Philips SHB4805DC Siyah Kulaklık Yorumları

Philips SHB4805DC Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2020
    sorunsuz urun sorunsuz magaza

    sorunsuz urun sorunsuz magaza

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2019
    Ses az

    Ürün iyi hoş ama sesi az bir de dışarıya ses veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2019
    Harika bir ürün

    Öncelikle söyleyeyim, samsung tv, samsung s9, hp laptop, iphone 7 ye sorunsuz bağlanıyor ve kopma olmuyor, playstation 4 e orjinal kendi kulaklığı olmadan bağlanmıyor. Ses kalitesi mükemmele yakın, tek eksisi mesafe aralığı biraz kısa...

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2019
    güzel tasarım hızlı kargo

    ses kalitesi ve tasarımı çok çok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2019
    hızkı kargo, güzel ürün

    akustik ve enstrumantal müzik sevenlere tavsiye ederim, bass larda temiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2019
    tam bir fiyat performans ürünü

    Yüksek ses arayanlar için istedikleri gibi olmayabilir ama kullanım açısından pek çok kulaklıktan iyi. kaliteli bir ses var. tek handikpı 3,5Juk girişi yok. kablo ile çalışmıyor. illaki şarjda kullanmanız gerekiyor. gerek kulağa oturması , gerek kullanım kolaylığı,gerek taşıması olsun tavsiye ederim...tam bir fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2019
    Üç Yıldız

    Bluetooth bağlanması sorunlu Ses kalitesi idare eder

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    Beş Yıldız

    Güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Beş Yıldız

    Nice nice

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2019
    Ne iyi Ne kötü

    Kargo güzel paketlenmişti.Sorunsuz teslim aldım.Kulaklığa gelince ne iyi ne kötü.Sesi dışarı orta ayarda bile biraz veriyor.Piyasa ile kıyaslayınca fiyatına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2018
    ssssss

    Çok güzel çok güzel çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2018
    Herhangi bir sıkıntı yok

    Kulaklık gayet korunaklı bir pakette sorunsuz geldi. Kulaklık performansı gayet iyi. Philips'in bu modele yakın olan SHB 3075 ile arasında kalmıştım şekil ve duruş bakımından bu kulaklık daha iyi eğer bass seviyorsanız onu da tercih ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2018
    Kulaklık bir harika

    ilk kez bt bir kulaklık deneme şansım oldu önceden genellikle jbl marka kulaklıkları deniyordum.Kulaklik da sesler gerçekten çok güzel geliyor ses sanki yanınızda gibi . bt rahatlığı da zaten çok iyi kabloyla uğraşmıyorsunuz. sarj konusunda daha bir denemem olmadi ama fena olmadığını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2018
    Tasarım / Ses iyi. Kablolu kullanamama kötü

    Cihaza özel bir hata olabilecek problemleri, yorum yaparken genellememek lazım. Benim kullandığım Kulaklıkta yukarıda bahsedildiği gibi bir cızırtı filan yok. Ses de gayet başarılı. Oğlumla iki buçuk saatlik bir Star Wars filmi seyri boyunca, bağlantıda hiç bir kesilme yaşamadık :) Kulaklığın beni memnun etmeyen tek tarafı, pili bittiğinde kabloyla da kullanılabilmesini isterdim. Bu gerçekten büyük eksiklik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2018
    Ne memnunum ne değil

    Ne iyi ne kötü gerçekten. Alırsanız mucizeler beklemeyin, bu fiyata olacağı bu kadar demek ki. Bu yazıyı yazarken kullanıyorum ve cızırdamalar rahatsız edici oluyor. Bağlantıda anlık kesintiler meydana geliyor. onun haricinde malzeme kalitesi ortalama olarak değerlendirilebilir. Müthiş baslar, efsane tizleri yok. Sesini yüksek kullanmak istediğinizde, az evvel bahsettiğim cızırtılar çıkıveriyor ortaya. Öyle işte...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2018
    süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    Çokkkkkkkkkkk Kaliteli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHB4805DC Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHB4805DC Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat