Sony MDR-RF895RK Kulaküstü Kulaklık Yorumları

Sony MDR-RF895RK Kulaküstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2020
    Çok uygun fiyat, süper kalite, hızlı gönderim

    Ses kalitesi, çekim gücü ve mesafesi süper. Biraz büyük ama çok şık. Aldığım fiyat ve gönderim süreci çok iyiydi.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.04.2019
    çok kaliteli

    ses kalitesi çok iyi. kesintisiz bir şekilde müziğimi dinliyorum oyunumu oynuyorum. tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2019
    Bir pranga kadar rahatsız ve ses kalitesi yerlerde sürünüyor...

    478 TL fiyat etiketiyle satıldığını görünce, büyük bir düşeş yakaladığımı düşünerek hemen sipariş verdim. Ne kadar ekmek, o kadar köfte sözü başka hiçbir alanda ses ve görüntüleme ürünlerinde olduğu kadar doğrulanmiyor. Kulaklıklar ses kalitesi ve konfor yönlerinden benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Ben cihazı bilgisayarıma bağlayarak kullandım. Müzik dinlemek ve oyun oynamak için kesinlikle tercih edilecek bir ürün değil; basslar, tizler, midler içiçe girip karmakaraşik boğuk bir ses yaratıyor. Cihaz ses aktarımını RF 900 MHZ analog radyo sinyali üzerinden yaptığından, arka planda daima bir statik gürültü geliyor. Ara ara radyo kanallarının karıştığı dahi oluyor. Gerek Sony'nin daha pahalı ürünlerinde, gerekse, Sennheiser'ın yeni nesil tv kulaklıklarının tamamında kablosuz ses aktarımı 2.4 GHZ üzerinden digital modülasyon ile gerçekleştiriliyor. Hasılı hi-fi amacıyla kullanımı olanaksız kılan, tamamen ölü bir kablosuz iletişim teknolojisine dayanıyor. Ses kalitesi böyleyken, hiç değilse bir nebze konforlu olsaydı, en azından televizyon seyretmek için kullanabileceğim bir ürün olabilirdi. Ancak görece bir rahatlık sağlamak bir tarafa, hayatımda kulağıma geçirmek şanssızlığında bulunduğum en rahatsız kulaklık buydu. Kulaklık yastıkları ne kadar kalitesiz bir suni deri ise, 20 dakika içinde kulaklarınızı fırına yerleştirmiş gibi hissetmeye başliyorsunuz. Koca kafalı, iri kulaklı biri olmamama rağmen, kulaklarımın üst kısmı yastıkların içinde driverlara temas ediyor. Zavallı kulaklarınız aşiri sıcaktan kızarıp terlemelerinin yanısıra, bir de cendereye alınıyor. Ürün normalde iki adet AAA pille çalişabiliyor. Ancak Sony bütün parlaklığıyla batarya bölmesine eklediği bir düzenek ile kendi sattığı pillerin dişinda şarj edilebilir pil kullanmanızı engelliyor. Bir diğer ifadeyle, herhangi iki adet alkalin AAA pili alip cihazı bunlarla kullanabiliyorsunuz. Ancak şarj edilebilir AAA pil taktiğinizda cihaz bu pilleri şarj etmiyor. Yalnızca Sony'nin kendi sattığı, temelde 2 adet şarj edilebilir AAA pilin birleştiriip yapiştirilmiş halinden ibaret olan ve fahiş fiyata sattıkları bir pili şarj ediyor. Netice olarak, Bluetooth'u latency sorunu (gecikme, filmlerde ses-görüntü senkronizasyon bozuklukları, oyunlarda sesin gecikmeli intikali) nedeniyle tercih edemiyorsanız, asgari derecede kabul edilebilir ses kalitesi ve konfor vadeden bir wireless kulaklık için maalesef çok daha fazla para harcamanız gerekiyor....

  • Amazzon aracılığıyla, 05.01.2019
    Tavsiye Ederim

    Sony Kalitesi malûm, ürünün tasarımı, kullanım kolaylığı, estetiği güzel. Ancak bazı sıkıntılar yok değil. Yaklaşık 15 yıldır Tv ve Bilgisayar için kulaklık kullanıyorum, bu 4. kulaklığım, ürünü başıma taktığım da biraz sıktığını hissediyorum. Daha önce ki kulaklıklar da olmayan, harici radyo frekanslarını az da olsa alıyor. Sesi çok yükselttiğimde cızırtılar duyuyorum, Normal ton da Ses'in biraz boguk olduğunu düşünüyorum. Başka maazalarda aynı ürün'ün 450 tl den 1000 tl ye kadar satış fiyatları var. Ben Ürünü 395 tl ye aldım, Bu ürün için bu fiyat kalitesiyle orantılı olarak çok uygun. Tavsiye eder misin? Evet tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2018
    Başarılı

    Çızırtı problemi yok. Ayar sorunu yok. Tak çalıştır. Kafada uzun süreli kullanımda rahatsız etmiyor. Yüksek sesle kullanımda şarjı hızlı bitmiyor. Kendi fiyat aralığında en iyisi denebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-RF895RK Kulaküstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-RF895RK Kulaküstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat