JBL E45BT Mavi Kulaklık Yorumları

JBL E45BT Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Hafif ve mavinin tonu gerçekten güzel.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ürün iyi satıcı

  • Amazzon aracılığıyla, 02.11.2021
    bağlantı

    bir şeylerle bağlanırken tuhaflıklar oluyor ama bunu bağlanan cihazlara verebiliriz bence

  • Amazzon aracılığıyla, 02.02.2021
    Bluetooth sorunu

    İlk başlarda gayet memnun kaldım ama 4 hafta sonra fark ettimki Bluetooth artık çalışmıyor mikrofonu da sesi çok az vermeye başlamış iade talebi oluşturdum ve 1 haftadır gelip almalarını bekliyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.01.2021
    Kullanışlı.

    Ufak boyutu ile çocuklar için ideal. Büyüklerde kullanabilir. Ses kalitesi tatmin edici. Bağlantıda problem yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.11.2020
    Gayet memnunum iyi ki almışım

    Kulaklığı indirimden almıştım b450bt kullanıyordum bundan önce ve gayet memnunum her hangi bir sıkıntısı yok kablolu veya kablosuz bağlantısında ayrıca ses seviyesi gayet yüksek ve yeterli seviyede diğer kulaklıklarla karşılaştırırsanız sürücülerinin büyük olduğunu ve yüksek kaliteli ses verdiğini anlarsınız. Sadece dışarıya çok ses veriyor çünkü çok fazla ses geliyor kulaklıktan ve gayet memnunum ben

  • Amazzon aracılığıyla, 26.10.2020
    FİYATA GÖRE PAHALLI

    sesi dışarı veriyor kablosuz bağlantısı sıkıntılı daha ucuz bişey alın düşünmeyin bile

  • Amazzon aracılığıyla, 10.09.2020
    güzel ama dışarı sesi fazlasıyla vermekte.

    Ürün görüntü olarak çok güzel. sesi de baya iyi ama çok dışarı veriyor. ulaşım araçlarında dinlemek çok zor. gürültü önleyici olan modelini almak için iade ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bi kulaklık herkese tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 17.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    kaliteli ve resimde görünenden daha şık

  • Trendyol aracılığıyla, 17.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle fiyat performans ürünü. Müzik dinleyen film izleyen ve mobil oyun oynayan birisiyim. İstediğimizde kablosunu takıp kablolu olarak kullanabilme özelliği cidden çok iyi. Oyunlarda bluetooth ses gecikmesi olur diye bu özelliğini göz önünde bulundurmuştum. Fakat blueetooth 4.1 olmasına rağmen gram gecikme yok. Şimdiye kadar birçok bluetooth kulaklık kullandım bu kadar iyi bağlantıya sahip birine denk gelmemiştim. Kablolu kulaklık gibi fps oyun oynuyorum mükemmel bi şey. Edit: 5 aydır kullanıyorum ürünü. Sol taraf bozuldu garantiye vericem. Bu kadar para verip böyle bir sorunla karşılaşmak kötü oldu. Bir diğer sıkıntısı da pedler. Ben mavisini aldım 5 aylık bir kullanım sonucunda pedlerin boyası akmaya başladı, pedler deri ve boyası kalitesiz. Belki garantiye yollarım ilerleyen günlerde, değiştiriyorlarmış pedlerini. Kulağı tamamen içine almadığı için 3 4 saatlik uzun kullanım sonucunda kulağımı ağrıtmaya başlıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kardeşime hediye aldım her açıdan süper bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 06.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 01.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    harikaa !!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    Bide pedlerin boya atma sorunu olmasa ?

    Bu ürünü Turkcell firmasından tarifeye ek almıştım. Ürünün ses kalitesi gayet iyi, onda hiç bir sıkıntı yok ama bunu söylemeden edemicem... Asla ürünü kötülemek amaçlı söylemiyorum durum neyse onu söylüyorum. Ürünü kullanmaya başladıktan bir kaç ay sonra bende pedlerde (yani kulaklığın kulağınıza değen o yumuşak sünger kısmı) boya atması oluyor, ve değdiği heryeri kulaklık ne renk ise o renge boyuyor. Ayrıca yapış yapış oluyor. Benim aldığım mavi renkti ve kulaklarımı dahi boyadı. Farketmemiştim arkadaşım uyarınca farkettim. Ürünün tek eksisi bu. Alacak arkadaşlara fikir olsun ona göre alsınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2018
    Kronik sorunlu mu acaba?

    Ürünün ses ve genel kalitesine sözüm yok ama başka bir yerden aldığım mavi renkli kulaklığın açma kapama düğmesi daha 2. aya girmeden kafasına göre çalışmaya başladı. Bazen açıyor bazen de açmıyordu. Allah'tan servis para iadesi için rapor verdi. Bir kaç yerden daha bu sorunu duydum. Kronik bir sorun olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    Kulak pedleri deformeye uğradı

    Bu ürünü 7 ay önce aldım sesine diyecek bir şey yok ama pedleri renk attı artık eskisi gibi kulakları sıkmıyor ve gevşediği için dışarıya ses veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2018
    İki Yıldız

    4 ay önce kırmızı renklisini aldım. Ses kalitesi ve şarz süresi çok iyi. Ancak kulaklık pedleri deforme oldu ve en kötüsüde boya vermeye başladı. Değdiği her yerde kırmızı boya bırakıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2018
    Beklediğimden iyi çıktı

    Öncelikle belirtmeliyim ki ses konusunda ürünleri denemeden karar vermeyin. Herkesin müzik kulağı farklıdır. Ben bu ürünü bir elektronik mağazasında denemiştim ve sesi inanılmaz az geliyordu. Teşhir ürünü olduğunu ve kaç kişinin elinden geçtiğini varsayıyorum. Kablosuz kulaklık giriş modeli T450BT ergonomi ve estetik olarak bana hitap etmediği için bu modeli seçtim ve iyi ki seçmişim. Giriş modeline göre yastıkları daha kaliteli. Çizgisi biraz daha yumuşatılmış ve başlık kısmı deri. En önemlisi ses kısmına gelecek olursak hayran olunacak bir sesi var. Eğer dinlediğiniz müzik mhz olarak yüksekse gerçekten kaliteli sonuçlar alıyorsunuz. Fakat mhz kaliteniz düşükse o zaman kulaklığın yapacak bir şeyi olmuyor Basslar ve tizler gayet dengeli. Basslı müzikler dinlediğinizde bu +bass ürünü değil fakat ben burdayım elbette diyor. Ekolayzır ayarından da kişileştirebilirsiniz. İlk kulaküstü ve wireless kulaklığım. JBL gerçekten kalitesini fiyat performans olarak konuşturmuş. Rock, jazz, klasik, pop, r&b, elektronik, tekno, ne tür dinlerseniz dinleyin hepsine uyum sağlıyor ve temiz bir ses veriyor. Bilindiği üzere wireless kulaklıklar, kablolu kulaklıklara göre ses kaybı yaşandığını okumuşsunuz ya da duymuşsunuzdur. Bu kulaklıkla son seste müzik dinlerseniz, gece kulak çınlamasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Günlük ihtiyacımı karşılamak için edindim ve gerçekten beklediğimden güzel çıktı. Malzeme kalitesi, işçilik, ses ve özellikler. Daha pahalı kulaklıkların sunduğu özellikleri, bu fiyat bandında ki ürünlerden beklemeyin. Biraz daha objektif şekilde eleştirdikten sonra yorum yazın. Ben aldığım için memnunum. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2018
    Kulağı acıtıyor

    kulaklık 3. ayın sonunda perte döndü resmen. kafa bandı bir süre sonra gevşemeye başlıyor ve kulaklık pedleri kafanızı yeterince sıkmadığı için sesi kaliteli duyamıyorsunuz ve yine kulağınıza tam oturmadığı için sesi dışarı vermeye başlıyor. bunu yanı sıra kulaklığı açıp-kapatan düğmesi bozuldu, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL E45BT Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL E45BT Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat