Sony MDR-EX250AP Beyaz Kulaklık Yorumları

Sony MDR-EX250AP Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalitesiz

    2 ayda sol tarafından ses gelmemeye başladı çok çabuk bozuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uzun Kullanım Sonucu

    Kulaklık ses açısından kesinlikle tatmin edici. Ekolayzer ayarı yaparsanız çok daha iyi olur. 7 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar en olumsuz yönü kablo kalitesi. Kulaklıkların ayrıldığı kısmın kablosu birkaç ay içinde ayrılmaya başladı. Her seferinde onarmama rağmen bu olay tekrarlamaya devam etti. Ayrıca kulaklığın üstündeki metalik görüntü de zamanla soyuluyor. Uzun lafın kısası titiz kullanırsanız en az 11 yıl gidecek bir kulaklık. Ses kalitesi olarak çok iyi ama aynı şeyi malzeme kalitesi olarak söyleyemeyeceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2020
    sahte sony ürün satımı

    sakın ürün almayın. sahte ürün satıyor. ürün iade almıyor. üçkağıtçılar.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.12.2019
    Fiyat Performans en iyi kulaklık

    Sony ye güvenip inceleme ve uzun süreli karşılaştırma sonucu bu kulaklığı (mdr-ex250ap) satın alamya karar verdim. Tahmini geliş tarihi pazartesi diyordu fakat cuma geldi. Mağazaya ve kargo şirketine hızı için teşekkür ederim. Kulaklık ilk taktığımda takılı gelen orta tip kulakçıklar tam oldu. Android bir cihazda kullanacaksanız viper4droid i kurmanızı şiddetle tavsiye ederim. zaten dolu dolu bass ları daha da şahlandırıyor ince ayar ile. bilgisayarda ise bassı yeterli bulduğum için eq felan kullanmadım anakartımın ses kartı iyi. Tek driver lı kulaklıkta en çok korktuğum şey olan bass vururken tizlerin, vokallerin sesi kısılması gibi bir olayla karşılaşmadığımda çok şaşırdım. 12 mm driverlar gerçekten çok başarılı. Yüksek sesi de baya bir yüksek bence %75 in yukarısına çıkmayın hem kulaklığa hem size zararlı. mikrafonu idare eder. 88 liraya güzel bir kulaklık aldığımı düşünüyorum umarım en az 1 sene kullanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    ilk aldığım ürün 5 ay gitti, temiz kullanmama rağmen tek taraftan ses gelmemeye başladı. bir daha aldım, o da 5 ay gitti. sebebi; kablosu kalitesiz.

    KALİTELİ SES, KALİTESİZ KABLO

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2019
    R E Z A L E T

    Kesinlikle almayın. Kulaklığı maksimum 5 defa kullandım. 6.sında tek kulaklık ses vermemeye başladı. Hiç bir deformasyon zorlama vs olmamasına rağmen kendiliğinden gitti. Paranıza yazık etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2019
    Beş Yıldız

    ses seviyesi sanki olması gerekenden yüksek kalite 100 üzerinden 75 herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2019
    ELİME ULAŞTI

    ELİME GÜZEL PAKETLENMİŞ ŞEKİLDE ULAŞTI SES KALİTESİDE GÜZEL DAYANIKLILIK KONUSUNDA ZAMANLA BELLİ OLUR AMA DAYANIKLI DURUYOR

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2019
    Ses kalitesi çok iyi

    Kulakligin ses kalitesi ve gücü iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Güzel ses

    Sesi filan bayağı iyi veriyor fakat kulağa takılan kısmı biraz büyük geldi bana

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2019
    baslar efsane

    kulaklıgı 4 aydır kullanıyorum ve bozuldu jak tarafında temassizlik oluyo ve çöp oldu kulaklık bildiğiniz ben biraz hor kullanırım siz öyle değilseniz sorun yaşamazsınız basları efsane biraz fazla ama tizler o kadar iyi değil ama idare eder genel olarak güzel ses kalitesi yeni alicam quadbeat 3 almayı düşünüyorum

  • NI1 aracılığıyla, 22.05.2019
    Müzik dinlemek için aldım.

    Baslar groove groove, tizler çıtır çıtır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    Fiyatına göre iyi

    Çok sağlam paketlenmişti, satıcıya teşekkür ederim. Bazı sitelerde "Pasif gürültü engelleyici" özelliği var yazıyor. Sony telefonuma takınca gürültü engelleyici özelliği aktif olmuyor. Yani öyle bir özelliği yok. Ses kalitesi de ortalama bir kullanıcı için iyi sayılır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2019
    harika bass

    çok iyi ses veriyor. spor yaparken bırakamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2019
    Harika

    Ürünü yeni kullanmaya başladım. Şimdilik keyifle kullanıyorum. Ses kalitesi bu fiyata harika... Kulaklık fiyatları giderek yükselmeye başladı, bence bir kulaklık için ideal fiyat performans...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Bir Yıldız

    Kablosu 2 ayda koptu ses güzel ama kablo kalitesiz !

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2019
    şık, sağlam ve kaliteli

    kulaklık beklediğimden baya iyi çıktı, telefonlarla verilen kulaklılar gibi değil, baya farklı, 50 liralık kulaklıklar gibi rahatsız edici bir tarafı da yok. sesi yeterince yüksek ve rahatsız da etmiyor. bas olayı da beklediğimden iyi ama pek anlamam kulaklılardan yanıltmayayım kimseyi. ben aşırı memnun kaldım. alırsanız önce bir kolonyalı mendille falan silin, çin'den geliyor mikrop falan kaparsınız :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2019
    Hızlı teslimat ve ses kalitesi.

    Zetta Bilişim den aldım hemen kargoya verildi hızlı teslimat için teşekkür ederim. Bir çok kulaklık denedim, bu fiyata bu ses kalitesi bulmak gerçekten zor tavsiye ederim. Kablosuna gelince evet ince hemen yıpranabilir fakat dikkatli kullanılırsa bir şey olacağını sanmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    Basssss

    Kulaklık 1 2 gün içinde elime geçti sağlam paketlenmiş bas cidden cook iyi kulakliğın malzeme kalitesini pek beğenmedim kulaklık kablosu uzun olduğu için içinden orjinal bir aparat çıkıyor baya iyi düşünülmüş

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2018
    mükemmel ses ve bass

    kulaklık sağlam bir şekilde paketlenip gönderilmiş.orijinal Sonny . Ses kalitesi güzel bassı çok fenaa tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-EX250AP Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-EX250AP Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat