Philips SHE-4205WT Beyaz Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Philips SHE-4205WT Beyaz Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    REZALET

    Alalı 1 ay oldu her geçen gün ses azalıyor şuan en yüksekteki sesle dinleyince nefes alışınızı duyuyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    öncelikle dün akşama doğru sipariş verdim ve açıkçası cumartesi falan gelir diyordum ve şuan saat 14:00 kargom geldi acayip hızlılar bir kargo firmasını başka siteye ait beni 4 gün beklettiğini hatta karışıklık oldu diye daha beklemem gerektiğini söyledi ARAS kargo 1 numarasınız gerçekten ayrıca ürünü hemen inceledim ve ses kalitesine ve yüksekliğine baktım acayip iyi ve çok şık gerçekten rengi tasarımı mükemmel gerçekten hakkını veriyorsunuz em ürünün hem kargonun hemde hızlı bir şekilde işlem yapılmasının. teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim!

    İşim gereği çok sık kulaklıkla konuşuyorum ve çok da iyi bir kullanıcı olduğum söylenemez her iki ayda bir apple kablolu kulaklık alıyordum bu nedenle çareyi bu kulaklıkta buldum ses kalitesi gayet iyi ve sağlam . Ayrıca paketleme ve hız da çok iyiydi akşam üzeri sipariş verdim ertesi gün elimdeydi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gibiiyi

    Ses seviyesi çok yeterli kullanımı rahat . Ama 6 -7 ayda deforme olmaya başlıyor dikkatli kullanmazsanız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019
    Daha Önce Kullandım

    Philips she 32 serisi ile philips markasını denedim. Kulaklık ilk başta bass sesleri gayet güzel veriyordu daha sonra kendi kendine bir kaliteli yoğun bass verip sonra azaltmaya felan başladı saçma şekilde hala kullanıyorum kablosu felan deforme olmadı ama kafasına göre bass çıkışı sağlıyor müziği kapatıyorum mesela 5-10 dk sonra açtığımda bassı yeterli veriyor bir kaç parça sonra kısıyor bası. Mıknatısların ısınması ile alakalı bir durum olabilir ya da bilmiyorum şuan yeni kulaklık arayışındayım bir sonraki deneme tercihim jbl olacak galiba

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    Teknik içerikteki değerleri yansıtmıyor

    Kesinlikle kulak içi kulaklık değil. Bariz dışarı ses veren, bas olmayan zayıf bir kulaklık. Verdiğim her kuruşa pişmanım.

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2018
    Güzel görünüyor.

    İlk gün itibariyle gayet iyi görünüyor. Sesi iyi, modeli güzel ve rengide güzel. Sadece dikkat edilmezse kolay kopabilirmiş gibi bir izlenim verdi. Bakalım görücez.

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2018
    mikrofonlu-kulaklik/philips-she4205wt00-kulakici-kulaklik

    Philips'in yüz karası bir ürün.. Sakın ha sakın bu üründen uzak durun.. Türk liras ile beş lira etmez..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2018
    Kesinlikle Almayın

    Ürünün Anlatılan özellikler ile alakası yok gayet kalitesiz bir ürün üstelik bana gelende cızırtılar mevcuttu iade talebinde bulundum saçma bir şekilde ürün açıldığı için reddedildi ürünü açmadan bu problemi anlamamız bekleniyor galiba ! Kimseye tavsiye etmiyorum değmez .

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2018
    Oldukça güzel

    Ses yüksekliği çok yüksek değil ama yeterli ses kalitesi güzel bassları düşük veriyor ama tiz ve orta sesler güzel kulaklık çok hafif benim kulağıma cuk oturdu beyaz rengi de oldukça şık gözüküyor alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2018
    BU FİYATA DAHA KALiTELİSİ YOK

    Ben henüz 3 gün önce aldım .. çok memnunum. Hem fiyatı uygun olsun hemde kaliteli olsun diyenlere birebir çözüm .. philips zaten kendini kanıtlamış bir marka kulaklık oldukça yüksek ses çıkartıyor ve gürültü değil temiz bir ses dinliyorsunuz .. güzel bir müzikte kulaklığınızın sizi yarı yolda bırakmadığını anlıyorsunuz ... bu fiyata daha iyisini bulmak çok zor ben bulamadım gayet sağlam , şık , ben buradayım diyen bir kulaklık tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2017
    Değmez

    Bu fiyata değmez. Ses düzeyi yetersiz, kablo heran kopacak gibi, kaliteli durmuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2017
    Güzel..

    Ürün güzel ancak kulağa giren kısmı kaygan bir yapıda buda kolay çıkmasına sebep oluyor ne yazık ki.. Ses kalitesi olarak samsung un orjinal telefonun yanında gelen (s7) kulaklık ile neredeyse aynı diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Vasat

    Kulağa oturuşunu ve ses kalitesini çok beğenmedim. Ses seviyesi yüksek ancak her zaman dinlediğim şarkıları bu kulaklıkla dinlediğimde daha farklı geldi, hoşuma gitmedi, kulağı yoruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Dört Yıldız

    Parmakla bastırınca daha iyi ses çıkıyor, garip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Beş Yıldız

    çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Üç Yıldız

    Orta kalite bir kulaklık. Kulakiçi kulaklıktan sıkılanlar, kullanamayanlar ve aşırı bass sevmeyen için bu fiyata idealdir. kulak konforu çok iyi. kulağa güzel oturuyor. Ses kalitesi beklediğim gibi değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2017
    Ses kalitesi güzel ama bas yok

    Ürün anlatıldığı gibi değil basları dolgun değil kablolar çok ince kulakta resmen durmuyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2017
    fiyata gore cok iyi

    6 ay öncesi kulaklık bakarken görmüştüm fakat 100 TL olduğu için almamıştım. şimdi kulakligimi kaybedince yenisi almak için bakiniyordum ve fiyatı görünce hemen aldım. ses seviyesi yüksek bir kulaklık fakat izolasyon konusunda kötü biraz onun dışında şimdilik performansı çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    sanki yok gibi

    kulaklığın tek eksisi ses kalitesinin kulak içi standartlarına göre düşük olması ancak bunu konforu ile karşılıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE-4205WT Beyaz Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE-4205WT Beyaz Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat