S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi Yorumları

S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi Yorumları

16 YORUM
4 adet yıldızlı yorum
3 adet yıldızlı yorum
7 adet yıldızlı yorum
2 adet yıldızlı yorum

S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi yorum ve tavsiyeleri

Yorumları Filtrele

Sırala

Trendyol aracılığıyla, 15.03.2021

(Ürünü satın aldı)

Çok kötü. Şarj doldurmuyor. Boşuna almışım.

İnce Hesap aracılığıyla

ben çok kullanışlı buldum powerbankı. bu kadar verim alabileceğimi zannetmiyordum. iphone 5 kullanıyorum 1 kere tam şarj edebiliyor o da bana yeterli oluyor zaten.

İnce Hesap aracılığıyla

arkadaşlar ben note 4 kullanıyorum. bu kadar küçük olmasına rağmen bataryamın yarısını doldurmaya yetiyor. sonuçta o anlık benim işimi görebilen bir şarj cihazı olduğu için ben beğeniyorum. geç doluyor biraz ama olsun.

İnce Hesap aracılığıyla

1 kere tam dolum sağladı

ben memnun kaldım gerçekten şarj cihazından çünkü hem taşıması kolay hem de telefonumu bir kere de olsa tam dolduruyor. fiyatı da uygun olduğu için alırken fazla tereddütte kalmamıştım.

İnce Hesap aracılığıyla

eğer note serisi kullanıyorsanız sadece yarısını dolduruyor. ha taşınabilirlik açısından çok güzel fakat sadece o anı kurtarıyor yani.

İnce Hesap aracılığıyla, 24.05.2017

benim telefonumu %80 e kadar şarj edebiliyor. iphone 5s kullanıyorum. taşınabilirliği kolay yalnız çok yavaş şarj ediyor.

İnce Hesap aracılığıyla

aslında taşıması daha rahat olduğu için ben böyle küçük bir şey tercih ettim. yoksa bunun dışında tam doldursun 3-5 kere diye alırsanız biraz zor o iş.

HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016

güzel

kullanisli baya iyi,guzel satici arkadasa tesekkurler..

HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016

note 4

note 4 bataryasının yarısını dolduruyor

HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017

ideal

gayet başarılı. kargo da hızlı geldi. satıcı arkadaşlara teşekkürler.

HepsiB. aracılığıyla

güzel

ürün güzel beklediğimden çok iyi çıktı bir amper veriyor ama güzel şarj ediyor . teşekürler.

HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018

beyendim

çok şık ve kararlı bir alet güzel beğendim

HepsiB. aracılığıyla

ürünü önermiyrm

samsung j7 telefonu yuzde 20 yken sarja takıyorum yuzde 45 oluyor.yuzde 25 zor dolduruyor.

İnce Hesap aracılığıyla, 12.09.2016

o anlık kurtarıyor sadece

arkadaşlar ben note 4 kullanıyorum. bu kadar küçük olmasına rağmen bataryamın yarısını doldurmaya yetiyor. sonuçta o anlık benim işimi görebilen bir şarj cihazı olduğu için ben beğeniyorum. geç doluyor biraz ama olsun.

İnce Hesap aracılığıyla, 03.12.2016

uygun

ya fiyatı inanılmaz uygun. benim için gün içersinde bir kere bile şarj etse yeterli olur zaten. ben bu yüzden hemen aldım. bugün şarj ederek geçirdim bakalım yarın kullancam.

İnce Hesap aracılığıyla

kullanışlı

ben çok kullanışlı buldum powerbankı. bu kadar verim alabileceğimi zannetmiyordum. iphone 5 kullanıyorum 1 kere tam şarj edebiliyor o da bana yeterli oluyor zaten.

S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları ve tavsiyelerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız bazında filtreleyerek okuyabilirsiniz. S-link CYY-630 2000 mAh 1A Tek Çıkışlı Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz-Mavi yorum tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
Yorumları Filtrele