ve değişim yapılacak diye beklerken para iadesi yapıldı. alırken bu yoruma dikkat ediniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre gayet tatmin edici

    Ürün iki gün içinde elime ulaştı.Yorumların genel ortalaması olumlu olduğu ve Samsung olduğu için uzun bir araştırma sonucu bu kulaklığa karar verdim. Boyun kısmının esnek malzeme olması yıpranma riskini çok azaltıyor. Kullanımı rahat, ağır bir kulaklık değil. Eşleşme çok rahat bir şekilde sağlanıyor, birkaç saniye içerisinde. Bazı bass eleştirileri okumuştum, fakat arkadaşların beklentisi subwoofer gibi vurması sanırım. Bir kulakiçi kulaklığın limitlerini biliyorsanız (bu fiyat aralığında), ürünün bass ve tiz dengesi çok güzel. Ses düzeyi olarak son ses fazlasıyla yetiyor, çünkü kulaklığın yalıtımı çok iyi. Çekme mesafesi iyi fakat araya çok duvar girdiğinde gidip gelebiliyor. Online oyun oynayan arkadaşlar, bu ve diğer BT kulaklıklar size göre değil, oyunun kendi pinginden dolayı ses de aynı gecikme süresi ile geliyor biraz can sıkıcı. Son olarak kulaklık malzemesi ve görüntüsü premium ürün hissiyatı vermekte.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok kullanışlı bir ürün ben çok menun kalım.Siteden de memnun kaldım ertesi günü hemen geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Bass vermiyor ondan başka çok güzel kulaklik

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Level U Flex Mükkemmel ... Hepsiburada teşekkürler....

    Üst modeli Samsung U Level almıştım. Kendiliğinden kenarından kırıldı. Hepsiburada sağolsun garanti kapsamında para iadesi gerçekleştirdi. Bende Kırılma problemi yaşadığım için şimdi Flex aldım. Ses problemi veya hiç bir problemle karşılaşmadım. Çok memnunum. Sadece U Level modelinde kulaklıktan telefonu açabiliyordum. Maalesef Flex modelinde bunu yapamıyoruz... Hepsiburada teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet iyi satıcıda çok hızlı her şey için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ses güzel bence verilen paraya değer

  • NI1 aracılığıyla, 04.06.2021
    standart mng kargo sorunu

    Müsterilerinizi önemsiyorsaniz.Çalistiginiz mng Kargo firmanızı değiştirin. Yine Eve gelmeden size ulaşamadık dediler.her defasında hiç şaşmaz. Yine şubeye gidip ordan aldım kargoyu.kargo firması mng Kargo görürsem ürünü iptal edeceğim artık.

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2020
    Kopmalar oluyor

    Ürün genelinde kullanışlı. Boyunda rahat bir kullanımı var, kulağa oturumu güzel, ses kalitesi iyi, telefon görüşmeleri rahat. Tek sıkıntısı bluetooth bağlantısından kaynaklı olduğunu düşündüğüm anlık kopmalar yapabiliyor, tabi ki rahatsız edici oluyor. Üç farklı cihazla bağlanmayı denedim ama aynı sorunu yaşıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2019
    Telefonda konuşacaksanız almayın.

    Ürünü Haziran 2018'de aldım. alındığı günden beri sabah kalktığım andan akşam yatana kadar neredeyse boynumdan hiç çıkarmadım. Severek aldım ve severek de kullanmaya çalışıyorum. Ürün genel olarak kaliteli bir his yaratıyor. Ama sorun kullanımda başlıyor. Telefonla konuşurken kulaklık kullanmamızın sebebi olan eller serbest olma durumu ne yazık ki bu cihazda yok. Çünkü yolda yürürken bir görüşme yapmak isteseniz karşınızdaki kişi seni duyamadığını rüzgardan çok etkilendiği sesin boğuk geldiğini söylüyor. Telefon cebinde dursa bağlantı aralıklarla kopuyor. 1.5 yıldır her gün kullanıyorum ve sadece kapalı alanda cihaz mikrofonunu ağzıma yaklaştırdığım süreçte verimli görüşme yapabildim. Müzik dinlemek gibi bir kaygım olmadığı için bası tizi nedir bilmiyorum (telefonun şarjı tüm gün yetsin diye 40 takla attığımız için müzik dinlemek pek mümkün olmuyor. Bilgisayarıma ve diğer cihazlarıma da kolaylıkla eşleşiyor o konuda da sıkıntı yok. En büyük ve tek sıkıntısı sesin karşı tarafa mikrofonu ağzınıza yaklaştırmadığınız sürece kaliteli gitmemesi. Bundan önce de level u pro kullanmıştı kırılmıştı o nedenle flexi aldım. kırılma gibi bir durumu yok. şarjı da bütün gün idare ediyor hatta 2 gün şarj etmeden görüşmelerimi gerçekleştirebiliyorum. Ama ne yazık ki görüşmelerimi yolda elim oluyken yapmam mümkün değil. Zira temel görevi ses iletmeyi gerçekleştiremiyor:( çok üzdün beni samsung... Tedarik süresi 1.5 yıl öncesinde gayet makuldu. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    Samsung Flex

    Bu haftanın yoğunluğuna göre kargo hızlıca elime ulaştı. Kulaklık orjinal gelmez kaygısı vardı lakin orjinal ürün geldi. Kulakĺık müzük dinleme veya video izleme ses kalitesi gayet iyi. Benim için en önemlisi telefon görüşmeleriydi , yaptığım telefon görüşmeleri araç içi ve dış ortam da yaptığım görüşmeler de hiç bir sorun yaşamadım. Tek sorun gözüken kablo biraz uzun geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2019
    en uygun fiyat.

    daha öncesinde level u pro kullanıyordum. ense tarafında ki kemik kısmı kırılmaya çok müsait bir yapıdaydı. bu kulaklıkta bu durum ortadan kalkmış , gayet hafif ve kullanışlı. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2019
    Tavsiye Ederim.

    Sağlamlık olarak çok iyi ses kalitesi olarak level u pro kullanmış biri olarak ona göre bir tık aşağıda ama kullanışlı ergonomik tavsiye ederim tiz ve bas orta seviyede ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2019
    Berbat

    Buradaki iyi yorumlara aldanarak aldım şu anda kullanmakta olduğum meizu ep52 bunun içinden geçer bugüne kadar kullandığım en dandik kulaklık ses olarak, bass diye birşey yok az olsa anlarım ama hiç yok kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyorsan bu kulaklığa bakma

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2019
    Beş Yıldız

    Önceki yorumuma bakmayın mükemmel alet 7 8 saat civarı götürüyor öneririm .

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2019
    Baştan beğenmemiştim.

    Bas sesler az geliyordu.Sonra orjinal kulaklık lastiklerini en büyüğü ile değiştirdim.Çok iyi sonuç aldım.Bas ses sorunu kalmadı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung EO-BG950CWEGWW Beyaz Kablosuz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung EO-BG950CWEGWW Beyaz Kablosuz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat