Preo My Sound MS08 Gri Kablosuz Mansonlu Bt Kulaklık Yorumları

Preo My Sound MS08 Gri Kablosuz Mansonlu Bt Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2021

    1 ay oldu alalı ve şu açılmama sorunu yaşıyorum. Daha önce de almıştım oda 6 ay sonra c type mini usb girişi içine kaçtı.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    ürün elime ulaştığında kulaklık üzerindeki beyaz şerit çıkmıştı. Değiştirmek için vaktimiz olmadığı için geri göndermedik. Kendimiz yapmaya çalıştık ama yine çıkacaktır. Kaliteli bir şey beklemiyorduk ama bu kadar çabuk deforme olmasını da beklemiyorduk. Telefonla konuşurken ses karşı tarafa boğuk gidiyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Sesinden oldukça memnunum. (128kbps MP3 olduğu halde) Baslar süper. Şarj süresi de harika. Telefonum ile iletişimi (Iphone 6s) harika. Kulaklık ile spor yapıyorum (Cardio) müzik hiç kesilmiyor. Telefon cebimde de olsa 5-6 m uzakta da olsa seste hiç sorun olmadı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.07.2018

    Bluethooth nasıl açılıyor anlamadım anlatordanız çok sevinirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Preo My Sound MS08 Gri Kablosuz Mansonlu Bt Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Preo My Sound MS08 Gri Kablosuz Mansonlu Bt Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat