S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi yorum ve tavsiyeleri

S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi Yorumları

S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi

(16 yorum)

16 Yorum

5
4 yorum
4
3 yorum
3
7 yorum
1
2 yorum

yorumları filtrele:

  • Trendyol aracılığıyla, 15.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kötü. Şarj doldurmuyor. Boşuna almışım.

  • İnce Hesap aracılığıyla

    ben çok kullanışlı buldum powerbankı. bu kadar verim alabileceğimi zannetmiyordum. iphone 5 kullanıyorum 1 kere tam şarj edebiliyor o da bana yeterli oluyor zaten.

  • İnce Hesap aracılığıyla

    arkadaşlar ben note 4 kullanıyorum. bu kadar küçük olmasına rağmen bataryamın yarısını doldurmaya yetiyor. sonuçta o anlık benim işimi görebilen bir şarj cihazı olduğu için ben beğeniyorum. geç doluyor biraz ama olsun.

  • İnce Hesap aracılığıyla
    1 kere tam dolum sağladı

    ben memnun kaldım gerçekten şarj cihazından çünkü hem taşıması kolay hem de telefonumu bir kere de olsa tam dolduruyor. fiyatı da uygun olduğu için alırken fazla tereddütte kalmamıştım.

  • İnce Hesap aracılığıyla

    eğer note serisi kullanıyorsanız sadece yarısını dolduruyor. ha taşınabilirlik açısından çok güzel fakat sadece o anı kurtarıyor yani.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.05.2017

    benim telefonumu %80 e kadar şarj edebiliyor. iphone 5s kullanıyorum. taşınabilirliği kolay yalnız çok yavaş şarj ediyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla

    aslında taşıması daha rahat olduğu için ben böyle küçük bir şey tercih ettim. yoksa bunun dışında tam doldursun 3-5 kere diye alırsanız biraz zor o iş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    güzel

    kullanisli baya iyi,guzel satici arkadasa tesekkurler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    note 4

    note 4 bataryasının yarısını dolduruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    ideal

    gayet başarılı. kargo da hızlı geldi. satıcı arkadaşlara teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    ürün güzel beklediğimden çok iyi çıktı bir amper veriyor ama güzel şarj ediyor . teşekürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    beyendim

    çok şık ve kararlı bir alet güzel beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürünü önermiyrm

    samsung j7 telefonu yuzde 20 yken sarja takıyorum yuzde 45 oluyor.yuzde 25 zor dolduruyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.09.2016
    o anlık kurtarıyor sadece

    arkadaşlar ben note 4 kullanıyorum. bu kadar küçük olmasına rağmen bataryamın yarısını doldurmaya yetiyor. sonuçta o anlık benim işimi görebilen bir şarj cihazı olduğu için ben beğeniyorum. geç doluyor biraz ama olsun.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.12.2016
    uygun

    ya fiyatı inanılmaz uygun. benim için gün içersinde bir kere bile şarj etse yeterli olur zaten. ben bu yüzden hemen aldım. bugün şarj ederek geçirdim bakalım yarın kullancam.

  • İnce Hesap aracılığıyla
    kullanışlı

    ben çok kullanışlı buldum powerbankı. bu kadar verim alabileceğimi zannetmiyordum. iphone 5 kullanıyorum 1 kere tam şarj edebiliyor o da bana yeterli oluyor zaten.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat