Sony MDR-XB50AP Kulaklık Yorumları

Sony MDR-XB50AP Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(129 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    saat 17:00 geçmesine rağmen ve İstanbul dışında oturmama rağmen kulaklık elime 1 günden kısa sürede ulaştı, öncelikle bunun için zoccos shop'a teşekkür ederim :) önceki kulaklığım siberia 200'dü, kulakiçi kulaklığa geçmeye çekiniyor olmama rağmen mecburen geçtim, 7-8 saatlik kullanımdan sonra net bir şekilde söyleyebilirim ki steelseries siberia 200'den daha iyi bir ses kalitesine sahip

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    insanlar ekolayzır ayarlarını bilmeden cahil bir şekilde yorum yapmasa sevinirim. kulaklık son derecede harika tizler tatmin edici bass derseniz muhteşem zaten fiyatına göre en iyilerden diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulaklık budur!

    Gidip 40 50 lira verip kalitesiz 2 ay dayanmayan kulaklık alacağıma bu model alıp 2 sene kullanmanın keyfini sürdüm. 2 sene sonra kulaklığı kaybettim yeniden aldım. İndirimde yakalarsanız mükemmel bir kulaklık. Ses kalitesi muazzam benim gibi bass sevenler için ideal bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet hızlı kargo ve dikkatli paketleme

    Ürünü Ekostok adlı satıcıdan aldım gayet iyi paketlenmiş öncelikle bunun için teşekkür ediyorum şimdii kulaklığa gelecek olursak ben daha çok alternatif rock tarzı bass ı öne çıkaran şarkılar dinlediğim için bana gayet bass ı yeterli geldi tok sesli ve düzgün cihazlarla kullanıldığında sizi üzmüyecek bir kulaklık 2 farklı cihazda denedim biri eski model bir telefondu diğeri kullandigim samsung s9 du ses yüksekliği ve kalitesi telefondan telefona degisiyo yani bence iyi bir cihaza sahipseniz alın derim ama mp3 ile falan kullanılacak bir kulaklık olduğunu sanmıyorum başka kulakliklara yönelmenizde fayda var.Üzerinde mikrofon var ve bana yeterli geldi ayrıca kutu içinden kulaklık saklama torbası çıkıyo küçük ve işlevli bu da ayrı bir artısı genel olarak ben beğendim almanızı da tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İstediğim gibi...

    bence fiyatina göre verdiginiz parayı hak ediyor...denyin görün derim ozellikle bas tan hoşlananlar...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeyin!

    Bass odaklı bir kulaklık arıyorsanız ve alternatifler arasında da gidip geliyorsanız hiç düşünmeden alabilirsiniz. F/P olarak fiyatı biraz yüksek ama gösterdiği performans ile o yüksekliği unutturmayı başarıyor. Son derece başarılı buldum. Kulak içi yastıklarını değiştirerek kulak ağrımasını bı nebze hafifletebiliyorsunuz. Düzgün kullanımla 3 seneye kadar rahat kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KABLOLU KATEGORİSİNDE F/P ÜRÜNÜ

    Daha önce Marshall Minor Pitch Black kullanıyordum tam 4 sene kullandım rüya gibi bir kulaklıktı aynısını almak için aradım ancak bulamadım ben de farklı bir arayış içerisine girdim ve bir çok incelememin ardından bu kulaklıkta karar kıldım iyi ki de öyle yapmışım sesler harika bas harika kablolu kulaklık alacaksanız başka bir şey aramayın. Ergonomi de gayet iyi hafif kulakta ağırlık yapmıyor acı rahatsızlık vs kesinlikle yapmıyor. Daha iyileri yok mu tabii ki var 3-5 bin liraya da kablolu kulaklık bulursunuz ama neden o parayı veresiniz ki? Bu kulaklık bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır inanın. Bu arada bas vasat gibi yorum yapanlar olmuş :)))))) arkadaşlar 5+1 ses sistemi bakmıyorsunuz ya kulaklık bakıyorsunuz baslar daha ne kadar iyi olabilir? Ya da o sizin cihazınız veya equalizer ayarlarınızla alakalıdır insanları yanlış bilgilendirmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok guzel

    Ben alali 2 sene oldu fiyatina gore cok iyi ayrica spotifyla dinliyorum cok memnunum tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 05.06.2021
    SONY MDR.XB50AP Kulak İçi Kulaklık

    değerli tüketiciler, aldıgım bu ürün için sadece şu yorumu yapabilirim: mukemmel

  • Media Markt aracılığıyla, 22.10.2020
    Hızlı guvenılır

    Çok beğendim herkes alması dileğiyle

  • Media Markt aracılığıyla, 25.09.2020
    Mükemmel ötesi

    Düşük fiyatlı alıp hızlı bozulacıgıma kaliteli olsun diyenlere ..Kulaklık kablo kalınlığı olsun ses kalitesi,düşme testi hepsi çok kaliteli.Extra bass yazısının hakkını vermiş sony.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.08.2020
    TASARIM

    Ürünün tasarımı oldukça şık ve güzel bu durum ve arkadaşlarımın bana tavsiyesi üzerine almaya karar verd,m

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2020
    Süper

    Ses kalitesi harika. Yolculuk esnasında müthiş bir müzik deneyimi sunuyor. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2020
    Sony Kalitesi

    On numara ürün, Sony kalitesi.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.11.2019
    Fiyatina gore cok kaliteli kulaklik

    Onceden ben samsung kulakliklarini kullaniyordum ve o kulakliklarin kablosu 3 ay icersinde yirtiliyordu (fiyatlari bu kulakligin fiyatinin civarinda olmasina ragmen sesi kalitesi de dusuktu). Sony'nin bu kulakligin ise 3 aydan fazla kullaniyorm ve simdilik hic bir sikintisi yok. Ilk basta kulaklarim kulakliga alismadigindan kulaklarim rahatsiz oldugundan ve agirdigindan cok fazla kullanamiyordim. Fakat 1-2 haftada kulaklarim alisti ve simdi kulaklarimdan cikmiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2019
    MDR.XB50AP

    Kulak içi kulaklıklara göre bassları gayet iyi. Rap ya da elektronik müzik seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.11.2019
    Fiyatının en iyisi

    Aynı ürünü 2. kez alıyorum 1.alışımda 2,5 yıl kadar kullandım.Rock,rap müzik dinlemek için fiyatına göre en iyisi

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2019
    Orijinal Ürün ve Çok Hızlı Kargo

    Ürün orijinal, satıcı ve kargo çok çok iyi.. Gerçekten paranın karşılığını hak eden bir ürün. Çok teşekkür ediyorum Allah Teâlâ bol kazançlar versin..

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2019
    Jbl felan hikaye

    İlk kez yorum yapıyorum 23 yasindayim şuana kadar dinlediğim en iyi kulaklıklar bile bunun yanında hicbirsey gerçekten çok güzel bas tiz özellikle hiç düşünmeden alın fiyatına göre oldukça iyi özellikle paketleme olsun içerik olsun Sony hakkını vermiş bundan önce Jbl aldım 3 ay kullandım Sony candır 👍

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-XB50AP Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-XB50AP Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat