Sony MDR-AS210AP Siyah Kulak İçi  Kulaklık  Yorumları

Sony MDR-AS210AP Siyah Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.08.2021

    bu kulaklık bana hediye geldiydi. sony oldugu için beklentim de pek yuksekti. ses diger kulaklıgıma göre daha yüksek ve kaliteli geldi. bir gün pantolon cebimde unuttum annem kulaklığı 40 derece makineye atmasın mı. kesin bozuldu diye cok uzuldum. hemen test ettim ümidim olmamasına ragmen. valla ne cızırtı, ne bir bozukluk yine calişiyordu. sonra bi gun kulaklığın ustune ayakkabiyla bastım yanlişlikla. kulaga takılan kısmı ikiye ayrıldı. kendim bi umut duzeltmeye caliştim çıt diye geri oturdu yerine. ulan ibrahim tatlıses kulaklık olsaydı böyle olurdu diye dusunuyorum bazen. 1 bucuk yıl oldu. en ufak bir bozukluk yok. az da bozmadım eski kulaklıklarımı. valla gercekteki arkadaşlarımdan daha vefalı bir kulaklık. düşünmeyin alin derim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2018
    Fiyat performans oranı düşük!

    İdare eder! Yalnız, kulaklığın ergonomisi benim kulak yapıma pek uymadı. Uzun süreli kullanımda kulağımı rahatsız edebiliyor!

  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2018
    iyi ürün

    kulakta sabit kalabildiği için spor yaparken kulaklıkla uğraşma derdi tamamen bitiyor. maksadı da bu zaten.

  • NI1 aracılığıyla, 17.08.2017
    üründen memnun kalmadım

    ürünün kulakta duruşu rahatsız edici kulak ağırıyor bir süre sonra takması zor ve ses kalitesi tatmin etmiyor basslar çok kısık tavsiye etmem

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2017

    Kulağa giren kısmı biraz sert.

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2017
    SONY

    SONY MDR-AS210AP KULLANIM OLARAK OLSUN, SES KALİTESİ OLSUN, EN GÜZEL KULAKLIKLARDAN, TAFSİYE EDERİM.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016
    sony ye yakıştıramadım

    ses kalitesi şimdiye kadar gördüğüm en kötü sony idi...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-AS210AP Siyah Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-AS210AP Siyah Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat