Philips SHB4305BK Siyah Kulaklık Yorumları

Philips SHB4305BK Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 26.03.2019

    Ürünün tek sıkıntısı bazı üretimlerinde bluetooth bağlantısı gerçekleştiğinde cızırtı yapıyor. Şarj süresi ve ses kalitesi gayet yeterli. Kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2019
    Rezil bir şey

    Pahalı, bass ile alakası yok, Kulağa oturmuyor, Kolaylıkla düşüyor, Kumanda düğmesi ergonomik değil, En ufak temasta iletişimi kesiyor, Kesinlikle alınmaz, Paranızı çarçur etmeyin.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2018

    Ürün beklediğimden iyi çıktı yalnız bazen bas seslerde çatlamalar yapıyor. Nedenini çözemedim hala.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    Gayet Yeterli

    s7 edge ile sorunsuz eşleşti, ses kalitesi ve seviyesi oldukça iyi, bas sesler bazı parçalarda çok boğuluyor. Mıknatıs özelliği ya da yakaya tutturma mandalı olsaymış daha iyi olurdu. yaşadığım tek sıkıntı bilgisayar bağlantısı oldu bluetooth ayarlarını ne kadar düzeltsem de düzgün bir bağlantı kuramadım bilgisayarımla. şimdiye kadar elimdeki samsung hs 3000, sony DR BTN 200, JBL Flip 3, Anker SoundCore Vortex kulaklıklar ve ses bombasıyla sorunsuz eşleşen bilgisayarım bu cihazla sorunsuz bir bağlantı kuramadı.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018
    Kesinlikle Tavsiye Ederim

    Süper hızlı kargo, güzel paketleme ve orijinal ürün. Teşekkür ederim. Almakta tereddüt edenler, içiniz rahat olsun, Philips bir kez daha kalitesini ortaya koymuş. Bass ve tizler harika. Ses yüksekliği ve kalitesi gerçekten mükemmel. Kulak tutma kancası çok yumuşak, hissetmiyorsunuz bile. Kulağı acıtmıyor. Ayrıca telefon görüşmesi de çok kaliteli. Arzu edenler equalizer kullanabilir. O zaman mükemmel sesi yakalayabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2018

    Sesi etkileyici

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    vasat ses kalitesi. sıfır bass

    mağaza ilandaki ürünü sorunsuzca ve çabuk bir şekilde gönderdi fakat ürün vadettiği şeyi yapmaktan çok uzak. bass sesini duymanız imkansız. 50 liralık bir kulaklıkla eşdeğer ses kalitesine sahip. tek artısı tasarımı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    Müzik dinlemek için mükemmel

    Müzik dinlemek için mükemmel bir kulaklık ses seviyesi baslar tizler cok iyi bugun ilk kullanım günümdü ve kulaklık gercekten etkiliyor tek sıkıntısı 1 kere arama geldi ama karsının sesini alamadım oda benden kaynaklı olabilir kullandıkca görcem tavsiye ederim parasına göre cok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2018
    Cok iyi

    urun gercekten cok cok iyi baslar super en iyi kulaklik diyebilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHB4305BK Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHB4305BK Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat