Sony MDR-EX450W.AE Beyaz Kulaklık Yorumları

Sony MDR-EX450W.AE Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2019
    DİKKAT Mikrofonsuz

    2 adet aldım. Çok hızlı bir şekilde gayet düzgün ve sağlam paketlenmiş şekilde elime ulaştı. Denedim ve ses harika. Neden 3 yıldız. Üründe yeterli açıklama yok, mikrofonunun olmadığı belirtilmeliydi. İnsanlar benim gibi yanılmasın.

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2019
    Bas yok ses kötü !!!!!!

    İki ay önce almıştım ses kalitesinin sony ile alakası yok bass diye bişey yok .kullanmadan yarı fiyatına sattım. Yorumumu sony hayranı olarak yazıyorum umarım otjinal sony değldir

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2019
    SONYMDR EX 450 KULAKİÇİ KULAKLIK ALDIM ÇOK MEMNUNUM

    Arkdş lar 3 sitedende SONY marka Kulakiçi kulaklık siparişler verdim toplam 5 kez Hiçbiri Bana Yüzde Yüz Orjinal Sony kulaklık Göndermedi Sakın ihtal Altında Almayın Çakma Sony Gönderiyorlar ESTOK Firmasında Sony MdrEx450 model sipariş verdim GÖZLERİME INANAMADIN EN SONDA ORJİNAL GELDI DIYE SEVINDIM BILIN İNANAMADIM Bile ilk başta Hep Hayel kırıklığı Uradıgım için ESTOK Firmasına Burdan TEŞEKKUR EDERIM DÜRÜS OLDUKLARI İÇİN VE HELAL PARA KAZANDIKLARI İÇİN BU FİRMADAN GÖNÜL RAHATLIGINDA SİPARİŞİNİZİ VERIN Piyasada Bu Firma gibi DÜRÜS çalışan Yok bilin Hep çakma Sony kulaklık Gönderdiler Diger Firmalar Hepsini iade Ettim Zetta Firması Bana Sorun cıkarttın iademi kabul Etmedi Onlara da GALİBA Dava Aççam AYIPLI ÜRÜN Gönderip İademi Kabul Etmediler Arkdşlar ESTOK Bu piyasada Yüzde Yüz Orjinal Sony Satıyor Bilin Türk Garantılı

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2019
    sony farkı

    arkadaşlar elimden bi çok kulaklık geçti bluetooth larıda kullandım halada kullanıyorum. lg hbs 900 1100,anker saundbuldlife kullandım, bu ürünü cep anfim için aldım sesler iyi baslar iyi iyi yani, kablosu tırtıklı kaliteli kutu orjinal. terettüd etmeyin..

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2018
    vasat

    eski kulaklığım Sennheiser dı bu onun yanından bile geçemez 100 tl daha verip Sennheiser almadığıma çok pişmanım

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2018

    Ürün beklediğim gibi geldi hifi kulaklık denebilir. Alınabilir bir kulaklık , mikrofon yok bilginiz olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Mikrofon

    Üründe mikrofon yok alacak kişilerin bilgisine. bunun dışında ses gayet temiz net ve yüksek.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Sunny Çıkmadı Şükür

    Uygun fiyat(11.11 kampanyasında), tavsiye üzerine aldım daha önce ex650 kullandım inanın ses kalitesi aynı hatta bu kulaklık bilgisayarda bi tık daha iyi bas veriyor, mikrofon kullanmadığım için bu modeli seçtim Ve ürün sanırım orjinal Sony:) Mikrofon isteyenler aynı ürünün mikrofonlusu da var. Müzik konusunda ev,araç kulaklık vs Sony den daha iyisini görmedim tavsiyemdir..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-EX450W.AE Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-EX450W.AE Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat